reklama

Styczniówki 2010 !!

kurcze Amela dzisiaj kompletnie nie chce jeść - od rana zjadła jedną butelkę mleka i to na 3 razy , zupke az 2 łyżeczki wszamała - dobrze ze chociaż bulte soczku wypiła :-(
pewnie to na te zabki albo od upałów - i potem sie dziwie ze sie 3 razy w nocy budzi jak nadrabi głoda z dnia :D

Damian ma dzis to samo od rana na 1 butli mleka bo bunt ma dzis na cycusia i pół kromeczki chleba zjadł i wsio. Za to duzo dzis spi i strasznie trze dziąsełka

reklama
Witam

A my po ortopedzie, wszystko w porządku z nózkami i bioderkami:-)

a co do jedzenia mysle ze to od upałów mało jedzą dzieci Tysiolek moja Zuzka tez dzisiaj dopiero jedna butlę wtrąbiła, a pozniej w nocy budzi się kilka razy na jedzonko:-D

Ale dzisiaj spotkałam wyrodną matkę:szok:
W poczekalni do ortopedy czekało małżenstwo z 4 tyg maluszkiem.
Małego trzymał tata na rekach az w koncu mały strasznie się rozpłakał.Płakał chyba z 30 minut i widać było ze mały głodny jest a ta mówi do swojego m ze jedzenia mu nie da bo on 3 łyki wezmie i koniec i niech sobie ryczy:szok: a widac było ze ma butelkę z jedzeniem, to po cholere tego mleka małemu nie dała???:no:
Co za jędza normalnie juz chciałam jej coś powiedzieć , ale mąz mnie kąpnął...
Przeciez takie malenstwo je na żadanie, a po drugie to moze mu sie pic chciało , bo gorąco
Szok :szok::szok:
Jednak niektórzy to nie powinni miec dzieci i kropka:wściekła/y:

Witam

Dziecie mi sie wreszcie troche rozgadalo. Martwilam sie jak, czytalam, ze Wasze tyle nawijaja, a moj to jak dwa "zdania" na dzien powiedzial to wszystko. A dzisiaj o 5 nawijal jak oszalaly. Potem sobie zasnal i obudzilam sie o 8, poszlam wziac szybki prysznic, przychodze po 10 min, a on sie juz obudzony bawi w lozeczku w najlepsze. Musze to gdzies zapisac :-):cool2:

Pasi - u nas kupa idzie zawsze przy obiadku :-) I dzisiaj obiadek byl przesuniety, bo spacerek bardzo wczesnie i kupa poczekala do obiadku grzecznie. A myslalam, ze na spacerku zrobi przy butli, bo to ta pora :-D

aga23 - no to nieciekawe przejscia, az mi dreszcze po kregoslupie przeszly, jak pomyslalam sobie, co bym zrobila, gdyby mnie to spotkalo :szok: Bo ja tu ino meza mam, a maz do roboty...
Zycze szybkiego powrotu do pelnej sprawnosci

A ze chlebek juz Damian je to sie troche zszokowalam :szok:

Ja sie zastanawiam co z Bibik??? Ostatnio jak pisala, to iala takie nieciekawe przejscia i jeszcze nie bylo z Natkiem calkiem ok... martwie sie, czy znowu sie tam co nie rozpetalo.

JoL - dopiero po chwili zajarzylam, jak to zrobilas z tym karmieniem :-D Cel uswieca srodki, nie? Pomyslowa mama z Ciebie :-D

Milego popoludnia

Minnie1 on jak widzi chlebek to sie cały trzęsie i tylko buzke otwiera i jak mu tu jedzenia odmówić ??? Dziś wcinał skórkę a tak to bardzo lubi ten miąższ z środka :) Od tygodnia tak wcina i nic mu nie dolega wiec jest ok :):)

