reklama

Styczniówki 2010 !!

Witam wieczorkiem:)
nie zaglądałąm kilka dni bo mam najazd rodziny i znajomych w domu, istny kocioł !!!! Za nim nadrobie (o ile to będzie możliwe:baffled:) życzonka piękne dla wszystkich maluszków , które miały lub mają miesięcznice i gratulacje ząbków:-)
Kaja_10 zazdroszcze urlopu ale my też w srode będziemy się pakować i już myślę co zabrać koniecznie:confused:, na razie robie listę;-)

... a ogólnie mój M mnie dzisiaj wk... bo jak raz wybrał się na dalszy spacer z małym to zgóbił jednego bucika i ulubioną zabawkę małego!!!!:wściekła/y: !!!!!!!!!!!!!!

to lece nadrabiać ...

reklama
Witam się wieczornie;-):-)
My właśnie po małym Grillu z teściami.:nerd:Adaś śpi od 20:00 więc mogłam troszkę posiedzieć:cool2:

Kaja zazdroszczę wypoczynku:tak:

Miłego Wieczoru Wam życzę:-)

Hej, witam się wakacyjnie...

Postanowiłam zajrzeć do Was ponownie, bo trochę pisałam jak byłyśmy w ciąży, później okazało się, że mam termin na grudzień, a na końcu rozsypałam się w styczniu i to dopiero 12.01
Urodziłam synka - Ignasia, strasznie ruchliwego i gadatliwego smyka, który jest koszmarnym cyckolubem i uwielbia swoich starszych braci. Będę częściej do WAs zaglądać od dzisiaj:-) Przynajmniej się postaram:-)
Witam się z wszystkimi styczniówkami...

spytam tutaj to mnie zobaczycie:D czy któraś może mi polecić tanią nianię elektroniczną? i czy te tanie to dobre w ogóle? bo mi tak sporadycznie trzeba fenkju niech wam Bóg w dzieciach wynagrodzi:D

Ja kupiłam taką za niecałe 30zł, u nas się nie sprawdziła, bo potrzebowałam tylko na noc, czyli cichą, a ta łapie szumy to ja dziękuję bardzo za taką noc. Teraz wystawiam na allegro i coś wystawić nie mogę :-D

Anaklim, kojarzę Cię :-) I trzymam za słowo ;-)

Nadineczka łąp oponka

Postanowiłam zajrzeć do Was ponownie, bo trochę pisałam jak byłyśmy w ciąży, później okazało się, że mam termin na grudzień, a na końcu rozsypałam się w styczniu i to dopiero 12.01
Urodziłam synka - Ignasia, strasznie ruchliwego i gadatliwego smyka, który jest koszmarnym cyckolubem i uwielbia swoich starszych braci. Będę częściej do WAs zaglądać od dzisiaj:-) Przynajmniej się postaram:-)

Witaj!

Witam i ja wkoncu
W weekendy mnie tak bywa, praca mnie pochlania a po pracy nacieszyc synciem sie nie moge:-)

Czy Wy zawsze chodzicie z dziećmi na spacery, czy macie dni, kiedy Wam się nie chce? Bo ja to mam ochotę dzisiaj zaszyć się w domu na całego i ani na mm nosa nie wyściubiać ;-)

Ja należże do kwm i jak mi sie nie chce to nie ide a tez mam ten plus ze jak cieplo to Olka na taras i z dynki;-)

Dziewczyny :-) mamy drugi zabek:-)

Gratuluje my jeszcce szczerbole:sorry2::sorry2:

Ja cie kojaze ale chyba z innego wątku;-) Zagadaj, zagladaj...:-)

Jola - ...te irlandzkie mamy;)

Dziękuję za powitanie.
My dziś pobudka o 7.00 bardzo humanitarnie mnie chłopcy potraktowali, bo wczoraj była 5.15.
Za oknem przepiękne słońce, jak tylko wstanie Kajek lecimy na plac zabaw!
Ignaś chyba zaczyna ząbkować.

Witam się niedzielnie:tak:
Zapowiada się piękna pogoda więc w po południu zaliczymy spacerek;-)
Miłego i słonecznego dnia Wam życzę:tak:

Witaj :-)

reklama
Witajcie niedzielnie i słonecznie
My dziś z Antosiem na spacer do cioci na kawe się zaraz wybieramy,Z nas odbierze jak z pracy bedzie jechał po południu a potem chcę jeszcze Z do parku wyciągnąć.Więc dzień mi się dziś aktywnie zapowiada tak że wpadnę wieczorkiem Pa pa

Miłej niedzieli

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry