Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja myślę, że stałe bywalczynie sceptycznie podchodzą do powrotów i nowych koleżanek ponieważ na ogół wychodzi tak,że pojawia się osoba w kilku postach i sruu znowu znika:Sorry2: takie moje zdanie...
[B pisze:Kaja_10[/B];5612101]Hejka!
Kolejny piękny dzień.
wiw - ja kupiłam tutaj NAMIOT PLAŻOWY - WIATROCHRON 200 x 120 x 120 cm (1073436291) - Aukcje internetowe Allegro też na ostatnią chwilę i kurierem dostałam na następny dzień; poszukaj jego nowej aukcji bo ta się skonczyła. Powiem, że na plaży widziałam kilka wersji takich namiocików i większość ludzi z niemowlakami je ma. Sprawdza się super.

i tak myślimy i myslimy, chyba skończy się na rodzinie ale za to bez perspektyw na jakis bliski kontakt małego z chrzestnymi:-(Juz naszczęscie od 3 tyg mam wolne rączki. Miałam nieprzyjemny wypadek jesli tak to mozna nazwać. Przytrzaśnięta została mi lewa dłoń drzwiami od samochodu takiego co sie zamyka wiecie jak duzy sprinter np. A ze chciałam te drzwi zatrzymac zeby niezrobic krzywdy w rekę to ucierpiały dodatkowo 3 palce u prawej ręki :/ No i drzwi niezatrzymałam łapki przytrzaśnięte tak że pozrywane zostały mięśnie. No i łapki w korytkach gipsowych od samych paluszków po prawie łokcie. Gdyby nie mama moja niewiem cobym z dzieckiem zrobiła to ona sie nim zajmowała karmic karmiłam ja bo jeszcze pije z piersi ale ktos go musiał przytrzymac no nie??
Teraz zaczynam sobie powoli radzic sama ale ręce chodzą mi jak falochron na wietrze. Nierobiłam nimi nic przez 1 m-c i 5 dni a jak sciągnięto mi te korytka to i tak niemogłam wszystkiego od razu zrobic sama. Do tej pory musze ćwiczyc palce masować dłonie a przy każdej zmianie pogody odczuwam ból.
Ale jak sie człowiek śpieszy to sie diabeł cieszy .