reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Czy Wy zawsze chodzicie z dziećmi na spacery, czy macie dni, kiedy Wam się nie chce? Bo ja to mam ochotę dzisiaj zaszyć się w domu na całego i ani na mm nosa nie wyściubiać ;-)

aha bywa i tak
ale w tedy małozna sciągam do domu i wysyłam na spacer a ja zaszyta w domu jestem ;)

Zazdraszczam, bo u nas spacerówa to tylko ja, więc jak ja nie idę, to mała siedzi w domu :-( Ale dzisiaj chyba sobie odpuszczę.

Agbar, juuhuu!!! Brawo! :-)

Edit:
Asiowo mi napisała, że lekarka stanowczo odradziła jej basen, na którym byłyśmy, bo ona już zna dzieci z tego basenu. Dobrze, że Emi nie zanurzała się po uszy.

Ostatnia edycja:
Witam serdecznie z pięknego, słonecznego Jantara! Bosko jest! Pogoda cudna. Nrazie się organizujemy, sama nie wiem gdzie co położyć aby było nam wygodnie. Zapowiadają się cudne 2 tygodnie.
Mam nadzieje, że u Agatki lepiej i mam gwoździa z tym basenem bo my chcemy to chodzić codziennie i teraz nie wiem jak to rozegrac. Rozumiem, że bez moczenia uszu byłoby ok?
agbar- gratuluję drugiego ząbka!

Patrysia oni sami się tak nauczyli, nikt ich nie zaprasza, przyjeżdżają i już....czasem mnie to męczy....
no na pewo zaczyna męczyć ale też przynajmniej masz rozrywke:-)
Czy Wy zawsze chodzicie z dziećmi na spacery, czy macie dni, kiedy Wam się nie chce? Bo ja to mam ochotę dzisiaj zaszyć się w domu na całego i ani na mm nosa nie wyściubiać ;-)
niee jak mi się nie chce to nie ide niby dlaczego mam się zmuszać;-)Dominiś idzie na dwór z M(pracuje w warsztacie to i rzuca na niego oko)a ja w domku z Alankiem:tak:

Dziewczyny :-) mamy drugi zabek:-)
gratulacjeee:-)

Edit:
Asiowo mi napisała, że lekarka stanowczo odradziła jej basen, na którym byłyśmy, bo ona już zna dzieci z tego basenu. Dobrze, że Emi nie zanurzała się po uszy.
no to dobrze ale kurcze co to wtedy za basen:dry:biedne maluszki biedna Agatka:-(

roxeen Nie,nie trzeba nowego wątku.OK koniec tematu:tak::-)

Pasibrzuch ja też mam takie dni i wtedy zostajemy w domu ale jak jest naprawdę pięknie to szkoda mi małego i chociaż na mały spacerek idziemy albo na podwórko;-)
agbar77 udanych zakupów no i gratki dla Alexa
roxeen my czekamy bo też szczerbaci jeszcze:-D
Kaja_10 miłego wypoczynku:tak:,dobrze że jesteś zkomputeryzowana więc będziesz w miarę na bieżąco bo nadrobic potem 2 tyg na bb to chyba jakiś cud,ja nie mogłam nadrobić kiedyś 1 tyg. tak naprodukowałyście:szok:

Już myślałam, że jestem jakaś wyrodna matka, ale nie zawsze mi się chce, a prócz mnie nie ma kto z nią iść.
Więc dzisiaj spacerek baj baj, łelkom kawusia i Brzechwa :-)

Justyś, dzisiaj nasze pociechy razem solenizanci :-) Wszystkiego dobrego dla Antosia :-)
Kaja, odpoczywajcie, życzę Wam super pogody i dużo wariactwa z dzieciokami ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam - nadal slonecznie :tak:

Pasibrzuch - ja tez jako jedyna jezdze z Michalkiem na spacery i na poczatku duzo nie jezdzilismy przez kolki, bo to byla po prostu masakra. Teraz staram sie jezdzic codziennie, jezeli jest tylko ladna pogoda, ale jak mi sie zdarzy gorszy dzien, to tez sobie nie robie wyrzutow. Od siedzenia w domu jeszcze nikt nie umarl, a czasem lepiej, zeby dziecko mialo zrelaksowana niz wymeczona mame :tak:

Sto lat dla Emilki i Antosia tak poza tym :-)

Agbar - gratuluje kolejnego zabka

Kaja - milego wypoczynku i pieknej pogody

Milego wieczorka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry