Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tyle goddzin wytrzymac bez snu w jego wieku
Tera z sniadanko i troszke pracy mam na dziś takze z proponowanego snu przez Dorcia nici. Ale zaraz sie położę jak tylko męzus z pracy wróci byle to szybko nastąpiło a nie o 19 jak wczoraj i przedwczoraj 

Moze Damianek pospi wiecej w dzien?
teraz np. siedzialam kolo lozeczka godzine i czekalam az sie zacznie wiercic zeby jej dac mleka. przeciez to chore jest!!! jak sie za bardzo rozbudzi to juz mleka nie wypije. normalnie zwariuje niedlugo!!!witam kobitki
moja tez dzis rano o 5.00obudzila sie z placzem i do tej pory nie wiem czemu.cos jej musialo przeszkadzac bo o 7.00 zjadla troszke kaszki i dopiero o 12.30 -120mlmleczka oczywiscie na spiocha. kurcze te karmienie na spiocha mnie juz wykancza.to jest takie czatowanie kiedy by jej tu butle wetknacteraz np. siedzialam kolo lozeczka godzine i czekalam az sie zacznie wiercic zeby jej dac mleka. przeciez to chore jest!!! jak sie za bardzo rozbudzi to juz mleka nie wypije. normalnie zwariuje niedlugo!!!
ps. Fiolcia ma dzis pół roczku hihihi;-)