Kobietki pomozcie - chyba załapałam jakąś infekcję znowu - mam zielonkawe upławy i podrażniona gabryśke - i czy jak wezme te czopki Climatrozalu to nie wchodza w jakąś interakcję z tabsami anty? zebym czasem bobasa nie miała hihih - moze któras z Was coś wie na ten temat - tylko z drugiej strony jezeli ja mam jakąś infekcje to M pewnie tez by musiał wziążć tabletki bo jak ja sie wylecze to co z tego jak M spowrotem mnie zasyfi bo my gumek nie uzywamy :-D

dzieki za odpowiedz co do jedzonka - troszke mnie uspokoiłyście - ale cze,u ona nie moze po ludzki najadac sie w dzień tylko w nocy - co do oszukiwania woda to tez tak robiłam ale tak czy siak po pół godz budziła mi ise na jedzonko i juz woda pluła.... :-(

Ostatnia edycja:
zielone to jakies bakterie albo rzęsistek. clotrimazol jesat lekiem tylko na grzyby.
powinnas dostac coś takiego działającego na wszystko. Zapytaj o gynalgin to czopki są. Ja brałam na zapalalenie jak wyszło w cytologi i w ciągu paru dni wszystko było super

mam tu przy sobie ulotke od clotrimazolum i pisze ze moze hamowac działanie innych miejscowo stosowanych leków przeciwgrzybicznych, zwłaszcza amfoterycyny i innych antybiotyków polienowych. O anty niewspomniają lepiej poradzic sie lekarza albo nawet farmaceuty

Ostatnia edycja:
normalnie chłodem powiało dzis;-)
ale racja ja tez jak ktos sie dawno nie udzielala to juz nie pamietam...taka prawda, my tu w zasadzie codziennie piszemy :tak:

właśnie co z Paula??:sorry2:

Oj to prawda- lodowato się zrobiło....i az mi przykro, po tak zimnym przywitaniu, bo pisałam z Wami całą ciążę chyba bardzo regularnie. I się zastanawiam, czy pisać dalej, bo odniosłam wrażenie, ze nie chcecie powrotów.
Ale rozumiem, ze nie pamiętacie wszystkich, bo w końcu tyle ludzi się tu przewija....

andzia poprostu wyraziłysmy swoje zdanie i już :-) nie znikajcie i bedzie fajnie my naprawde nie pamietamy kto kiedys pisał :-) w każdym razie zachęcamy do udzielania sie :-)

AGAGSM I O DE MNIE WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO:-)
Juz naszczęscie od 3 tyg mam wolne rączki. Miałam nieprzyjemny wypadek jesli tak to mozna nazwać. Przytrzaśnięta została mi lewa dłoń drzwiami od samochodu takiego co sie zamyka wiecie jak duzy sprinter np. A ze chciałam te drzwi zatrzymac zeby niezrobic krzywdy w rekę to ucierpiały dodatkowo 3 palce u prawej ręki :/ No i drzwi niezatrzymałam łapki przytrzaśnięte tak że pozrywane zostały mięśnie. No i łapki w korytkach gipsowych od samych paluszków po prawie łokcie. Gdyby nie mama moja niewiem cobym z dzieckiem zrobiła to ona sie nim zajmowała karmic karmiłam ja bo jeszcze pije z piersi ale ktos go musiał przytrzymac no nie??
Teraz zaczynam sobie powoli radzic sama ale ręce chodzą mi jak falochron na wietrze. Nierobiłam nimi nic przez 1 m-c i 5 dni a jak sciągnięto mi te korytka to i tak niemogłam wszystkiego od razu zrobic sama. Do tej pory musze ćwiczyc palce masować dłonie a przy każdej zmianie pogody odczuwam ból.
Ale jak sie człowiek śpieszy to sie diabeł cieszy .
uuuuu no to nieźle:baffled:teraz ćwicz ile wlezie i racja jak to WIW napisała BB jest najlepsze:-D

Ja pamiętam i ANDZIE i AGE i ANUSIE i ANAKLIN ale jak to AGAGSM napisała czerwonego dywanu nie rozłożę a po prostu pisać pisać dzielić się z nami;-)

reklama
Damian ma jutro 5 miesięcy jak to mozliwe ze suwaczek pokazuje inaczej ???

e: ale ze mnie głąbek kapuściany :-):-) wszystko oki jutro pokaze 5 jupii

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry