F
Fiołek2010
Gość
czechow 7 lipca idziemy niestety na rtg (jest nieunikniony) i mam nadzieje ze to juz koniec naszych męczarni będzie.
własnie zrobiłam eksperyment.zdjełam jej aparat i momentalnie zasneła w łóżeczku.zobaczymy ile pośpi;-)
co do lżejszego ubierania to troche sie boje zeby mi sie nie przeziebiła ale hcyba jak mam 24 stopnie to moze spac w krótkim rękawku?jak myśłicie?(prosze sie nie smiac tylko ;-);-))
własnie zrobiłam eksperyment.zdjełam jej aparat i momentalnie zasneła w łóżeczku.zobaczymy ile pośpi;-)
co do lżejszego ubierania to troche sie boje zeby mi sie nie przeziebiła ale hcyba jak mam 24 stopnie to moze spac w krótkim rękawku?jak myśłicie?(prosze sie nie smiac tylko ;-);-))
przez to Meksyk i Angla byli rozproszeni przez te wieeeelkie pomyłki i tak sie stało jak sie stało a mogło sie inaczej potoczyc np.zremisowac potem dogrywki różnie to bywa a tak byli wytrąceni z równowagi(i się im nie dziwie tych nerwów bo jednym to niesłusznie bramki nie uznano a drugim niesłusznie bramke uznano kto oglądał ten wie o co kaman
)ech mam nadzieje ze dzisiaj będzie fair play!

jest też propozycja w Kartuzach kelnerke na weekend potrzebują i tam chociaż chce się załapać tylko gorzej z M bo nie bardzo zadowolony(nie lubi tego typu pracy bo zazdrosny jest)ale co tam jak nie znajde nigdzie to chociaz tam;-)