reklama

Styczniówki 2010 !!

no i ja się z rana witam :)
Mati już ucina obie pierwszą drzemkę, o 11 przejeżdża do nas moja babcia z moją siostrą, chyba na jakiś spacerek je wyciągnę.

Bardzo bardzo proszę jutro o trzymanie kciuków bo jutro mój m idzie na rozmowę kwalifikacyjną i może wreszcie się uda :)

aga23, sto latek dla Damianka z okazji 5 miesiączków :)
Sylwia, miłego rozpakowywania
Roxeen, do 9, toż to grzech tak długo spać :)

miłego dnia życzę

reklama
A nasza zjadła wczoraj już dwie miareczki następnego mleka i spała do 8.00, zjadła i śpi dalej :-D ciekawe, jak długo utrzyma się ta tendencja, czy to tylko jednorazowy wybryk ;-)

Dzien doberek:-)

Mała fika na podłodze a ja kawka i BB:-)

trochę ogarnęłam i więcej mi sie nie chce :szok:

chyba pojade sobie dzisiaj do moich rodziców, odpocząć troche , bo z M się ostatnio nie dogadujemy i czasem mam go serdecznie dosyc.
To tyle narazie

Witam się z Afryki:-) Jak niedobrze wstać skoro świta:happy2: Już chyba piąty dzień kogucik wstaje o 5.00:-p Potem dzień wydaje mi się taaaaaki długi:-)
Miłego dnia kobitki:-)

Ja już od niepamiętnych czasów wstaję (za sprawą oczywiście małego majtocha) o 4.36 dokładnie - dziś była 4.35 ale najpewniej zegarek mi się psuje ;-) To prawda dzień wydaje się jak cholernie długa stonoga wlecze się wlecze.

Cześć babiczki! U nas już upał. Ja odstrzelona z pewnych względów ;-) zasiadałam na kolanie mężowskim, a on bierze kawę i chlust na mnie i siebie nią... na szczęście poleciało mi tylko po nodze :-)
Życzę mało męczącego dnia, śpiących bobasów i uśmiechów, odezwę się wieczorem.

Kobieto jak ty na męża działasz :-)

Witam

jak ja kocham przeprowadzki,uwielbiam miec wszystko w kartonach i worach.Jak ja lubie jak nic znalezc nie moge,kocham no.

Biore sie za rozpakowywanie:dry:

Nic mi sie nie sniło na nowym miejscu,moze to i dobrze.
Miłego dnia dupeczki moje kochane:-)

Miłego rozpakowywania

Sylwia powodzenia :-)

Morka gdzieś Ty z drzewa Kai sie przeniosłaś do Afryki ?? łoszalałas? przecie Kaja wróci i znów bedzie o Ciebie dbac;-)

Pasi a moze to była taka 'romantiko' zaczepka :-)

U NAS juz UPAŁ :-) fajnie bo ja upały ljublju
sie chyba poopalam dziś bo co mam robić ? ino musze znaleźć fajne miejsce co Boo leżał w cieniu .. a własnie wczoraj leżał w cieniu a buzia i raczki i girki opalone :-)

aaa!!! pospaliśmy sobie dzis aż do 9 :-) caaaaaalutka noc od 22 :-)

No wiesz co do 9. Swoją drogą gratuluje. Chciałabym by mała choć do 6 spała --- to byłby luksus

aaa - ja nie lubię temperatur powyżej 20 --- jestem zimnolubna zdecydowanie

Witam się, upałek dzisiaj straszliwy, aż nie chce się nic robić, Miki zasnął sam w łóżeczku, chyba z upału bo w ostatnich dniach nie zdarzało mu się to.
Sylwia - współczuję roboty w taki skwar.
Agagsm - spóźnione życzenia dla Misi - 100 lat!!!

Moja też przez ten upał nie może sobie zbytnio poradzić z zasypianiem .

Witam sie porannie :-) ale upał upałowaty :-D

aga wszystkiego naj dla Damiana :-)

ja dzisiaj o 17 wychodze z domku - ide do kumpeli na babski wieczór przy winku i wracam dopiero jutro wpołudnie wiec M bedzie miał duuuużo roboty w nocy - pierwszy raz zpostanie z Amelą sam na tak długo hihihi juz to widze :D a ja sobie kwońcu odpoczne aahhhh ahhhh :D

WITAM:-)
Taaa upalisko i u nas jest od niedziei tak więc supcio:-)

RUDA ZOŁZA JUŻ WRÓCIŁA
tzn juz ruda nie jestem(bom sie na kasztan przerzuciła) ale nadal ZOŁZA :-D

kobietki sesja zakonczona - mam 3 miesiace wakacj
udało się bez żadnej poprawki na wrzesien, a ostatni egzamin ustny z Pedagogiki zdawałam z Boo na kolanach :-) było sympatycznie :)))

od razu też się usprawiedliwiam - nie bede tak aktywna jak kiedyś - niestety w moim życiu prywatnym bardzo sie pokomplikowało i mój mąz jest bardzo poważnie chory - póki co nadal czekamy na pewne wyniki - pózniej zacznei sie 'ostra jazda' a wiec leczenie ... tak wiec zrozumcie ze nie będe juz zbytnio błyskać żartem bo tez i ni ebardzo mam ku temu siły ...
chociaż jak mnie najdzie głupawka napewno o tym przeczytacie ;-)

buziole moje kochane babole
GRATUUUUULACJEEE:-D:-D:-D:-D
Witam

jak ja kocham przeprowadzki,uwielbiam miec wszystko w kartonach i worach.Jak ja lubie jak nic znalezc nie moge,kocham no.

Biore sie za rozpakowywanie:dry:

Nic mi sie nie sniło na nowym miejscu,moze to i dobrze.
Miłego dnia dupeczki moje kochane:-)
powodzenia i spokojnego mieszkania w nowym mieszkanku życze:-)

AGA WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA DAMIANKA!!!

Witam

U nas dzis dzien odpoczynku po upalach - ma byc tylko 21 stopni

Michalek konczy dzis 5 miesiecy :-)

A wczoraj zadzwonil kolega z uni i uswiadomilam sobie, ze juz pol roku na uczelni nie bylam. Kiedy to zlecialo? Jeszcze pamietam jak dzis, jak szlam do lekarza w podobnie upalny dzien, dowiedziec sie, czy w pecherzyku jest zarodek, czy nie.........

A teraz patrze na niego i wciaz nie wierze, ze go mam :-)

aga23 - zyczonka wszystkiego naj dla Damianka

Tysiolek - milego odpoczynku

Roxeen - ciesz sie wakacjami i odpoczywaj. Bede sciskac z Was kciuki - wszystko bedzie dobrze :tak:

Sylwia - fajnie ze juz na swoim, a rozpakujesz sie w mig a potem kawusia na ogrodku :tak:

Minlego dzionka

E: ciekawie liczy ten moj suwaczek :)
Czerwiec ma przeciez tylko 30 dni, a Michalek z 31 stycznia? Wiec wypada 5 miesiecy dzisiaj :)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam i Ja,

Jak ja zazdroszczę takiego dlugiego spania do 9 hoho.. my dziś pobudka o 5 ale mój M ma wakacje,więc jednego dnia on małym się zajmuje a ja śpie a drugiego on:happy2: Kochany mój:)

Dobra później cosik napiszę, bo młody mnie wzywa

Miłego dni

Tysiolek to dziś zaszalejesz udanego wieczorku

Roxeen musi być dobrze;-) nie ma innej opcji:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry