reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Witam sniadaniowo a raczej juz posniadaniowo.
U nas nie ma takich temp w domu, u Olka max to 20stopni i spi w cienkim pajacu:tak: Rano obowiazkowo kolderka skopana i zim ne lapki ale w spiworek nie wkladam , zimą tak:tak:
Ogarnelam chalupke po weekendzie bo chlopaki bajzel zrobili jak zwykle, mycie podlog mi zoostalo. U nas deszczowo dzisiaj wiec siedzimy w domku a jutro hyba obowiazkowo do banku:sorry2:
Milego dnia

Edit: Za tydzien moj T konczy 30 lat, macie jakis pomysl na prezent??? Mi nic do glowy nie przychodzi....hhheeellpppp!!!

[B pisze:
Beti81[/B];5608965]Agbar ja to mam schize ze sie zaplacze w kocyk;-)
wiw dobry pomysl z tym kocykiem. sprobuje tak;-)

ja tak czasem robie i jak kocyk jest wystarczajaco mocno wsadzony to mały go nie jest w stanie wyciągnąć ani skopać nogami, najwyzej wysuwa się do góry jak mu gorąco, bo tak to też wszystko ladowało na głowie o pieluchach juz nie wspominajac:-)

Jola24 ja mam jutro rocznice ślubu i jeszcze nic nie wymysliłam na prezent!!!!!:szok: miałam na oku jeden zegarek ale to nie jestokragła rocznica wiec jak teraz tak wyskocze to za 2 lata chyba będe musiała obrabować bank?!

Witam :-)

My po weekendziku u teściów :-) Zuzu chyba się zorientowała, że nie była u siebie, bo fundowała nam nocne pobudki, co w domu się jej prawie nigdy nie zdarza ...
no ale ... nie narzekam, bo raz na ruski rok mogę 2 razy w nocy wstać i cyca wyciągnąć ;-)

w domku sajgon, ale wiele nie zrobię, bo dzidzia dzisiaj nie w humorze ... właśnie usnęła przy cycu, więc zaraz zrobię podejście do łożeczka ... już 4 dzisiaj :baffled: skubaniec zmęczony, a spać w łożeczku nie chce :confused:

wiw, a może zabierz gdzieś M ??? my mamy jednąc z rocznic w dniu urodzin M ... dostał koszulę (:-D) i poszliśmy na kabareton ;-)

co do spania, to my odstawiliśmy śpiworek, bo był za ciepły ... mała śpi w piżamce pod cienkim kocykiem, a jak na dworze zimno, to dodaję jeszcze jeden kocyk, bo okno w nocy ma zawsze uchylone :tak: o dziwo się nie rozkopuje ;-)

Nadineczka, i od nas spóźnione, ale szczere buziole półroczniakowe dla Poluchny !!!!!!!!!!!!! i trzymaj się jakoś w tej pracy ;-)

Beti, super, że Fiolcia zasypia w łóżeczku :-) u nas wieczorem nie ma problemu najmniejszego z zasypianie ... a w ciągi dnia tragedia :no: łóżeczkowstręt !!! zabawek też próbowała, ale nie pomagają ...

Klara, &&&&&&& żeby C się uspokoił :tak:

No ja sie nie przyznaję do której spałyśmy, bo Pasi ze swoją 8:30 to dla nas ranek wczesny;) no, ale o 7 miałyśmy pobudkę - cycol w buzie i zasnełyśmy obie snem kamiennym;)

A za niecale 2h będzie dokładnie bim bam bom - 6 miesięcy jak Misia pojawiła się na świecie. Mama mia, ja jeszcze pamiętam brzuszek, a tu mi dziecię pół roku kończy! szoking normalnie szoking. Jeszcze chwilka i sie nad drugim będe zastanawiała tak szybko ten czas leci heheh

Co do spania u nas od urodzenia pod kocykiem - w zimę czase dwoma przykrywałam, ale u mnie raczej ciepło - cos koło 23 stopni - śpi w rampersie jak gorąco to krótkie rękawki, a jak chłodniej to dlugie, bez stópek - kołdry nie cierpi - miałam juz kilka podejść - nawet jak z nami w łozku dosypia rano to kołdrę nasza skopuje i musi swoim kocykiem być przykryta...

ooo słyszę, że moja smoczyca wstała, więc na raize koniec pisania:)

agagsm wszystkiego naj, naj, naj...!!!! dla Michasi:-)

jol dobry pomysł ale ostatnio z innej okazji kupiłam mu juz bilety na koncert na 7 lipca a w czwartek jedziemy na openera więc muszę cos szybko wymyslić na jutro:confused::confused::confused: chyba mu jakies dobre, leżakujace wino kupie, takie co normalnie byśmy na nie dużej kasy nie wydali ale lepsze było by coś co zostanie, masakra jakaś:baffled:

mój m to by sie najbardziej ucieszył z jakiegoś kursu spadochronowego albo wspinaczkowego, ale ja jestem panikara i taki prezent to jak strzał w stope:baffled:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry