reklama

Styczniówki 2010 !!

Witam Was kobietki wieczornie
Moje dziecię dziś pierwszy raz wszamało chrupka kukurydzianego.
I posmakowało skorki chleba ale było przy tym radochy,skórkę dałam mu tylko na chwile wiec potem była nerwówka ehh.. Wiec mama zła bo dziecko tylko poszczuła:-D
Takto dzień uplynal pracowicie dużo sprzątania i jutro to samo..
Adaś już śpi.
M gra:wściekła/y:... A ja cóż, dobrze ze mam Was.

Zycze Wam miłego i romantycznego wieczoru:-):-D:zawstydzona/y:

reklama
Roxeen nie chce straszyc ale ja taki straszny ból miałam jak ósemka rosła mi krzywo i napierała na inne ząbki. niestety skończyło sie u chirurga;-(

Witam się:-)

Kobiety w moje dziecię diablicho jakieś wstąpiło, codziennie rano od 3 dni mam takie krzyki i marudzenie ze szok.Nie placze tylko tak strasznie marudzi ze wyrobic nie idzie tym bardziej ze czlowiek dopiero co oczy otworzy :/ ehhh... W ciągu dnia jest Ok ale rano jak chce już żeby go zabrać z łóżeczka jest masakra...

Ostatnia edycja:
Dzień dobry :-) U nas spokojna noc do 7.30, butla i teraz śpi małą dalej :-)
Obiecałam sobie, że wezmę się w końcu za porządek ze zdjęciami, bo coś nam laptop szwankuje i załamałabym się, gdyby mi wszystkie poszły. Więc muszę zrobić porządek i zgrać je na płytki.

Witam sie porannie ;-)

Moje dziecie dzis oszalało nieśpi od 3.20 :szok::szok: masakra jakas i zamiast pokładać sie do snu to sie hichocze w najlepsze. Ja padam kubek mocnej kawy bo inaczej padne na dzióbek :-D

Pasi u nas z lapikiem to samo wczoraj zgrywaliśmy fotki na płytki.
Roxen jak najmniejszego bólu życzę i żeby ten ząbek jak najszybciej wyszedł.

Wszystkim dzieciaczkom mającym dziś miesięcznice zycze wszystkiego naj naj najlepszego :tak:

Lece zrobić kawke i coś z tym moim maluchem :confused:

Witam się upalnie. Nie było mnie jeden dzień i ponad godzinę zajęło mi nadrabianie. U nas wczoraj rozpadało się strasznie i utknęlismy u moich rodziców. Jak wychodziliśmy z domu to był upał, a jak chcieliśmy wracać to ciemne chmury naszły i zaczęło lać jak z wiaderka. W rezultacie wyszlismy z domu o 9 a wróciliśmy po 18. Dziś za to muszę chałupke ogarnąć i do miasta lecieć kilka spraw pozałatwiać, więc też sobie zaległości narobię. Ale może dziś wrócę szybciej. Na razie lecę brać się za jakąś robotę.

Co do ósemek, to mi jakiś czas temu wychodziła jedna i bolało strasznie, chociaż wychodziła prawidłowo. Stosowałam Dentinox, ten sam co się dzieciaczkom smaruje, tyle, że zużywałam tubkę w kilka dni.

I jeszcze wszystkiego naj dla wszystkich dzieciaczków które dziś i w ostatnim czasie obchodzą swoje miesięcznice.

A teraz lecę bo cycuś w sąsiednim pokoju jest potrzebny

Dzien dobry

rox wytrzymaj a jak juz ci wyjdzie to taaakaaa mądra będziesz:tak:

Moje dziecko dzis od 7 gadalo septem coby rodzicow nie budzic dopieroo jak uslysal ze T choodzi po domu to glos podniósł:-D:-D A teraz walk z torebka foliowa i musze isc bo chyba sie krew poleje:szok: Milego dnia

witam

a u nas nocka znowu do bani czy to sie kiedys skączy:-(
budziła się co godzine , wogóle ostatnio co tylko wejde do jej pokoju to sie rzuca z jednego boku na drugi...

A my znowu w domu siedzimy, jeny ja juz mam dosc .Chciałabym coś probic a nie ciagle butelki i pieluchy. M calymi dniami w pracy i tym sposobem dostaje do głowy...

Wszystkim solenizantom wczorajszzym , dzisiejszym i jutrzejszym duzo zdrówka:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry