Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
taka widoczna heheh
Ja mam motywację w postaci wieszającego się wiecznie kompa, nie wyobrażam sobie stracić wszystkie zdjęcia Fafli.
jeny ja monotematycznie znów mnie cos boli ale to juz migreną zaczyna pachniec - łep mi napitala, swiatło drażni , kazdy delikatny dzwiek Boo wydaje sie nie konczącym skrzypieniem starych zardzewiałych drzwi
ale Wam kochane życze wszystkiego co najlepsze !!!
A to raczej polecam dysk zewnętrzny, albo zapas i tam kopia...bo płytki to takie sobie zabezpieczenie - na pewno nie na bardzo długo.... z czasem może sie zdarzyć, że nie da się z nich odczytać nic - zwyczajnie nie sa wytłaczane tylko wypalane a to nie jest trwałe.
racja racja - tez się zgadzam - płyty też siadają, jak i pendrivy i dyski twarde też. Z pendrive raz mi trzasnęło zdjęcia from Mexico, ale mój małz hiroł odzyskał wszystkie, bo bym się zapłakała. Najlepiej robic po prostu 3 kopie i wtedy któras zadziała raczej;-)A to raczej polecam dysk zewnetrzny i tam kopia...bo płytki to takie sobie zabezpieczenie - na pewno nie na bardzo długo.... z czasem może sie zdarzyć, że nie da się z nich odczytać nic