czechow
Fanka BB :)
Witam
Czechow - trzymam kciuki, zeby szybko zeszlo i nie bylo to nic powaznego
Tysiolek - gratuluje pani magister inz.
Agniecha - milego relaksowania
U nas caly ten tydzien pieknie, sloneczko prazy, az sie wczoraj odwazylam w spodenkach wyjsc na spacer :-) A Michalek paradowal w bodziaku. Jak mu tylko gatki zdjelam, to od razu zaczal nozkami fikac, uwielbia miec gole nozki
Moge sie podzielic sloneczkiem, jak ktoras ma zyczenie :-)
A teraz Misiek spi, jedzonko dla niego juz sie gotuje (dzis w menu dynia - ciekawam co z tego wyjdzie), a ja zagladam uzbrojona w sniadankowa kanapke
Kurde, nie wiedzialam, ze dynie sa takie twarde, dobrze, ze ostatnio kupilam nowy noz, to dalam rade. Ale oczywiscie, jak to zwykle bywa, jak mam osssstry noz w rece, skrocilam sobie palucha o pare milimetrow
Musze sie pochwalic, zem wyspana jak nigdy - w nocy (a wlasciwie nad ranem o 5.00) tylko jedna pobudka na jedzonko i zadnej innej i spanko do 7.30. Ostatni raz jedzonko bylo o 22.30. A ja bylam juz tak wyspana, ze od tej piatej to juz jednym okiem tylko drzemalam :-) A potem zjadl tylko 70ml polozylam i pobuszowal i sam zasnal... toz to chyba ze 3 raz w jego zyciu
Moze idziemy juz ku lepszemu... nadzieje trzeba miec
Milego dzionka
Po pierwsze - daj trochę słońca - już 3 dnień jest brzydko
Po drugie - ja też mam istny talent do obsługiwania ostrych noży - zawsze coś sobie zrobię - a to paznokieć utnę a to kawałek palca...
Po trzecie - nie chwal się że się wyspałaś - bo mnie coś strzeli.... od urodzenia się małej chyba tylko dwie noce mogę uznać za takie które się wyspałam - a to przez to że dla małej dzień zaczyna się po 4 ...
Po czwarte - wczoraj szalałam z żelazkiem i na dziś zostały mi tylko 4 koszule wyprane wczoraj.... ale za to czekają mnie jeszcze dwa prania....

), a ja zagladam uzbrojona w sniadankowa kanapke 

Błagam tylko nie zęby - litooościiiii nieee, moje piersi nie chca żadnych zębów - ona dziąsełkami potrafi ugryżć, a gdzie tu zęby...o nie nie nie nie