reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Moja tez jakoś się męczy w te upały - pomarudziła i poszła spać - więc 2h z głowy mam i dopiero na wieczorny spacer pójdziemy:)
Minnie i Aga: wszystkiego najlepszego na Damianka i Michała!
wiw: dla ciebie też wszystkiego NAJ z okazji wczorajszej rocznicy!
Tysi: baw się dobrze -a co ja to bym nocy bez tej małej smarkuli nie przetrwała bo bym się zamartwiała hehe, ale dobrze robi takie oderwanie się od dziecka - korzystaj ile wlezie!

Z tego gorąca to normalnie nie wiem co porobić żeby się nei zmęczyć, więc siedzę na allegro i uzależnienie leczę - jak nie kupuję to chociaz oglądam;)
Chłopa mi w robocie teściowa czyl;i de facto jego mama zdenerwowała i go 15 minut uspokajałam przez telefon. Jezuu ta kobieta nas wykończy - jak wrzód normalnie wiecznie jakieś bzdury wymyśla i denerwuje...

E.
Mój to nawet pieluche umie zapiąć tył na przód..znaczy się Huggiesa bo Pampersy wytłumaczyłam, a Huggiesy nie i zapiał rzepami do tyłu;) no bo przeciez skąd ma wiedzieć, że wszystkie firmy zapina się tak samo jak nie pwoiedziałam;))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witajcie laseczki popołudniowo:-D
Jak to miło, ze jednak mnie nie zapomniałyście:-) chyba się dałam we znaki:-p:-)
My dziś byliśmy umojej kolezaanki, gdzie Oluś dostał całą reklamówke zabawek i jest w niebo wzięty. :-) Ale nigdy więcej spacerków w południe, uff- co mnie podkusiło. I pewnie wróciliśmy w ostatniej chwili, bo zerwało się wiatrzysko. Penie jakiś deszczyk się szykuje. Hura!!!!
sprostowanie - powiało 5 mnut i po wszystkim :(

Tysiolek- ty za bardzo nie szalej na tej imprezce;-)

aga23- sto lat!!!!

Sylwia100- to miłego rozpakowywania

Jutro mnie czeka dzień latania po urzędach, jak ja to kacham:baffled:

Kurcze, ale mnie przed chwilą moje dziecko zrobiło w konia. Zaczął marudzić, więc ja do kuchni- bo pora jedzenia. Zrobiłam mleczko, wracam do pokoju, patrze- a on śpi :)

Ostatnia edycja:
No właśnie - nadineczka chyba żem ślepa bo nie widziałam jak było 1 dnia w pracy?
i to ta co porządku pilnuje no :-D:-p
a luknij na odpowiedni wątal:-)

no i ja się z rana witam :)

Bardzo bardzo proszę jutro o trzymanie kciuków bo jutro mój m idzie na rozmowę kwalifikacyjną i może wreszcie się uda :)

Aga mógł by już dostać, bo mnie kciukiasy bolą :-D

Ale Ci zadroszcze wolnego wieczoru ;-) Ja chocbym mogła iść chyba bym sie nieodwarzyła :no: Bo mój m niby taki super we wszystkim i wogóle ale jak ma wykąpać sam Damiana i zrobić mu czasami mleko z puchy albo kaszke do picia to masakra :szok::szok: " Ja nie umię go wykąpać ja sie boje ze utopie :-D:-D:-D a mleka niewiem ile nasypac i niewiem jak z ta kaszka ma byc :no::no::no: "

Mówie Wam dorosły facet nawija o 2 dzidziolku a pierwszego boi sie wykąpac. Czasami mam wrazenie ze ja juz mam 2 dzieci w domu :):)

Dziewczyny dzieki za zyczonka napewno przekaże jak mój siacy królewicz sie raczy obudzić :):)

e: Minnie1 jutro suwaczek pokaże 5 miesiecy ja tak wczoraj rozmyslałam nad moim :):)
a nie pomyślałaś że on tak specjalnie mów co by tego po prostu nie robić:confused::tak::sorry2:

ale upał fuuuuuuj
Młoda po szczepieniu następne dopiero w 13 miechu jak dobrze
to co było ta gorączka z wysypką to była trzydniówka i jak to powiedziała pani dochtorka już po chorobie:-)
Tysiolek bo ja już zgłupiałam Ty jesteś Tysiolek a nie Tysiołek no nie to kurde babki niektóre byków nie strzelać no :cool::-p

u nas po staremu wsio ok żadnych rewelacji

dużo zdrówka kobietki i wsio naj dla obchodzących chyba dwójeczki:tak:

heloł wstaliśmy zjedliśmy na spacer poszliśmy do dziubka zaglądam i widać drugiego ząbka!
ja nie wiem jak gdzie kiedy wychodzą i już:D
Tysiolek zazdraszczam serio tego chłopa co z dzieckiem zostaje:D o wychodnym nie wspomnę:D a słownika nie znam technicznego niestety weź różowego przyjaciela!

co do upławów...weź kilka opakowań na zapas bo to dopada jak gin niedostępny za dwa opakowania zaplacilam ostatnio 2 złote:D

mój Jasio bije rekordy już drugi raz dziś sam zasnął w dzień w łóżeczku nie w wózku! alleluja!!! bierem książkę i siadam czytać ukochanego Wiśniewskiego...ehh za nim to w ogień:D

Dorcia gratuluje drugiego zebola. Ja sie juz nie moge doczekac i te zycze sobie coby tak wyszly niewiadomo kiedy:tak:
U nas sie rozpadalo, zdazylismy do domu wejsc:sorry2: i w dodatku pizga:sorry2:
Spokojnego wiecoru kobitki ja musze cosik zjesc

Opaliłam się, i to jak! Stopy w cętki zgodnie z fakturą sandałków, a plecy zgodnie z paskami koszulki :-D
Emi nie spała mi dzisiaj w ogóle od 10.00 :szok: Ale o dziwo cały dzień była milusia i gadatliwa, dopiero wieczorem się rozpłakała, bo bidulka zmęczona już była.

Dorciaa, ale Dżon Cię zaskakuje :-)
Agniecha, trzymam kciuki!

wszystkim ząbkującym dzieciom chciałam powiedzieć ze łep mi napitala i pół szczeki bikoz boleśnie wyzyna mi sie 8ka i zaraz se zasadze czopka w doopke bo normalnie mam ochote rozryczec sie jak niemowle tupac pytkami i raczkami tak mnie boliiii
no szkurde bele za co??? 4 na raz i wszystkie wychodza od 4 miesiaca ciazy ale ta na dole po lewej stronie to kosmos jakiś
mamuusiuuuuuuuuuuu :-(

OOOO strasznie współczuje - może wizyta u dentysty i nacięcie dziąsła byłoby rozwiązaniem?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry