reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
tratatata la laallaalalalalala

a kto dzisiaj skończył pół roczku?????:-)

życzę mojemu kochanemu półroczniakowi przespanych nocy, dużo zdrówka, dobrej zabawy co dzień i żeby mama kochała tak jak dzisiaj i od 6 miesięcy:-D

ehhh rozczuliłam się tak to zleciało ...

Dzień dobry w niedzielę, u nas słoneczko, więc zmykamy popołudniu na spacerek. No i dzisiaj pierwsze mięsko w diecie :-)

witam
laseczki mazcie cos sprawdzonego na ból gardła?bo juz wysiadam bbbuuuuuuuuuuuuuu,tantum verde nie pomaga

Na mnie Neo Angin dział.

życzę mojemu kochanemu półroczniakowi przespanych nocy, dużo zdrówka, dobrej zabawy co dzień i żeby mama kochała tak jak dzisiaj i od 6 miesięcy:-D

Mhm, no kto, bo nie jarzę... :-D

Sto lat dla Poluchny, naszej ślicznej dziewuchny ;-)

Hello,
mały śpi a ja przeglądam gazetki promocyjne w sklepach, bo zaraz ruszam po pieluchy ;-)
Muszę tez już jakieś krzesełko (praktyczne – łatwe do czyszczenia) do karmienia kupić, bo mój szkrab już zaczyna się ostro podciągać do siadania.

Pasi – mnie się czasem nie chce wychodzić i….nie wychodzę ;-)
Dorcia – ja mam nianie razem z monitorem oddechu Angelcare – fajna jest. Kanałów ma kilka.
Sylwia – na gardło Homeogene 9 z homeopatii, a mnie zawsze pomagają Propolki. Zdrówka życzę.
Nadia – wow – wszystkiego nad!!! Tfu tfu - naj!!!
Agagsm – ja właśnie na początku wolę dawać słoiczki niż gotować… nie mam własnego ogródka…

e: brak promocji na pamperaki

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Brałam Homeogene, ale miałam chyba zapalenie gardła (wtedy, kiedy głos straciłam zupełnie) i nie pomogły mi :-( ale każdy inaczej reaguje, na pewno lepiej zacząć od nich i jak nie pomogą to sięgnąć po coś innego.

DZIEN DOBRY:-)
Super było wczoraj a siedzielismy na tej sobótce aż do 22:00:-pbył i grill i ognisko pogadalismy sobie posmialiśmy gdzie rozrywka jak ta lala:-)Dominiś wybiegał się na całego a Alanek taki spokojny chłopak ze wszędzie można z nim iść i sobie fajnie też pospał i jednym słowem super:tak:

oooo no no już pół roczniaczki nam się zaczynają tak więc WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO:-)

Hej, witam się wakacyjnie...

Postanowiłam zajrzeć do Was ponownie, bo trochę pisałam jak byłyśmy w ciąży, później okazało się, że mam termin na grudzień, a na końcu rozsypałam się w styczniu i to dopiero 12.01
Urodziłam synka - Ignasia, strasznie ruchliwego i gadatliwego smyka, który jest koszmarnym cyckolubem i uwielbia swoich starszych braci. Będę częściej do WAs zaglądać od dzisiaj:-) Przynajmniej się postaram:-)
Witam się z wszystkimi styczniówkami...
pamietam cię i gratuluje synka i wpadaj wpadaj do nas:-)

SYLWIA współczuje nie wiem co tak pomoże sama bo mi to pastylki jak cholinexy i takie tam duperelki:sorry2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry