reklama

Styczniówki 2010 !!

Agagsm z książki nici...po kurzach podlewałam kwiatki na ogrodzie:D przeczytałam 3 strony i wrócił m a ja na kanapie z książką dziecko śpi posprzątane szok pewnie się zdziwił - ale chyba nie pomysli że to się samo zrobiło co?
teraz mam czas to siędzę na forum:d

reklama
Mhm... trochę niezręcznie życzyć czegokolwiek, ale pożyczę wspólnego pożycia w zdrowiu, może być?

Stwierdzam, że chyba powinnam się trochę pohamować z robieniem zdjęć, jestem na 21 kwietnia :dry:
Poza tym szacuję, że do rana moje dziecię wykona pełny obrót wokół własnej osi i wyląduje w nogach łóżka, bo położyłam ją prosto na górze, a już jest w połowie łóżeczka w poprzek :-D
I cichaczem, pod osłoną nocy, wymamlany Pan Miś został wymieniony na swojego bliźniaka czyściutkiego Pana Misia 2. Mam nadzieję, że przejdzie ;-):-D

Witam z rańca!!!

Hoho ja dzisiaj pierwsza!!!! bo moje dziecko wariuje

W nocy jest horror. Nauczyła się wczoraj przewracac z plecków na brzuszek i całą noc trenowała tylko ze jak była juz na tym brzuszku to ryk wielki i wogóle ma chyba jakiś skok ostatnio bo wierci sie i budzi co godzinę.
No to wyobrazcie sobie jak ja wyglądam:szok:

Normalnie bede chyba czatowała jak bedzie miła drzemki i tez bede sobie drzemała chociaz 10 minut:-(

Miłego dnia

PS.A może ze to po zmianie mleka na 2???

Malwina a pręzy się? po zmianie mleka ewentulanie mógłby ja bolec brzuszek ale to by sie prężyła.

witam sie i ja,
moje dziecie tez w nocy zaliczylo wielki ryyyyk, nie wiadomo czemu:-( wzileam na rece i sie uspokoila.

reklama
Beti no faktycznie by sie pręzyła a tak nie jest. Po kapaniu spi ładnie 3 , 4 godziny a pozniej budzi się z płaczem, ja daję smoczka , łyka picia i idzie spać dalej...na godzinkę

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry