reklama

Styczniówki 2010 !!

Witam,
Chciałam do Was dołączyć :-)
Mam 5 miesięcznego synka Grzesia, obecnie mieszkam pod Gdańskiem, kiedyś tutaj byłam ale zycie się potoczyło tak ze nie miałąm internetu :-(

Witam!

-D:-D kurde, a ja mam parapety...Ok, lecę obserwować sąsiadów :-D

Witam i ja,

Kaja - jedziecie samochodem?

Niestety nie zeszło a nawet się powiększyło, wczoraj nie bolało dziś już tak. Wygląda jak chomik który schował mnóstwo nasion do policzka. No nic m. pojechał z nią do lekarza zobaczymy co i jak

Daj znać, co i jak.

Paulinaa, fajny śmiszek :-)

Emi już drugą noc się budzi... Wczoraj ok, bo obudziła się przed 4.00 i banan, ale dzisiaj od 3.00 wierciła się, popłakiwała... nie wiem, co się dzieje.
A jutro M jedzie do rodziców pomóc im koło domu, będę cały dzień sama... Nie uśmiecha mi się to, mam nadzieję, że chociaż psa weźmie.

reklama
Kaja życzę co byś wszystko zabrała tylko nie zpomnij o M, M i T :-D
Paulina super śmieszek i na zdrowie ;-)
Czechow trzymam kciuki co by było ok a swoją drogą to ciekawa jestem co ta za dziadostwo.
Agniecha powtarzasz się z tym SPA;-) chwalisz się czy co :-D

dzisiaj chłop mój pojechał krew oddać mam nadzieję że będzie zdrowy i będzie miał wolne :-)

Kto zapierdzielił słonce????

Miała być taka super pogoda , a tu zachmurzenie na maxa:szok:

Agniecha super, to sobie odpoczniesz:-)
Czechow ja tez ciekawa co to takiego

A moja lezy i kwiczy , o a teraz to juz krzyczy:-D

spadam, narazie

Pogoda faktycznie do bani i zimno, więc dzisiaj nie wyściubiam nosa z domu, bo mi się nie chce :-D
Ale przez to jestem dzisiaj rozlazła na maksa... siedzę i klepię, ubrałam się!, ale łóżko rozwalone, a muszę się wziąć za sprzątanie...

No żesz kurcze jaka ja dzis niewyspana...i jeszcze TAKA pogoda usypiająca. Byle do wieczora;)
I ja nie wiem kto u mnie ciągle pranie robi i skąd ten stosik do prasowania skoro 2 dni temu 2h prasowałam?!? która mi to podrzuca co?
trzeba się zorganizowac bo kuchnia zarasta i ciasto czeka aż je zrobię;)

Miłego dnia a dla Kai szerokiej drogi, najlepiej autostrady nad samo morze;)
aaa i Czechow: daj znac co to Gabrysi wyskoczyło na tym policzku...

Agniecha -- no to sobie wypoczniesz - fajnie

Lekarz nie wie co to było, też nie zauważyła ani dziabnięcia ani nic w buzi (np. dziąsło, ząb itp) - dała calcium, fenistil i tyle (czyli to co ja) - oczywiście w przedszkolu nie można podawać dziecku niczego więc drugą dawkę dostanie dopiero jak przyjdzie z przedszkola.... No nic zobaczymy....

Witam

Czechow - trzymam kciuki, zeby szybko zeszlo i nie bylo to nic powaznego
Tysiolek - gratuluje pani magister inz. :tak:
Agniecha - milego relaksowania :tak:

U nas caly ten tydzien pieknie, sloneczko prazy, az sie wczoraj odwazylam w spodenkach wyjsc na spacer :-) A Michalek paradowal w bodziaku. Jak mu tylko gatki zdjelam, to od razu zaczal nozkami fikac, uwielbia miec gole nozki :tak:

Moge sie podzielic sloneczkiem, jak ktoras ma zyczenie :-)

A teraz Misiek spi, jedzonko dla niego juz sie gotuje (dzis w menu dynia - ciekawam co z tego wyjdzie :-D ), a ja zagladam uzbrojona w sniadankowa kanapke

Kurde, nie wiedzialam, ze dynie sa takie twarde, dobrze, ze ostatnio kupilam nowy noz, to dalam rade. Ale oczywiscie, jak to zwykle bywa, jak mam osssstry noz w rece, skrocilam sobie palucha o pare milimetrow :szok:

Musze sie pochwalic, zem wyspana jak nigdy - w nocy (a wlasciwie nad ranem o 5.00) tylko jedna pobudka na jedzonko i zadnej innej i spanko do 7.30. Ostatni raz jedzonko bylo o 22.30. A ja bylam juz tak wyspana, ze od tej piatej to juz jednym okiem tylko drzemalam :-) A potem zjadl tylko 70ml polozylam i pobuszowal i sam zasnal... toz to chyba ze 3 raz w jego zyciu :szok:
Moze idziemy juz ku lepszemu... nadzieje trzeba miec :tak:

Milego dzionka

reklama
Dziendoberek.
Wpadam w pzerwie miedzy odkurzniem a prasowaniem

cześć, widzę że jestem pierwsza :)
Mati obudził się o 6 zjadł butlę i spi do tej pory, a śpi od 19:30 :)
zaraz przychodzi teściowa żeby zostać z Małym a ja jadę na Centrum spa na masaż (dostałam prezent od znajomych po urodzeniu dzidziusia), jeszcze nigdy na takim zabiego nie byłam więc zobacze co tam sie robi ciekawego :)
miłego dnia życzę

Zazdroszcze:):) Miłego masażu:)

witam:tak:
agniecha Twoj dzień będzie na pewno miły z takim początkiem - życzę super relaksu
justys - współczuje problemow z paznokciami, kompletnie się na tym nie znam ale sobie wyobrażam, że to bolesne - trzymaj się
nadineczka - u nas kartki były - do spowiedzi całą 4 a zaświadczenia mieli chrzestni; ja też ci nie radzę kombinować tylko idz spokojnie, nie nastawiaj się, że on odmówi - będzie dobrze
czechow - niezłe:-pi powodzenia u lekarza, mam ndzieje ze to nic poważnego się nie okaże a może już zeszło?
Asiax - zdrówka dla Mikiego

U mnie apogeum pakowania, wyjazd na 2 tygodnie a ja zabieram tony rzeczy :eek: wszystko się przyda:tak:
Jak patrzę na prognozę pogody na najbliższe 2 tygodnie to serce mi rosnie.

Miłego dnia!

Kaja jedź ty wreszcie bo sie nie wybierzesz....zazdroszcze urlopu;) Miłego wypoczynku i pięknej pogody!!!

Witam!

-D:-D kurde, a ja mam parapety...Ok, lecę obserwować sąsiadów :-D

Daj znać, co i jak.

Paulinaa, fajny śmiszek :-)

Emi już drugą noc się budzi... Wczoraj ok, bo obudziła się przed 4.00 i banan, ale dzisiaj od 3.00 wierciła się, popłakiwała... nie wiem, co się dzieje.
A jutro M jedzie do rodziców pomóc im koło domu, będę cały dzień sama... Nie uśmiecha mi się to, mam nadzieję, że chociaż psa weźmie.

U mnie tez tak bylo przez kilka nocy, o 3 pobudka i pogawedki, dzis tylko ok 5 po smoka sie obudzil i potem standardoo o 7

No żesz kurcze jaka ja dzis niewyspana...i jeszcze TAKA pogoda usypiająca. Byle do wieczora;)
I ja nie wiem kto u mnie ciągle pranie robi i skąd ten stosik do prasowania skoro 2 dni temu 2h prasowałam?!? która mi to podrzuca co?
trzeba się zorganizowac bo kuchnia zarasta i ciasto czeka aż je zrobię;)

Miłego dnia a dla Kai szerokiej drogi, najlepiej autostrady nad samo morze;)
aaa i Czechow: daj znac co to Gabrysi wyskoczyło na tym policzku...

Nie wspominaj mi o tym prasowaniu u mnie taka sterta lezy ze chyba dwa dni nie wyleze z tego;/

Miłego dnia kobitki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry