reklama

Styczniówki 2010 !!

Już myślałam, że jestem jakaś wyrodna matka, ale nie zawsze mi się chce, a prócz mnie nie ma kto z nią iść.
Więc dzisiaj spacerek baj baj, łelkom kawusia i Brzechwa :-)

Justyś, dzisiaj nasze pociechy razem solenizanci :-) Wszystkiego dobrego dla Antosia :-)
Kaja, odpoczywajcie, życzę Wam super pogody i dużo wariactwa z dzieciokami ;-)

Eee tam zaraz wyrodna..normalna po prostu.Kazdy ma czasem ochote robic nic.Ja tez nie co dzien jade z malym na spacer ale jak jest pogoda to chociaz w wozku na dowrze sobie lezy a ja kawe zlopie...

dziekuje wszystkim i kazdemu z osobna za gratulacje:-)

reklama
Taka dzisiaj produkcja, że nadrobić nie można :-p:-D
My nawet balkonu nie mamy, więc nawet małej wystawić nie mogę. Ale luz, za 20 lat będziemy mieli hacjendę z wieeelkim ogrodem, w końcu wygramy w tego totka, nie? ;-)

A ja czekam na M, już w drodze do domu, Emi śpi.... co ja mam robić? Normalnie jakby mi kto rękę, nogę obciął :-D

Ostatnia edycja:
Antoś dziękuję za życzonka i chwali się że był z mamą na spacerze i kupiła mu balona nadmuchanego helem,głupi balon a tyle radochy że hej.

Pasibrzuch
sto lat dla Emilki,mnóstwo zabawek,słoneczka no i zawsze 300 ml mleczka w butelusi.
A i kciuki trzymam za tego totka ale podzielisz sie jak już wygrasz co?

Co tu dziś tak pusto? ja zapraszam na oponki serowe bo właśnie skończyłam smażyć,pycha są.

Ostatnia edycja:
Produkcja jest idealna jak na moje wchodzenie tu dwa razy dziennie. ;)) Ja jak wiecie też nie spacerujęw ogole a podczas tych dwóch tygodni to nadrobię za cały rok. Normalnie się uczę z dzieckiem spacerować. Nie wiem jak go ubierac, raz słonce raz wiatr, ile na słoncu, w cieniu zimno - szok. Uczymy się plażowania, ktore to zaliczyliśmy już.

Najlepszego dla Emilki!

Jejciu Kaja jak ja Ci zazdraszczam przez dwa tygodnie nie będę czytała Twoich postów co by się nie wnerwiać:tak:

Rzućcie tym oponkiem ja już dzioba otworzyłam :-D

ide bo mnie już woła "cycuś chono tu":blink:

Dziewczyny :-) mamy drugi zabek:-)

gratulacje :), my dalej bez ząbka

Czy Wy zawsze chodzicie z dziećmi na spacery, czy macie dni, kiedy Wam się nie chce? Bo ja to mam ochotę dzisiaj zaszyć się w domu na całego i ani na mm nosa nie wyściubiać ;-)

Pasi, ja też czasem mam takie dni że wcale nie wychodzę na dwór z małym. Myślę że jak na przykład raz na tydzień mały nie pójdzie na spacer to się nic nie stanie. Mamy prawo do tego że czasem nam się nic nie chce...

Witam serdecznie z pięknego, słonecznego Jantara! Bosko jest! Pogoda cudna. Nrazie się organizujemy, sama nie wiem gdzie co położyć aby było nam wygodnie. Zapowiadają się cudne 2 tygodnie.
Mam nadzieje, że u Agatki lepiej i mam gwoździa z tym basenem bo my chcemy to chodzić codziennie i teraz nie wiem jak to rozegrac. Rozumiem, że bez moczenia uszu byłoby ok?
agbar- gratuluję drugiego ząbka!

Kaja, podrzuć nam trochę morza, szumu fal i śpiewających mew.....
marzę by t usłyszeć,
miłego odpoczynku!!!!!

spytam tutaj to mnie zobaczycie:D czy któraś może mi polecić tanią nianię elektroniczną? i czy te tanie to dobre w ogóle? bo mi tak sporadycznie trzeba fenkju niech wam Bóg w dzieciach wynagrodzi:D

reklama
Dorcia my mamy babyono za 100zł, ale my tańszej nie widzieliśmy.... wg mnie niania jak niania - jest ok, czasem tylko mamy podsłuch, bo ktoś śmiga na tym kanale co my na osiedlu i go łapiemy...Ma kanał A, B, nadajnik -odbiornik, czego chcieć więcej.....
Tylko my kupiliśmy ładowarkę z akumulatorkami bo baterie często klękały - ładowarka też jedna z najtańszych z Auchan jakaś za 50 zł... Mnie w tej niani wkurza tylko zielone światełko na nadajniku bo C świeciło i się na to patrzył, ale zakleiłam i jest git.....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry