Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dzięki dziewczyny pewnie przyda miise taki oddech :-) i wońcu sie wyspie..no chyba ze do rana bedziemy siedziały hihi to nie
ale oczywiście nie obyło się bez sprzeczki z M ze jak ja tak moge na noc sobie iśc bez niego heheh - a no moge ! :-)
Bo mój m niby taki super we wszystkim i wogóle ale jak ma wykąpać sam Damiana i zrobić mu czasami mleko z puchy albo kaszke do picia to masakra 
" Ja nie umię go wykąpać ja sie boje ze utopie 

a mleka niewiem ile nasypac i niewiem jak z ta kaszka ma byc 

" aga mój naszczęście kąpie Amele bo ja ise boje - od świeta ją wykapie jak tata wpracy hihi :-) a mleko i reszte też robi - a jak zostanie przymuszony to juz wogóle :-)
jedynie czego sie boje to tego ze nie obudzi sie jak Amela zacznie pomrukiwac w nocy - tak jak robimy to my - tylko pewnie dopiero jak włączy się syrana - bo to tak twardo spi![]()
ale nic się Ameli nie stanie a tym bardziej M :-) a ja Matką Polka nie jestem - przez jedną noc przyda misie oddech od Ameli :-)
, też bym się napiła
!!!
Hejka
A my jak szybko poszlismy na spacer tak szybko wróciłysmy.
Zuzka w samym bodziaku a i tak całe pleki spocone, wiec nie dla nas spacer w takie upały, bo mnie łeb pęka jak jest gorąco!!!!
Tysiolek ja tez zazdroszczę twojego m,moj tez niby wszystko umie ale tak naprawde to nie wie gdzie lezą Z ubranka hehe. Takze ja nie wiem kiedy spędze sama dzien , chyba za kilka lat![]()