reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Noo, podrzemałam sobie po mleczku, zjadłam słoiczek zupki jarzynowej, który popchnęłam mlekiem :-D
Ale z niej żarłok :-D nie wyrobię chyba na to jedzenie ;-)

Mi też paznokcie lubią wrastać, ale ja je zawsze wydłubię i jest git ;-) No i teraz widzę, ile kasy oszczędzam :-)

Nadineczka, z dzieckiem, jak z chłopem, zawsze trafią tam, gdzie chcą :-D

Napisałam się jak głupia i mi posta wcięło ehhh:no:...A więc jeszcze raz.

Dzieńdoberek wszystkim;-)
U nas standardowo pogoda do du..!Która z Was pisała że u niej słońce to się wybiorę.
Mały drzemię,Z w pracy ale zaraz wraca,a ja jak zawsze gdy tylko mam chwilkę na bb z Wami.Dzisiaj mam labę,kazałam Z obiad zjeść w pracy bo nic nie gotowałam.Mam dziś w planach wypad na zakupy bo lodówka pusta nawet światła nie ma bo się popsuło,i Antkowi muszę zakupić jakieś słoiczki bo się powoli kończą.

Nadineczka
Dzięki za prośbę o buziaka też skorzystałam,i tu też dziekować Pasibrzuszkowi naszemu za linka
Polcia cwana sama się chciała obsłużyć ale żeby tak stanik z mamki zrywać,:-)co innego tatuś:-D:-D:-D
Paulina nic dziwnego że Adaś mleka nie chcę przecież mięsko lepsiejsze jest:-)

Ja na wrastające paznokcie miałam od kwietnia dwa zabiegi na oba duże u stóp.Teraz jest git i tego pilnuje.Tamte trzeba było wyciąć zabiegowo z obu stron ponieważ wrośnięte były po pół cm:-(:szok: Nacierpiałam się sporo nim się to zagoiło ale warto było.
Niestety Adaś odziedziczył tą tendencje po mnie i już ma zaczerwienione brzegi:no:

witam
a u nas słoneczko, cieplutko i chyba aż za cieplutko:D no co nie bijcie:sorry2:
Asiowo zdrówka dla dziewczynek!
Jystyś współczuję mi też wrastają i boli ale jak Pasi wydłubuję...jeszcze:sorry2:
Nadineczka Twoja córa to dopiero ma instynkt przetrwania!
Pasi 300!!!zuch kobita!

Janek śpi w końcu rano raptem 4ominut i wsio, spotkałam się z Mari_anną i łaziłyśmy 4 godziny po okolicy a Jaś spać niet,
to teraz spadam odpocząć bo czuję ze ten sen nie potrwa długo:D
na pocieszenie wam powiem, że choć tydzień byczę się już nad morzem i pogoda git to mam @drugi tydzień i końca nie widać:( dwutygodniowa @ pięknie po prostu pięknie!

Dziewczynki mnie te paznokcie wrastały zawsze i jak Wy je ciągle wycinałam,aż któregoś razu wycięłam tak że mi się coś tam zaczęło paprać i bardzo boleć więc przez długi czas tego nie mogłam dotknąć,p[otem była końcówka ciąży i tak mi się to wrosło że szok.Ja jestem juz zdesperowana i jak by mi tylko to znieczuli to chyba bym sobie to sama powycinała.

Paulina a gdzie Ty byłąś na tym wycinaniu u kosmetyczki czy gdzie?
Dorcia a co @ to ja się dziś przestraszyłam bo 13 czerwca dostałam @ i dziś chyba znowu nie wiem co jest a może po cc to normalne?

ja brałam piguły a żem zakręcona jak słoik z dżemem to wzięłam o jedną za dużo i cosik się poprzestawiałao chya i po pradu dniach@ a potem od razu przerwaą w pigułach a @ dalej

Pasi woow, rekordzistke mamy:)

witam
a u nas słoneczko, cieplutko i chyba aż za cieplutko:D no co nie bijcie:sorry2:
Asiowo zdrówka dla dziewczynek!
Jystyś współczuję mi też wrastają i boli ale jak Pasi wydłubuję...jeszcze:sorry2:
Nadineczka Twoja córa to dopiero ma instynkt przetrwania!
Pasi 300!!!zuch kobita!

Janek śpi w końcu rano raptem 4ominut i wsio, spotkałam się z Mari_anną i łaziłyśmy 4 godziny po okolicy a Jaś spać niet,
to teraz spadam odpocząć bo czuję ze ten sen nie potrwa długo:D
na pocieszenie wam powiem, że choć tydzień byczę się już nad morzem i pogoda git to mam @drugi tydzień i końca nie widać:( dwutygodniowa @ pięknie po prostu pięknie!

Może masz dwie na raz i za miesiac nie bedziesz miala:sorry2: Ja tez mam, trzeci dzien ale ma sie ku koncowi:eek:
Prasowanie ogarniete jeszcze Olka zostalo ale wilgotne to dam dzis na wstrzymanie.
Dzwonili do mnie bratankowie pochwalić sie nagrodami na zakonczenie roku i znowu sie zszokowalam jak ten czas leci, niedawno im pieluchy zmienialam, tylko patrzec jak bedziemy nasze pociechy slac do szkoly:tak:

reklama
witam się popołudniowo :)

Pasi, ale masz głodomorka, Emilka ma spust ;-)
Czechow, i jak tam Gabi po powrocie z przedszkola, zmniejszyło się chociaż trochę?
Agagsm, ja też nie nie prasuję rzeczy małego, naszych zresztą też nie, ja mam ciuchy takie że raczej nie wymagają prasowania, a mój M czasem sobie włącza żelazko i wyprasuje koszulkę , po praniu też ładnie składam i do szafki :) A jak sobie czytam że ciągle prasujecie to nie wyobrażam sobie siebie codziennie z żelazkiem, nienawidzę prasować!! :zawstydzona/y:

Nadia, a no chwale się, a co : ) Może to był pierwszy ostatni raz w życiu :) Ale powiem Wam że było cudowanie, ogólnie cały zabieg trwał 1,5 godziny, najpierw piling całego ciała, potem zabieg w takie zamkniętej kapsule (to było fantastyczne, chciałabym mieć coś takiego w domu) a na końcu masaż ciała półgodzinny. Ogólnie to polecam.
Najgorsze jest to, że takiego zwykłego szarego człowieczka to nie stać na takie zabawy w spa. Gdyby nie znajomi w pracy to pewnie nigdy bym sama nie poszła. Chciałabym sobie tak chociaż raz na pół roku tam pójść, no ale zobaczymy.
Teraz usmażyłam naleśniki i idę uspać Mateuszka.
Miłego popołudnia :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry