nadineczka
Fanka BB :)
Czechow a co to w końcu było na policzku?
czy napisałaś a nie doczytałam?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
i masz czym się chwalić zazdraszczamNadia, a no chwale się, a co : ) Może to był pierwszy ostatni raz w życiuAle powiem Wam że było cudowanie, ogólnie cały zabieg trwał 1,5 godziny, najpierw piling całego ciała, potem zabieg w takie zamkniętej kapsule (to było fantastyczne, chciałabym mieć coś takiego w domu) a na końcu masaż ciała półgodzinny. Ogólnie to polecam.
Najgorsze jest to, że takiego zwykłego szarego człowieczka to nie stać na takie zabawy w spa. Gdyby nie znajomi w pracy to pewnie nigdy bym sama nie poszła. Chciałabym sobie tak chociaż raz na pół roku tam pójść, no ale zobaczymy.
Teraz usmażyłam naleśniki i idę uspać Mateuszka.
Miłego popołudnia :-)
mi się baaaaardzo maży masaż od specjalisty(np.tak jak ty teraz 1.5 godzinny)bo mnie tak kark i ramiona bolą od 3 tygodni i nic nie normuję sie a dalej boliii
i ja miałam wrastający gdzie aż ropa leciała no i do chirurga z tymJa na wrastające paznokcie miałam od kwietnia dwa zabiegi na oba duże u stóp.Teraz jest git i tego pilnuje.Tamte trzeba było wyciąć zabiegowo z obu stron ponieważ wrośnięte były po pół cm:-szok: Nacierpiałam się sporo nim się to zagoiło ale warto było.
Niestety Adaś odziedziczył tą tendencje po mnie i już ma zaczerwienione brzegi
miałam u dużego palca ściągnięty cały paznokieć ból okropny potem znowu wrastało ale szybko zaaregowałam że tylko troche odcieli i wtedy już tak nie bolało
teraz muszę dbać i pod tym paznokciem z boku mam troszke chusteczki powtykanej aby niewrastało(patent suuuper się sprawdza)i do tej pory jest ok;-)a co do synka paluszków to i Dominiś odziedziczył(ma moje palce paznokietki)i też czerwone opuszki z boku się robiły to połżna kazała mi 2 razy dziennie oliwką nawilżeć palce i tak hmm jakby to powiedzieć...no tak wiesz wygładzać przeciągać te opuszki tak rozszerzać masując na zewnątrz (kurcze pewnie nie zrozumiesz a ja nie wiem jakiej nazwy użyć
)ale ten sposób pomagał i już ani razu nie robiło mu się to

Czechow a co to w końcu było na policzku?
witam
Przeziebiłam sie,gardło mnie boli buuuuuuuuuuuuu
Byle tylko Olinek sie nie zaraził
pasi ,to emi kobita z jajami300
współczuje wrastajacych pazuróffffffffffffffffffffffff,znam ból
Agniecha tez zazdraszczam
Nadineczka ,fajnie musiało to wyglądac
Dzis mój pierworodny sie udal,myslałam ze padne:-)najpierw na zakonczeniu roku ,na apelu tak zmolestował wiazanke kwiatków ,ze wstyd było je dac wychowawczyni
Pózniej czekam na dziada pod blokiem ,stoi na parkingu auto jakiegos przedstawiciela firmy cukierniczej,a na nim piekne naklejki ciastek,wiec mój syn podchodzi i udaje ,ze liże te ciastka .Patrze ,a jakis gosc podchodzi do auta,mysle jaka siara,jakby dzicko ciastek nie widziało nigdy,a facet wyciagnął z auta duzą pake ciastek i mu dał,mówi jak masz ochote to smacznego-myslałam ,ze sie pod ziemie zapadne![]()
może czas na mleko nr 2???
i dużo zdrówka dla Ciebie 

może faktycznie pora przejść na kolejne mleczko ?