reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Dzień dobry :-)

Trochę czasu nas nie było, niestety nie jesteśmy w stanie nadrobić tych multi wpisów, ale pooglądaliśmy sobie buziolki śliczne. I popracowaliśmy nad "nową" buźką-zębinką :-)

My od dwóch miesięcy walczymy z kaszlem, który niestety nie odpuszcza....
Syropy nie pomogły, więc teraz się inhalujemy, jutro jedziemy do pani doktor, zobaczymy co powie, ale wydaje mi się, że skończy się na testach alergologicznych.

Pozdrawiam wszystkie mamusie bardzo serdecznie i śliczne dzieciaczki.

Agagsm sto latek dla Michasi:-)

co i jak opisałam w odp wątku na razie przelatuję wątki na szybkiego w każdym razie jestem i jest ok

Czechow Dobre!!!!
ale w większości big przegięcie.

Ostatnia edycja:
Od jutra upały, więc spacerki przed południem się szykują.
Mnie tylko nie podobają się te prognozy na lipiec, że do połowy ładnie, a potem dupa, bo my 17 lipca wyjeżdżamy...:baffled:

Ja już też po pracy, mały śpi po długim marudzieniu ale u nas dziś rekord w sypialni 28!!!!! masakra!!! już nie wiem czy otwierać okna czy zamykać bo nic to nie daje:-( upały uwielbiam ale moje chłopaki jak widać nie bardzo, M też cierpi z gorąca bo on z tych co wolą jak wieje i pada:confused:
Mam pytanie do tych mam co się wybierają na urlopy na najbliższym czasie, a może Kaja się odezwie?
Od wczoraj powoli zaczynam zastanawiać się co zabrać na pierwszy wyjazd z małym i co chwila coś innego mi się przypomina, może zrobiłyście jakieś listy najważniejszych rzeczy i możecie zapodać? cały czas myślę ze zapomne o czymś istotnym:baffled:
jedzonko, pieluchy, kosmetyki i ubranka wiadomo, lekarstw i termometr, mamy łóżeczko turystyczne, na plażę zakupiłam dmuchany pontonik żeby robił za kojec, oczywiście parasol na słońce i co jeszcze...:confused:

reklama
Sto lat dla Michasi!
dażka - kopę lat.... przykro mi, że macie problemy, zdrówka!!
wiw - ja to pół domu zabrałam :-D pontonika na plażę nie bierzemy bo my mamy ekstra warunki przy domku więc tu dużo czasu spędzamy. Na plaży super się przydaje nam ten daszek/namiot - rewelacja bo chroni i od wiatru i od słońca, stwarza też taki kącik piachu nie naleci. Kremik z filtrem masz? My mamy Linea Bimbi 25 polecam, miałam kapelusik ale zakupiłam chusteczkę, lepiej się spisuje i nie zlata :tak:co chwilę. Wziełam tez swoje wiaderko do kąpania wieczornego, jakoś nie chcialam korzystać z brodzików jakie są w lazience. Parasolka do wózka - podstawa. Nie wiem co jeszcze... pytaj :-)
Łopatki i foremki do piasku za rok :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry