reklama

Styczniówki 2010 !!

dzień dobry
Aga23 no to niezly hardcore!!!! ululaj i sama się kładź!
Pasi zgrywaj ale już ja sporo zdjęć z dysku stracilam, na szczęście nie Dżona!

no nie obudzil się:Sorry2: i znowu forum zamiast książki:D

reklama
No nareszcie Damian padł ze zmęczenia :szok: Tyle goddzin wytrzymac bez snu w jego wieku :baffled: Tera z sniadanko i troszke pracy mam na dziś takze z proponowanego snu przez Dorcia nici. Ale zaraz sie położę jak tylko męzus z pracy wróci byle to szybko nastąpiło a nie o 19 jak wczoraj i przedwczoraj :wściekła/y::wściekła/y:

Witam się kobietki - za dużo nie napisze bo saganek po winku boli ze heeeeej ! do 4 siedziałam i piłam z dziewczynami a o 8 pobudka - maaatulu ratunku !

aga jak Ci się tak wczesnie budzi to Ty spij dalej a Damian niech wariuje !!! jak Mała sie budzi np o 6 rano, biore ją do mnie do wyrka, ja śpie dalej a ona wariuje, potem o 7 udzi mnie marudzenie, wkładam jej smopka i zasypiamy spowrotem do 9 :-) i gra gitara - jak ona nie chce spać to czemu ja nie mam spać? :-)

Rox jak mi 8 wychodziła to poszłam do dentystki i ona założyła mi taki opatrunek na dziąsełko z lekarstwem i nie bolało mnie wcale - i ten opatrunek zmieniałam co 2-3 dni póki sie ząb nie wybił- może idz tez bo na głowe dostaniesz - ja potrafiłam opakowanie ibupromu zjeść a i tak mnie bolało !!!

WITAM:-)
ROX współczucia:baffled:
AGA jeny toć to ja bym zrobiła jak TYSIOLEK małego do łóżka zabawki a ja sobie spać dalej :-)

Witam
U nas pobudka z wielkim rykiem o 5, oczy zamkniete i płacz, pomasowałam brzuszek i bąki szły, że hoho..później się pokręcił pomarudził i zasnął na brzuszku.
Byliśmy dziś na targu... rany.. pierwszy nasz spacer wśród ludzi, tak to przed domem całe dnie bo nie chciał w wózku a dziś... super, teraz śpi.
A ja zaległe prasowanie mam:wściekła/y:

Miłego dnia dla wszystkich

Tysiolek winko chyba smakowało? A Jak M sobie poradził z Amelką?

Aga odpoczywaj póki mały śpi robota zaczeka;-)

Witam

Dzis nie ma spacerku, bo niespodziewane odwiedziny beda, wiec musze ten burdello do porzadku doprowadzic :-) A z Michalkiem nie ma szans, wiec musze wykorzystac jego drzemke "spacerowa" :-(

Suwaczek mi przeskoczyl o dwa dni wiec jednak mialam racje :-D
Michalek dziekuje za zyczonka :tak:

Cos nie moge sie za siebie zabrac, ciagle glodna chodze i zamiast chudnac, to tyje :szok:

Roxeen - znam ten bol i wspolczuje

aga23 - niezla pobudka :szok: Moze Damianek pospi wiecej w dzien?

Milego dnia

bećka a M bardzo dobrze sobie poradził z Amelką - dwa razy mu sie obudziła o 24 i o 3 i mówi ze zjadła i dalej ładnie poszła spac wiec super :-) tylko przed zaśnieciem troszke popłakał po kąpieli bo zabki ją bolą tzn dziąsełka, powiedziałąm zeby bobodentem posmarował i zasnęła :-) a on piwko otworzył i się relaksował przed Tv :-)

witam kobitki

moja tez dzis rano o 5.00obudzila sie z placzem i do tej pory nie wiem czemu.cos jej musialo przeszkadzac bo o 7.00 zjadla troszke kaszki i dopiero o 12.30 -120mlmleczka oczywiscie na spiocha. kurcze te karmienie na spiocha mnie juz wykancza.to jest takie czatowanie kiedy by jej tu butle wetknac:wściekła/y: teraz np. siedzialam kolo lozeczka godzine i czekalam az sie zacznie wiercic zeby jej dac mleka. przeciez to chore jest!!! jak sie za bardzo rozbudzi to juz mleka nie wypije. normalnie zwariuje niedlugo!!!

ps. Fiolcia ma dzis pół roczku hihihi;-)

reklama
witam kobitki

moja tez dzis rano o 5.00obudzila sie z placzem i do tej pory nie wiem czemu.cos jej musialo przeszkadzac bo o 7.00 zjadla troszke kaszki i dopiero o 12.30 -120mlmleczka oczywiscie na spiocha. kurcze te karmienie na spiocha mnie juz wykancza.to jest takie czatowanie kiedy by jej tu butle wetknac:wściekła/y: teraz np. siedzialam kolo lozeczka godzine i czekalam az sie zacznie wiercic zeby jej dac mleka. przeciez to chore jest!!! jak sie za bardzo rozbudzi to juz mleka nie wypije. normalnie zwariuje niedlugo!!!

ps. Fiolcia ma dzis pół roczku hihihi;-)

Najlepszego a kfijatki czekaja;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry