czechow
Fanka BB :)
Tak se myślę że może dlatego że ją do łóżeczka położyłamNie bijcie ale ona spała w swoim wyrze tylko kilka razy. Teraz ją położyłam i śpi ( oczywiście nie w swoim). Ja natomiast stwierdziłam że ma gorączkę ale aż 36,1
Zero wyczucia mam
Ona mi się zawsze uspojaja jak dam piciu i bujam na rączkach tylko dzisiaj długo zeszło.
Brzusio mięki
PS Czechow kofana jesteś i dziękuję ci za troskę![]()
O ty babo i dziwisz się dziecku... no wiesz... śpiąca i do obcego wyra kładą ---- oj wyrodna matka jesteś :-) :-)
Ja Czechow też dziękuję.....
Może u C faktycznie to skok, już tydzień na spacerze jazdy przed zaśnięciem, ale do tej pory w miarę szybko opanowywałam sytuację...choć w piątek było bardzo źle, nawet wróciłam do domu, ale potem udało mi się na spacer wyjechać.....ale to co dziś się działo to już chyba przeszło wszystkie oczekiwania, nawet w foteliku samochodowym kwiczał- choć tam mogło mu być gorąco bo uznałam, że klima śmierdzi więc chyba coś z nią nie hallo ......
Ale tak ogólnie to się łamię bo C coraz częściej mi kwiczy i to nie tylko w śmiechu ale w złości i coraz bardziej mu to złoszczenie wychodzi...
Ogólnie jakoś spacery nam się popsuły od urlopu M....ale nie wiem chyba zbiegło się to w czasie że C coraz bardziej ciekawski świata.... nic już nie wiem.........
Byłam teraz dotknąć jego czółka i zimne nawet......
Czechow a jak Gabi i policzek?
Zniknęło - jeszcze troszku jest spuchnięty ale niebo a ziemia z tym co było... ale żeby nam się nie nudziło - wyskoczyły krostki od truskawek :-)
Nie bijcie ale ona spała w swoim wyrze tylko kilka razy. Teraz ją położyłam i śpi ( oczywiście nie w swoim). Ja natomiast stwierdziłam że ma gorączkę ale aż 36,1
Zero wyczucia mam
Ona mi się zawsze uspojaja jak dam piciu i bujam na rączkach tylko dzisiaj długo zeszło.