reklama

Styczniówki 2010 !!

cześć, u nas dzisiaj upał, wyspałam się dzisiaj super, spałam od 22:30 do 7 rano :zawstydzona/y:

Co do ciągnięcia się za uszka, to mój Mati często smyra się po uszku lub po główce jak jest śpiący, robi tam przed zaśnięciem.

Miłego dnia życzę;-)

reklama
bu my musimy jednak odwolac wyjazd nad morze...finanse nie te no i mam obawy przed trasa z mala....
szkoda ze nikt nie zauwazyl mojego powrotu na forum....mimo to witam sie i pozdrawiam serdecznie

Witam się i ja.
Mały śpi, więc mam chwilke na poranną kawusie.
Wczoraj załatwialiśmy chrzciny na sierpień. Pewnie, wy już macie to za sobą, ale u mnie chrzestni przyjezdni i czekałam na ich urlopy :)))
Spadam poprzeglądać inne wątki

Witaj anusia z powrotem!!!
Ja też niedawno wróciłam na forum, bo chyba mnie nie było dobre 3 miesiące :)))
My urlop też w domciu. Raz- finanse, dwa- brak czasu. Jak mąż miał troche wolego, to nazbierało się tyle zaległych spraw do załatwienia, że czau brakło na jakiekolwiek wyjazdy.

Ostatnia edycja:
Witam się porannie eeee wsumie to już blizej południa :-)
Mała własnie ucina sobie drzemasa na ogródku a ja nadrabiam bb :-)

dzięki dziewczyny za odpowiedz co do uszków :-)

co do kupy to moja mała zrobiła dzisiaj ze śluzem..hmmm od czego to? od mleka 2? :-(

lece się ogarnac truszke i poczytac reszte forum - miłego dnia kobietki :-)

Dzien dobry:-)
witam powrocone:-)
Skladam zyczenia tym co im sie nalezy;-)

Tysiolek Alex siagnie sie za uszy jak padniety i jak zebole szly to wtedy tez.Kupa ze sluzem moze byc od zmiany mleka i rownie czesto zdarzaja sie sluzowate kupy przy zabkowaniu.
Lece bo mi sie miecho przypiekaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Hello,
Tysiolek - mój Stach ciągnie sie za uszy juz od..... dawna, tak sie targa, ze czasem ma popękaną skórę na górze ucha, do tego jak nie na czas obciachom pazurki to potrafi sie podrapać w uchu - ale nigdy przy tym nie płacze - dziecko poznaje swoje ciało a ucho da się potarmosić, pociągnąć, wywinąć ;-)

reklama
Witam wszystkie styczniówki

Wracam do Was kochane ostatni raz udzielałam sie w lutym :szok::szok: Ale ze wszystkim jestem na bierząco bo Was czytałam :tak::tak::tak:

Ja chciałam złożyć spóznione ale jakże szczere zyczonka dla Polci i Michasi z okazji miesięcznicy buziaki dla dziewczyn od Damiana :*:*:*

Zaraz Wam pokaze synusia w odpowiednim wątku :)
Pozdrawiam serdecznie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry