justys85
Fanka BB :)
Nam dzisiaj dzień zleciał szybciutko byliśmy w gościach potem ciocia na kawe wpadła i tak to na dworku byliśmy cały dzionek.
Nadineczka Sto lat i wszystkiego naj dla Poluchny kochanej !a dla Ciebie wytrwałości w pracy i szybkiego powrotu do Polci.
Morka nic sie nie przejmuj nie jestes jedyna,mój Antoś też jeszcze kima ze mną ciągle,jakoś nie mogę się z nim rozstać próbowaliśmy co prawda juz samodzielnego spania ale nie wyszło i chyba nie przez małego tylko mi trudniej było.
Dobrej nocy wszystkim
Nadineczka Sto lat i wszystkiego naj dla Poluchny kochanej !a dla Ciebie wytrwałości w pracy i szybkiego powrotu do Polci.
Morka nic sie nie przejmuj nie jestes jedyna,mój Antoś też jeszcze kima ze mną ciągle,jakoś nie mogę się z nim rozstać próbowaliśmy co prawda juz samodzielnego spania ale nie wyszło i chyba nie przez małego tylko mi trudniej było.
Dobrej nocy wszystkim
Teraz jestem w trakcie sprzątania którego mam dzisiaj dość sporo.. Potem spacer na poczte.
Itd.Więc cały dzień zaplanowany.Teraz mam chwilę bo Adaś zasnął więc nadrabiam;-):-)

dostaje pelno zabawek i bawi sie az padnie;-) czasem trzeba ja pobujac i zrobic ciiii ale to juz nie to samo co majtanie wozkiem-DZIEKI DZIEWCZYNY!!!