reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Dzięki dziewczyny pewnie przyda miise taki oddech :-) i wońcu sie wyspie..no chyba ze do rana bedziemy siedziały hihi to nie :D
ale oczywiście nie obyło się bez sprzeczki z M ze jak ja tak moge na noc sobie iśc bez niego heheh - a no moge ! :-)

Dzięki dziewczyny pewnie przyda miise taki oddech :-) i wońcu sie wyspie..no chyba ze do rana bedziemy siedziały hihi to nie :D
ale oczywiście nie obyło się bez sprzeczki z M ze jak ja tak moge na noc sobie iśc bez niego heheh - a no moge ! :-)

Ale Ci zadroszcze wolnego wieczoru ;-) Ja chocbym mogła iść chyba bym sie nieodwarzyła :no: Bo mój m niby taki super we wszystkim i wogóle ale jak ma wykąpać sam Damiana i zrobić mu czasami mleko z puchy albo kaszke do picia to masakra :szok::szok: " Ja nie umię go wykąpać ja sie boje ze utopie :-D:-D:-D a mleka niewiem ile nasypac i niewiem jak z ta kaszka ma byc :no::no::no: "

Mówie Wam dorosły facet nawija o 2 dzidziolku a pierwszego boi sie wykąpac. Czasami mam wrazenie ze ja juz mam 2 dzieci w domu :):)

Dziewczyny dzieki za zyczonka napewno przekaże jak mój siacy królewicz sie raczy obudzić :):)

e: Minnie1 jutro suwaczek pokaże 5 miesiecy ja tak wczoraj rozmyslałam nad moim :):)

Ostatnia edycja:
aga mój naszczęście kąpie Amele bo ja ise boje - od świeta ją wykapie jak tata wpracy hihi :-) a mleko i reszte też robi - a jak zostanie przymuszony to juz wogóle :-)
jedynie czego sie boje to tego ze nie obudzi sie jak Amela zacznie pomrukiwac w nocy - tak jak robimy to my - tylko pewnie dopiero jak włączy się syrana - bo to tak twardo spi :D
ale nic się Ameli nie stanie a tym bardziej M :-) a ja Matką Polka nie jestem - przez jedną noc przyda misie oddech od Ameli :-)

aga mój naszczęście kąpie Amele bo ja ise boje - od świeta ją wykapie jak tata wpracy hihi :-) a mleko i reszte też robi - a jak zostanie przymuszony to juz wogóle :-)
jedynie czego sie boje to tego ze nie obudzi sie jak Amela zacznie pomrukiwac w nocy - tak jak robimy to my - tylko pewnie dopiero jak włączy się syrana - bo to tak twardo spi :D
ale nic się Ameli nie stanie a tym bardziej M :-) a ja Matką Polka nie jestem - przez jedną noc przyda misie oddech od Ameli :-)

Pewnie,że się przyda, tylko uważaj na winko żeby jutro cię saganek nie bolał:-D, też bym się napiła:)

A mój M też chętnie kąpie małego, i karmi w nocy.

Witam się jak zwykle ostatnio z pracy;-) wczoraj mielismy rocznice i winko na tarasie do switu więc troche dzis padam.....ale było baaaardzo miło;-)

...dzis czeka mnie wielkie pakowanie przed jutrzejszym wyjazdem no i ja polityczna więc debate musze jeszcze zaliczyć, papierek na głosowanie poza miejscem zamieszkania juz jest:-)

Roxeen koszulka superacka!!!!

Aga wszystkiego NAJ dla Damianka:-)

malwina na niezła parke trafiłaś u doktora, dobrze że z bioderkami ok, wczoraj byłam w kinie na woody allenie i moge tylko za nim powtórzyć, że licencja jest potrzebna na wszystko, nawet na łowienie ryb tylko nie na posiadanie dzieci ! a skoro w publicznych toaletach potrzebne są ałtomaty do spłukiwania wody bo ludziom nie można ufać, to co tu mówić o opiece nad dzieckiem....:baffled:

Tysiołek baw się dobrze, mój m małego nie widział 3 miechy a teraz wprawiony na maxa, cały dzień siedzi w ogrodzie i z sasiadka co ma dwoje maluchów rozprawiaja o byciu nianią i domagaja się wychodnego od współmałżonków:-D!!!

Hhhmmmmmmm chyba wszystkie na spacerku bo cisza jak makiem zasiał ;-)
A ja tu marzne bbbbbbbbrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :szok::szok: Ale bedzie trzeba sie ubrac i wyjsc choć na 15 min bo w domu zwariowac idzie . No nic to lecimy pooglądać szare chmurki :/

heloł wstaliśmy zjedliśmy na spacer poszliśmy do dziubka zaglądam i widać drugiego ząbka!
ja nie wiem jak gdzie kiedy wychodzą i już:D
Tysiolek zazdraszczam serio tego chłopa co z dzieckiem zostaje:D o wychodnym nie wspomnę:D a słownika nie znam technicznego niestety weź różowego przyjaciela!

co do upławów...weź kilka opakowań na zapas bo to dopada jak gin niedostępny za dwa opakowania zaplacilam ostatnio 2 złote:D

mój Jasio bije rekordy już drugi raz dziś sam zasnął w dzień w łóżeczku nie w wózku! alleluja!!! bierem książkę i siadam czytać ukochanego Wiśniewskiego...ehh za nim to w ogień:D

Hejka

A my jak szybko poszlismy na spacer tak szybko wróciłysmy.
Zuzka w samym bodziaku a i tak całe pleki spocone, wiec nie dla nas spacer w takie upały, bo mnie łeb pęka jak jest gorąco!!!!

Tysiolek ja tez zazdroszczę twojego m,moj tez niby wszystko umie ale tak naprawde to nie wie gdzie lezą Z ubranka hehe. Takze ja nie wiem kiedy spędze sama dzien , chyba za kilka lat:shocked2:

reklama
Hejka

A my jak szybko poszlismy na spacer tak szybko wróciłysmy.
Zuzka w samym bodziaku a i tak całe pleki spocone, wiec nie dla nas spacer w takie upały, bo mnie łeb pęka jak jest gorąco!!!!

Tysiolek ja tez zazdroszczę twojego m,moj tez niby wszystko umie ale tak naprawde to nie wie gdzie lezą Z ubranka hehe. Takze ja nie wiem kiedy spędze sama dzien , chyba za kilka lat:shocked2:

Moj wie gdzie leza...ale jak ubierze mlodego to klekajcie narody...polaczenia kolorow daja po mordzie normalnie:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry