Byliśmy dziś u pani doktor i mój synuś prawie kilogram przybrał przez miesiąc. Bardzo się z tego cieszę, bo on wczesniej przybierał mniej niż te normy były. Ale w tym miesiącu to już sama widziałam, że mi ładnie rośnie wagowo, bo wcześniej miał takie długie i chude nogi, a teraz już ma takie bardziej zbudowane. Za to wzrostowo przystopował. Bo wcześniej przybywało mu tak po 3 cm na miesiąc, a teraz "tylko" 1 cm. Widocznie albo długość albo waga u niego zabiera całe kalorie. :-)
aga23, współczuję z powodu rączek, aż mnie ciarki przeszły, mam nadzieję, że szybko palce powrócą do pełnej formy
JoL aż poszłam do łóżeczka sprawdzić czy bym dała radę tak nakarmić, i muszę stwierdzić, że podziwiam, bo to strasznie trudne jest i chyba trochę wygimnastykowanym trzeba być
A teraz pędzę robić goferki z truskaweczkami i bitą śmietanką
aga23, współczuję z powodu rączek, aż mnie ciarki przeszły, mam nadzieję, że szybko palce powrócą do pełnej formy
JoL aż poszłam do łóżeczka sprawdzić czy bym dała radę tak nakarmić, i muszę stwierdzić, że podziwiam, bo to strasznie trudne jest i chyba trochę wygimnastykowanym trzeba być
A teraz pędzę robić goferki z truskaweczkami i bitą śmietanką

ja najpierw lulam ją na łóżko (karmię na leżąco) a potem ją przekładamy bo też ciężko żeby zasnęła bez cycusia.
Ja pamiętam co pisałyśmy to co miałam zapomnieć:-) Nadzieję miałam że wrócisz:-) I się cieszę