reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Kaja kremik na słoneczko mam i też się obawiam, że pół domu zabiorę...:confused: a gdzie zakupiłaś ten namiocik-daszek bo na allegro już za późno?
a jak Tymek śpi w nowym miejscu?

hmmm powiedzcie mi dziewczyny czy....jak Mała ostatnio często ciagnie się za uszy to... to zabawa, coś z uszami, czy może przez to ze idą jej zęby? bo nie wiem czy iść do lekarza zakukac czy coś tam z uszami nie tak czy przeczekać - juz tak jakiś czas robi odkąd narzeka tez na dziądełka :-(

z góry dzieki za odp :-)

Witam dziewczyny!!!MORKAA zmobilizowała mnie do tego by cosik sie tu odezwac...slyszalam o spotkaniu nad morzem-morzecie mnie wtajemniczyc co gdzie jak i kiedy?????
Musze sie pochwalic ze moja Natalia juz sama siada z polezacej pozycji i jak juz siedzi to bez zadnych podparc.nunia ma 2 ząbki i mowi tata mama i dada....pozdrawiam za wszelkie info o spotkaniu dziekuje z góry

Ooo.. Dziś ja pierwsza zaglądam się przywitać i życzyć wszystkim mamom miłego i słonecznego Dnia, a maluszkom obchodzącym miesięcznice wszystkiego co Najlepsze :-);-):tak:

Dzień dobry.

Tysiolek - mój maluch też się targał za uszy, akurat byliśmy u lekarza i z ciekawości zapytałam, to nic niepokojącego, dzieci często tak robią by na przykład złagodzić sobie ból dziąsełek, u nas tak było ;-) Co do niepokojących objawów, to faktycznie zapalenie ucha charakteryzuje się tym, że dzieciaczek się ciągnie za uszy, ale wówczas przy próbie dotknięcia z tyłu uszka darłby się w niebogłosy, tak mi powiedziała lekarka. Mam nadzieję, że to tylko ząbki lub element poznawania swojego ciała ;-)

Kaja - dziękuję za powitanie :-) Pozdrawiam serdecznie.

Agagsm - również serdeczności dla Michalinki z okazji połówki roczku, całusy.... może nie gorące bo słoneczko grzeje, i moc uścisków dla Was ;-)))))

Pozdrawiam jak zawsze wszystkie mamusie i ich słodkie pociechy.

Witam w ten upalny dzień, my tylko na chwilę wpadliśmy i zaraz przenosimy się do moich rodziców, bo na 11.20 mamy wizytę okresową u lekarza, a od nich mamy bliżej. W ten upał to bym najchętniej nie wychodziła z domu, albo jeszcze lepiej zamknęła się w lodówce. Ale za to w tym roku jestem opalona chyba pierwszy raz w życiu, bo z Synkiem codziennie prawie spaceruję jak temperatura jest bardziej znośna. A wcześniej to zawsze słońca unikałam :-)

Wszystkiego naj dla Michalinki

reklama
Witam sie gorąco!!!!

A my dzisiaj na kontrole do ortopedy, a pozniej chyba w domku bedziemy siedziec to juz jest bardzo ciepło, ale bym sobie pojechała nad jeziorko

Zuzka juz sobie ucieła drzemke, mąz zaraz wychodzi do pracy i kolejny dzien do przodu.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry