reklama

Styczniówki 2010 !!

Witam

Czechow - trzymam kciuki, zeby szybko zeszlo i nie bylo to nic powaznego
Tysiolek - gratuluje pani magister inz. :tak:
Agniecha - milego relaksowania :tak:

U nas caly ten tydzien pieknie, sloneczko prazy, az sie wczoraj odwazylam w spodenkach wyjsc na spacer :-) A Michalek paradowal w bodziaku. Jak mu tylko gatki zdjelam, to od razu zaczal nozkami fikac, uwielbia miec gole nozki :tak:

Moge sie podzielic sloneczkiem, jak ktoras ma zyczenie :-)

A teraz Misiek spi, jedzonko dla niego juz sie gotuje (dzis w menu dynia - ciekawam co z tego wyjdzie :-D ), a ja zagladam uzbrojona w sniadankowa kanapke

Kurde, nie wiedzialam, ze dynie sa takie twarde, dobrze, ze ostatnio kupilam nowy noz, to dalam rade. Ale oczywiscie, jak to zwykle bywa, jak mam osssstry noz w rece, skrocilam sobie palucha o pare milimetrow :szok:

Musze sie pochwalic, zem wyspana jak nigdy - w nocy (a wlasciwie nad ranem o 5.00) tylko jedna pobudka na jedzonko i zadnej innej i spanko do 7.30. Ostatni raz jedzonko bylo o 22.30. A ja bylam juz tak wyspana, ze od tej piatej to juz jednym okiem tylko drzemalam :-) A potem zjadl tylko 70ml polozylam i pobuszowal i sam zasnal... toz to chyba ze 3 raz w jego zyciu :szok:
Moze idziemy juz ku lepszemu... nadzieje trzeba miec :tak:

Milego dzionka

Po pierwsze - daj trochę słońca - już 3 dnień jest brzydko
Po drugie - ja też mam istny talent do obsługiwania ostrych noży - zawsze coś sobie zrobię - a to paznokieć utnę a to kawałek palca...
Po trzecie - nie chwal się że się wyspałaś - bo mnie coś strzeli.... od urodzenia się małej chyba tylko dwie noce mogę uznać za takie które się wyspałam - a to przez to że dla małej dzień zaczyna się po 4 ...

Po czwarte - wczoraj szalałam z żelazkiem i na dziś zostały mi tylko 4 koszule wyprane wczoraj.... ale za to czekają mnie jeszcze dwa prania....

reklama
Witajcie!
Ja dziś nie aktywna byłam bo mieliśmy z Antosiem odwiedziny babci (na szczęście mojej mamy a nie Z:-D),no i Z dziś wolne miał a teraz lula z Antkiem więc ja mam chwilkę dla siebie.:-)
Byłam dzisiaj u dermatologa z tymi moimi pazurami i okazało się że to jednak nie grzybica tylko ta rurkowatość i mam propozycje założenia klamer na paznokcie tylko że to kosztuje 200 zeta za jednego pazura a mnie na to teraz nie stać i nie wiem co mam robić bo bolą mnie już jak cholerka.A dermatolog powiedziała że nawet jak bym je zdjęła to nikt nie zagwarantuje mi że nie odrosną takie same czyli też moga się potem wrastać i dupa.:-(

Paulina
Adaś boski!:tak:

Nadineczka ja też bym nie kombinowała ale myślę że ten cały Twój proboszcz nie będzie Wam robił problemów przecież dużo ludzi żyję bez ślubu,myślę że oni powoli się do tego przyzwyczajają nie mówię że to akceptują ale co mają za wyjście nie odmówią Ci jeżeli chcesz dziecko do wiary doprowadzić.

Super że u dziewczyn Agatki i Asiowo juz lepiej trzymam kciukasy za szybki powrót do domku i do nas

Może wybierz się do kosmetyczki tam gdzie robia pedicure leczniczy, klamry są pewnie tańsze a jeśli to nie jest zmiana chorobowa,i nie dotyczy wszystkich paznokci, tylko na skutek jakiegoś urazu to są takie cienkie rurki co wkłada się pod paznokieć i trzeba czekać aż zrośnie. A może są jeszcze jakieś inne mniej drastyczne od zdejmowania metody, w takim gabinecie napewno się dowiesz.

Witam się!!!!
W sumie to tylko tyle bo jak C kima to jedyna okazja by coś jeść nam zrobić, a drzemki ma krótkie więc się rozpisywać nie będę...
Napiszę tylko, że Czechow trzymam kciuki by u Gabi to nic poważnego nie było!!!!
Asiowo wciąż o Was myślę....
Paulina śmieszek fajny!!!!
Minnie bardzo fajnie - byle tak dalej z tym spaniem nocnym albo i nawet lepiej...ale czy można chcieć więcej jak się już jest wyspanym o 5tej rano :)
Kaja jedź jedź!!!Będziemy zaklinać pogodę!!!!
Agagsm my już od dawna nie prasujemy C ciuszków, tylko składamy i jest ok, reakcji alergicznej brak... owszem kilka ciuchów trza czasem wyprasować np. koszule dla nas, czy jakieś spódnicę ale zdecydowanie od kiedy nie ma prasowania wszystkich bodziaków i pieluch tetrowych dla C jest suuuuuper :)
Ja się w sumie ledwie wyrabiam z chowaniem garderoby młodego do szafy, tyle tego generuje przez ślinienie i wciąż ulewanie- od czasu do czasu ale jednak....

U nas pogoda piękna!!!

Miłego dnia!!!

P.S. Jesli o kimś zapomniałam, nie bijcie....

Klara: ale ja małej nie prasuję nic od porodu;-) no może tylko pieluchy tetrowe prasowałam, ale to dla siebie, bo mi mleko ciągle leciało w nadmiarze i jak mnie tak bolało karmienie to prasowałam, żeby zarazków nie przenosić na poranione piersi..ale ciuszki to w ciąży wszystko raz wyprasowałam wszystko i wystarczy - piorę za to tylko w proszku lub płynie dla dzieci, co by mniej chemii było, suszę i siup do komody!:-) Ta sterta prania, która znowu rośnie to koszule i tshirty mojego męża - on produkuje więcej prania niż Michasia - w zasadzie to jakbym miała dwoje dzieci w domu :-D:cool2:

cos mi niepasowało, że mała taka niespokojna w nocy była, a jak sie obudziła teraz przed 10 to cala ciepła i jej zmierzyłam temperaturę i ma 37:eek: Błagam tylko nie zęby - litooościiiii nieee, moje piersi nie chca żadnych zębów - ona dziąsełkami potrafi ugryżć, a gdzie tu zęby...o nie nie nie nie

Aga - 37 to nie taka tragedia - w sumie to jeszcze w granicach normy dla dzieci. Co do zębów to moja mnie ugryzła kilka razy i teraz jest spokój.

Jakaś dzisiaj roztrzepana jestem, nie mogę się skoncentrować, jeszcze Laura w ogóle nie chce dzisiaj spać..

WITAM SIĘ:-)
Właśnie szwagierki były u mnie sobie pogadałyśmy co ubrać itp.na jutrzejszą sobótkę:-p

PASIBRZUCH wow to głodomorek z Emilci:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry