reklama

Styczniówki 2010 !!

czechow 7 lipca idziemy niestety na rtg (jest nieunikniony) i mam nadzieje ze to juz koniec naszych męczarni będzie.
własnie zrobiłam eksperyment.zdjełam jej aparat i momentalnie zasneła w łóżeczku.zobaczymy ile pośpi;-)

co do lżejszego ubierania to troche sie boje zeby mi sie nie przeziebiła ale hcyba jak mam 24 stopnie to moze spac w krótkim rękawku?jak myśłicie?(prosze sie nie smiac tylko ;-);-))

reklama
czechow 7 lipca idziemy niestety na rtg (jest nieunikniony) i mam nadzieje ze to juz koniec naszych męczarni będzie.
własnie zrobiłam eksperyment.zdjełam jej aparat i momentalnie zasneła w łóżeczku.zobaczymy ile pośpi;-)

co do lżejszego ubierania to troche sie boje zeby mi sie nie przeziebiła ale hcyba jak mam 24 stopnie to moze spac w krótkim rękawku?jak myśłicie?(prosze sie nie smiac tylko ;-);-))

Beti w nocy tyle masz?My tez teraz w te upaly i mlody spi w pizamce bez nogawek,takiej do kolan i z krotkim rekawem i w cienkim spiworku.Jak go przykryje to moze nie tyle co sie budzi ale tak niespokojnie spi,rzuca sie,zrzuca kocyk.Wiec mysle ze Fioletka nie powinna marznac...Sprobuj moze po prostu raz ubrac ja nieco lzej i zobaczysz.

DZIEŃ DOBRY:-)
Ech wczorajsze mecze to masakra tak mnie wkurzyli sędzowie no co za porażka:wściekła/y:przez to Meksyk i Angla byli rozproszeni przez te wieeeelkie pomyłki i tak sie stało jak sie stało a mogło sie inaczej potoczyc np.zremisowac potem dogrywki różnie to bywa a tak byli wytrąceni z równowagi(i się im nie dziwie tych nerwów bo jednym to niesłusznie bramki nie uznano a drugim niesłusznie bramke uznano kto oglądał ten wie o co kaman:-p)ech mam nadzieje ze dzisiaj będzie fair play!:angry:
ja tez juz mam wory, korektory nie działają :wściekła/y: pewnie pomogłoby wyspanie się ale na to raczej prędko liczyc nie moge;-(

dziewczyny mam jeszcze pytanko-od kilku nocy Fiolcia starsznie sie wierci, pije co chwila albo smoka zasysa a jak wypadnie to znowu zaczyna sie wiercic i trzeba jje go podac. jesc nie chce. i teraz nie mam pomyslu co jej jest, czy za cieplo, czy nie wygodnie bo ma tą szynę a chciałaby sie polozyc na boku czy brzuszku czy zęby??,acie jakies pomysły?
też tak myśle ze pewnie by sobie pozycje zmieniła bo np.mi Alanek zasypia na boczku a potem na plecki sie przekręca i pewnie Fiolcia też by sobie pospała w innej pozycji no ale na szczescie juz niedługo ściągacie ta szyne i będzie git:tak:
Witam

U nas piękna pogoda i po pierwszej drzemce idziemy na dwór
co do wstawania moja córacia wstaje około 8.00:-) ale ze trzy razy do niej jeszcze wstaje w nocy na jedzonko:szok:

Mam pytanie z inej beczki, dziewczyny czy wy chodzicie(chodziłyscie) same załątwiac chrzciny czy z małżonami?????

Lecę bo moja zaczęła się denerwowac
u mnie M załatwił i w sumie wszystko załatwia nawet rejestruje do lekarza bo ja jednak z dzidziolkami w domku co mnie cieżko tak załatwiac a M wsiądzie w auto i w szybkim tępie załatwi to i owo;-)
NADINECZKA daj znać jak tam rozłąka z Polcią i jak w pracy:tak:

Ja załatwiam sobie prace na weekend(np.w sklepie w Gdansku w Lee&Wrangler potrzebują na weekend od września napisąłam to i owo bo tam było ze pytania na maila ale nic nie odpisano;/)a dlaczego bo bym się wyrwała na troszke od domowej monotonii(a weekend to i M ma czas sie zając na te godzinki z dzieciaczkam)kaski troszke wpadnie i ta praca nie jest taka cieżka w rozłące z dzidziolkami bo co to jest tam weekend a jak wiadomo tylko 8 godzin się pracuje;-)no ale jeszcze nie znalazłam hehe:dry:jest też propozycja w Kartuzach kelnerke na weekend potrzebują i tam chociaż chce się załapać tylko gorzej z M bo nie bardzo zadowolony(nie lubi tego typu pracy bo zazdrosny jest)ale co tam jak nie znajde nigdzie to chociaz tam;-)

EDIT:BETI Jak jest ciepło to Alanek śpi tylkow bodach z krótkim rękawkiem i przykryty jest kołderką(ta kołderka nie jest ciepła a taka cieńsza i wole jednak to niz kocyk bo wydaje mi się ze kocyk jeszcze większe ciepło robi)i tak sobie śpi bo jak ma za ciepło to mu się też nie podoba;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam słonecznie:-)
[B pisze:
Beti81[/B];5608471]czechow 7 lipca idziemy niestety na rtg (jest nieunikniony) i mam nadzieje ze to juz koniec naszych męczarni będzie.

Beti u mnie w sypialni też masakra!!!! 26 a czasem 27 stopni!!!!! mały spi tylko w bodziaku na krótki rękaw, na poczatku zakładałam mu jeszcze skarpeteczki ale miał mokre stupki i teraz bez lecimy, wczesniej tez budził mi się w nocy i wypijał 120-150 wody a wcześniej nigdy tego nie robił. Moze pomyśl nad wilgotniejszym powietrzem, jakiś recznik mokry albo bezpieczny wentylator w odległym końcu pokoju zeby troche to powietrze wymieszać? a przy tych upałach w tej szynie tez moze być jej gorąco i nie wygodnie, biedactwo w takie upały jeszcze się męczy dodatkowo:-(

7 już nie długo -- życzę definitywnego odstawienia szyny

Moja śpi w krótkim rękawku i w śpiworku

[B pisze:
nadineczka[/B];5605320]tratatata la laallaalalalalala

a kto dzisiaj skończył pół roczku?????:-)

życzę mojemu kochanemu półroczniakowi przespanych nocy, dużo zdrówka, dobrej zabawy co dzień i żeby mama kochała tak jak dzisiaj i od 6 miesięcy:-D

ehhh rozczuliłam się tak to zleciało ...

Nadineczka sorry, wczoraj mnie nie było na BB

samego szczęścia i radości dla Polci z okazji wczorajszego swięta:-):-):-)

agbar o w nocy mam min. 23 stopnie ale przewaznie sa 24.
dzieki dziewczyny za odpowiedzi. w takim razie dzis probujemy na krótki rekaw. tyle ze my spiworka nie mamy, mloda spi pod rożkiem lub kocykiem.ale kocyka sie troszke boje zostawiac zeby nie naciągneła sobie na twarz.

agbar o w nocy mam min. 23 stopnie ale przewaznie sa 24.
dzieki dziewczyny za odpowiedzi. w takim razie dzis probujemy na krótki rekaw. tyle ze my spiworka nie mamy, mloda spi pod rożkiem lub kocykiem.ale kocyka sie troszke boje zostawiac zeby nie naciągneła sobie na twarz.

Beti a ona sobie jeszcze nie sciaga kocyka z buzki? Alex jak sobie buzie nakryje to sam sciaga..A w spiworku spi dlatego,ze lazi mi po calym lozku bez niego:-D choc od paru dni nauczyl sie cholernik z niego wylazic:-D I rano lezy i geba mu sie cieszy a spiworek w kacie gdzies w lozeczku:-)
A moze nakryj ja tylko pieluszka jak sie boisz?24 stopnie to naprawde cieplo-wiem bo u Alexa jest tyle w pokoju w nocy a u nas w sypialni bywa i 27...masakra...W ciagu dnia jak sa upaly jest jeszcze cieplej...Ale nie narzekam bo w poprzednim mieszkaniu byla lodowa caly rok;-)A ja lubie ciepelko.

reklama
Zaraz mnie chyba stąd wyrzucicie, bo pospaliśmy dzisiaj do 8.30. Emi co prawda się obudziła koło 5.00, ale wsadziłam jej smoka i albo zasnęła, albo zajęła się sobą, bo była cicho :-)

Beti, nie zmarznie, ja ubieram w piżamkę z długim rękawkiem i bez stópek, ale i tak się rozkopie, A jak jest ciepło to bodziak z krótkim rękawkiem.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry