reklama

Styczniówki 2010 !!

Witam się wieczorową porą i zaraz spadam spać bo padnięta jestem.
Dziś wyrwałam się z domu do kosmetyczki na czyszczenie twarzy bo trochę się tych zaskórników nazbierało, i masaż dłoni i henne na rzęsy i brwi, co by w te upały tuszu nie używać. Mały z M spał 2 godz taki gałgan z niego bo ze mną to jak godzinkę pośpi to jest super.

lecę pod prysznic i lulu

Dobrej nocki wszystkim, całej przespanej;)

reklama
Helllo
Ja powracam po calodniowej nieobecnosci, gosciow mialam.
Nie opowiadc glupot dziewczyny tylko pisac. Ja tam do nikogo sceptycznie sie nie nastawiam, nawet jak ktos pol roku nie pisal i wroil to sie ciesze, moze i mi sie to przytrafic:tak:

Dobrej nocki dziewczynnki

Dziewczyny, nie ma co się oburzać, tylko przez cały czas, jak piszemy, to już tyle się tu przewinęło, że hej... Kiedyś witałyśmy każdą nawracającą mamę, ale jako, że kogoś długo nie ma, to nie wie, że już tego nie robimy, bo nowych mam było ło ho ho, a powrotów na jednego, dwa posta jeszcze więcej.
Dlatego już nie witamy z powrotem, tylko jak mama się udziela, to z nią piszemy i tyle.

A my dzisiaj byłyśmy z Faflą i psem na działce u znajomych, ktoś mi dziecko podmienił, rączki i kocyk było super, wózek bee... A młoda od 11.00 nie spałą (raz chyba na 15 min. zasnęła) to wiadomo, czemu marudna byłą, ale spać niet. No i zamiast odpocząć, to się wymęczyłam, bo M nie było, więc musiałam ja cały czas się nią zajmować :-(

Buziaki i sto latek dla Misi, jeśli jeszcze nie składałąm jej życzonek :-)

Bry.... mózg mi jeszcze nie pracuje zbyt dobrze, więc jak o kimś zapomnę to nie bijcie.

Każdemu dzieciaczkowi który ma miesięcznice w najbliższym czasie życzę dużo szczęścia i pociechy z mamy :-) no i taty oczywiście

Kiedyś już pisałam ale jak czytam o gabryśce to mi jakoś "niewygodnie" ;-) (imię córy dla tych którzy nie skojarzyli)

Roxeen - koszulka zarąbista... a frekwencją tutaj się nie przejmuj zdrowie i wasz związek najważniejsze!

Witam się z Afryki:-) Jak niedobrze wstać skoro świta:happy2: Już chyba piąty dzień kogucik wstaje o 5.00:-p Potem dzień wydaje mi się taaaaaki długi:-)
Miłego dnia kobitki:-)

Cześć babiczki! U nas już upał. Ja odstrzelona z pewnych względów ;-) zasiadałam na kolanie mężowskim, a on bierze kawę i chlust na mnie i siebie nią... na szczęście poleciało mi tylko po nodze :-)
Życzę mało męczącego dnia, śpiących bobasów i uśmiechów, odezwę się wieczorem.

Witam

jak ja kocham przeprowadzki,uwielbiam miec wszystko w kartonach i worach.Jak ja lubie jak nic znalezc nie moge,kocham no.

Biore sie za rozpakowywanie:dry:

Nic mi sie nie sniło na nowym miejscu,moze to i dobrze.
Miłego dnia dupeczki moje kochane:-)

Witam sie i ja z moim solenizantem hahaa ma dzis 5 m-cy ale to zleciało :-)

Dopiero wstaliśmy ;-)
Dziewczyny które maja za duzo słoneczka i im za gorąco troszke tego ciepełka w kopertke i poleconym do norwegii , bo u mnie szaro i buro dziś za oknem ale juz niby od jutra upaiej.

Zajrzę pózniej bo maluszek domaga się zabawy .
Pozdrowionka dla kazdej z Was i buziaki dla wszystkich maluszków :*

reklama
Witam się, upałek dzisiaj straszliwy, aż nie chce się nic robić, Miki zasnął sam w łóżeczku, chyba z upału bo w ostatnich dniach nie zdarzało mu się to.
Sylwia - współczuję roboty w taki skwar.
Agagsm - spóźnione życzenia dla Misi - 100 lat!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry