Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Agagsm z książki nici...po kurzach podlewałam kwiatki na ogrodzie przeczytałam 3 strony i wrócił m a ja na kanapie z książką dziecko śpi posprzątane szok pewnie się zdziwił - ale chyba nie pomysli że to się samo zrobiło co?
teraz mam czas to siędzę na forum:d
Mhm... trochę niezręcznie życzyć czegokolwiek, ale pożyczę wspólnego pożycia w zdrowiu, może być?
Stwierdzam, że chyba powinnam się trochę pohamować z robieniem zdjęć, jestem na 21 kwietnia
Poza tym szacuję, że do rana moje dziecię wykona pełny obrót wokół własnej osi i wyląduje w nogach łóżka, bo położyłam ją prosto na górze, a już jest w połowie łóżeczka w poprzek
I cichaczem, pod osłoną nocy, wymamlany Pan Miś został wymieniony na swojego bliźniaka czyściutkiego Pana Misia 2. Mam nadzieję, że przejdzie ;-)
Hoho ja dzisiaj pierwsza!!!! bo moje dziecko wariuje
W nocy jest horror. Nauczyła się wczoraj przewracac z plecków na brzuszek i całą noc trenowała tylko ze jak była juz na tym brzuszku to ryk wielki i wogóle ma chyba jakiś skok ostatnio bo wierci sie i budzi co godzinę.
No to wyobrazcie sobie jak ja wyglądam
Normalnie bede chyba czatowała jak bedzie miła drzemki i tez bede sobie drzemała chociaz 10 minut:-(
Beti no faktycznie by sie pręzyła a tak nie jest. Po kapaniu spi ładnie 3 , 4 godziny a pozniej budzi się z płaczem, ja daję smoczka , łyka picia i idzie spać dalej...na godzinkę