czechow
Fanka BB :)
A to znalazłam odnośnie naszej klasy
Wykop.pl - Zobacz: Nasza Klasa w Radiu Zet - nowy kontrowersyjny regulamin
Wykop.pl - Zobacz: Nasza Klasa w Radiu Zet - nowy kontrowersyjny regulamin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
aha bywa i tak
ale w tedy małozna sciągam do domu i wysyłam na spacer a ja zaszyta w domu jestem
Zazdraszczam, bo u nas spacerówa to tylko ja, więc jak ja nie idę, to mała siedzi w domu :-( Ale dzisiaj chyba sobie odpuszczę.
Agbar, juuhuu!!! Brawo! :-)
Edit:
Asiowo mi napisała, że lekarka stanowczo odradziła jej basen, na którym byłyśmy, bo ona już zna dzieci z tego basenu. Dobrze, że Emi nie zanurzała się po uszy.
no na pewo zaczyna męczyć ale też przynajmniej masz rozrywke:-)Patrysia oni sami się tak nauczyli, nikt ich nie zaprasza, przyjeżdżają i już....czasem mnie to męczy....
niee jak mi się nie chce to nie ide niby dlaczego mam się zmuszać;-)Dominiś idzie na dwór z M(pracuje w warsztacie to i rzuca na niego oko)a ja w domku z AlankiemCzy Wy zawsze chodzicie z dziećmi na spacery, czy macie dni, kiedy Wam się nie chce? Bo ja to mam ochotę dzisiaj zaszyć się w domu na całego i ani na mm nosa nie wyściubiać ;-)

gratulacjeee:-)Dziewczyny :-) mamy drugi zabek:-)
no to dobrze ale kurcze co to wtedy za basenEdit:
Asiowo mi napisała, że lekarka stanowczo odradziła jej basen, na którym byłyśmy, bo ona już zna dzieci z tego basenu. Dobrze, że Emi nie zanurzała się po uszy.biedne maluszki biedna Agatka:-(

:-)
,dobrze że jesteś zkomputeryzowana więc będziesz w miarę na bieżąco bo nadrobic potem 2 tyg na bb to chyba jakiś cud,ja nie mogłam nadrobić kiedyś 1 tyg. tak naprodukowałyście