reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Zgłupialam - napisałam i znikło...

W kazdym razie Najlepszego dla Polci!!!
My już przygotowani na jutrzejsze oblewanie tego samego święta - szampan Piccolo, bo mamusia karmi heheh;)

Sylwia: woda z soda albo woda utelniona i płucz gardziołko - lepsze niż wszystkie pastylki!
Jolcia: ja mam źródło warzywka z pola, nie pryskane, gosc przywozi na osiedle - handelek obwoźny, podobno od lat - sąsiedzi mi polecili gdzie i kiedy przyjeżdża:) fuksem, bom chciała ekologiczne kupic - mi się wydaje, ze jak żarcie rok ważne w słoiku to musi konserwant mieć i jednak jak ugotuje to świeża zupka mamusina lepsza i zdrowsza dla dzidziolka Tylko na owoce nie mam źródła i słoiczkujemy ku mojej rozpaczy;)
na pampuchy nie ma promo zadnej...buuu

aaa i żem zapomniała - moja dziecina dzis popychała jabłko paluchem od stópki - nie wiedziałam, ze tak można, ale czemu nie;) Efektem cała wysmarowana jest jabłkiem, a że wcześniej kupa po pachy to kwalifikacja jednoznaczna - kąpiel jak najszybciej;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Nadineczko sto lat dla POlci:)
Ja mam Meksyk. Położyłam ją spać ryczała, pospała piętnaście minut obudziła się i znowu ryczy i nie wiem co się dzieje bo ona nigdy nie płakała tak żeby łezki leciały:(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry