reklama

Styczniówki 2010 !!

Polcia Polcia Polcia - sto lat!!!!!!!!!!!
Nadia
dasz radę, Tyś twarda babka!!!!!!!!!!!!

Morka współczuję, my też mamy jazdę bez trzymanki..... - ja też dziś w lesie C ululałam na raczkach i bałam się ruszać......
Czechow a jak nie ma plamek po jedzeniu a taki płacz, ale uspakajany na smoka, czy bajkę, a poza tym histeria potworna od kwiku do ostrego płaczu to może być od jedzenia?

reklama
Polcia Polcia Polcia - sto lat!!!!!!!!!!!
Nadia
dasz radę, Tyś twarda babka!!!!!!!!!!!!

Morka współczuję, my też mamy jazdę bez trzymanki..... - ja też dziś w lesie C ululałam na raczkach i bałam się ruszać......
Czechow a jak nie ma plamek po jedzeniu a taki płacz, ale uspakajany na smoka, czy bajkę, a poza tym histeria potworna od kwiku do ostrego płaczu to może być od jedzenia?

A brzuszek i kupa jaka?

A może jest nadal głodny?

Brzuszek miękki, mleka dostał więcej niż zawsze..... krzyk i przed i po mleku w ciągu dnia, Po kąpieli, która też z wrzaskiem, częściowo nie zjadł nawet tego co mu przygotowałam.... Kupy ok, no jedna zielona - ale wczoraj był brokuł.....

Brzuszek miękki, mleka dostał więcej niż zawsze..... krzyk i przed i po mleku w ciągu dnia, Po kąpieli, która też z wrzaskiem, częściowo nie zjadł nawet tego co mu przygotowałam.... Kupy ok, no jedna zielona - ale wczoraj był brokuł.....

Może to skok? A temperatura?

Na razie bym się nie stresowała, zobacz jak noc i jutrzejszy poranek.... życzę dużo cierpliwości

Temp. nie mierzyłam, ale dlatego że nie widział się ciepły......
Dzięki!!! Cierpliwość się przyda bo już dziś czułam się strasznie, nie dość że płakał tak ogromnie w przerwie między tym kwikiem to jeszcze mi było wstyd że nie umiem Go uspokoić..

Dziewczyny macie szalone tempo...nie da rady za Wami nadążyć, a tak bym chciała być na bieżąco, tzn z czytaniem jestem ale z pisaniem gorzej bo jak tylko chcę coś naskrobać to Mały mnie wzywa i nici z pisania:dry:, wy już wprawione jesteście i pewnie czasami piszecie z dzieciorkami na kolanach:-), może i mnie się uda;). Można dołączyć?????;-)

Dobrej nocki dla wszystkich mam i niemowlaków

Temp. nie mierzyłam, ale dlatego że nie widział się ciepły......
Dzięki!!! Cierpliwość się przyda bo już dziś czułam się strasznie, nie dość że płakał tak ogromnie w przerwie między tym kwikiem to jeszcze mi było wstyd że nie umiem Go uspokoić..

Kochana nie jesteśmy alfą / omegą - i czasami nie potrafimy uspokoić swoich pociech. Innymi ludźmi się nie przejmuj to nie ich dzieci - niech się walą a ty wcześniej czy później rozwiążesz tę sytuację. Może sen zdziała cuda.

Tak se myślę że może dlatego że ją do łóżeczka położyłam:baffled: Nie bijcie ale ona spała w swoim wyrze tylko kilka razy. Teraz ją położyłam i śpi ( oczywiście nie w swoim). Ja natomiast stwierdziłam że ma gorączkę ale aż 36,1:-D Zero wyczucia mam:sorry2: Ona mi się zawsze uspojaja jak dam piciu i bujam na rączkach tylko dzisiaj długo zeszło.
Brzusio mięki:tak:
PS Czechow kofana jesteś i dziękuję ci za troskę:tak:

reklama
Ja Czechow też dziękuję.....

Może u C faktycznie to skok, już tydzień na spacerze jazdy przed zaśnięciem, ale do tej pory w miarę szybko opanowywałam sytuację...choć w piątek było bardzo źle, nawet wróciłam do domu, ale potem udało mi się na spacer wyjechać.....ale to co dziś się działo to już chyba przeszło wszystkie oczekiwania, nawet w foteliku samochodowym kwiczał- choć tam mogło mu być gorąco bo uznałam, że klima śmierdzi więc chyba coś z nią nie hallo ......

Ale tak ogólnie to się łamię bo C coraz częściej mi kwiczy i to nie tylko w śmiechu ale w złości i coraz bardziej mu to złoszczenie wychodzi...

Ogólnie jakoś spacery nam się popsuły od urlopu M....ale nie wiem chyba zbiegło się to w czasie że C coraz bardziej ciekawski świata.... nic już nie wiem.........

Byłam teraz dotknąć jego czółka i zimne nawet......

Czechow a jak Gabi i policzek?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry