reklama

Styczniówki 2010 !!

Witam kochane!
Emilcia ty jesteś po prostu niemożliwa - kocham twoje historie;) zdrówka i najlepszego dla Adasia - matko jak ja kocham to imię!!:)
co do kg to mi też nic a nic nie spada i wciąz mam +10, a de facto to z ciąży mi zostały hcyba ze 2, ale jak ciąże zaczynałam to miałam akurat gdzieś +8więcej i na diecie byłam i musiałam zaprzestać i nie zdążyłam sie odchudzić jasny gwint, a teraz to zrzucić to jakias masakra...

na biust sie nie licytuje choć mi też ze dwa numery do przodu przez karmienie poszło - miałam C i tak lubiłam swój rozmiar, a teraz cholera w żadną bluzkę sprzed ciązy w cycach sienie mieszcze. W doopce we wszystko włażę, a przód mi sie rozbudował - no masakra.

Matusiu wiedziałam - zmykam, bo małż mnie pogania.
Miłej niedzieli!

reklama
Witajcie dziołszki!

Siedzę kawkę popijam mały drzemię a Z na giełdę pojechał rower se zakupić i wiecie co on jest nie możliwy::no:
Miał kupić jakiś taki rower do dwóch stówek co by koło domu śmigać i dzwoni do mnie ''Myszko wiesz jest taki fajny rower ale facet chce 280 zł" to ja mówię żeby pochodził jeszcze bo za drogi,bo za te 80 zł to ja wolę coś małemu kupić a on ''no dobra''.
Po czym za chwilę dzwonie do niego że jak chce i mu się podoba to niech sobie kupi to będzie miał juz na urodziny ode mnie a on'' wiesz ja już go kupiłem bo na prawdę warto było zresztą zobaczysz''i nie zdążyłam już nic powiedzieć.:-D

Te chłopy! no czy im można czegoś zabronić?po co on mnie w ogóle pytał skoro i tak zrobił co chciał,ale chociaż już mam prezent dla niego:-D
A swoją drogą to fajnie będą wyglądać nasze wspólne spacery,Z na rowerze a ja niby co mam za nim biegać z wózkiem?dobry jest nie.

Miłego dnia życzę i bardziej posłusznych chłopów.

Witajcie w tę piękna niedziele :-)

Dziewczyny mam problem i chyba poważny. Po porodzie pierwszą @ dostałam w marcu potem znowu w kwietniu i 6 maja. I od tej ostatniej @ mija wlaśnie 2 miesiąc a jej ani niewidac ani nieslychać. Zrobiłam właśnie teścior i pokazał brak ciąży. Czy macie pomysły co sie może dziać???
Wizyte u gina właśnie zaklepałam na poniedziałek 12 lipca. Cholercia az mnie zołądek ze strachu boli i wszystko sie we mnie trzęsie :szok:

Pozdrawiam i miłej i slonecznej niedzieli zycze

Witajcie w tę piękna niedziele :-)

Dziewczyny mam problem i chyba poważny. Po porodzie pierwszą @ dostałam w marcu potem znowu w kwietniu i 6 maja. I od tej ostatniej @ mija wlaśnie 2 miesiąc a jej ani niewidac ani nieslychać. Zrobiłam właśnie teścior i pokazał brak ciąży. Czy macie pomysły co sie może dziać???
Wizyte u gina właśnie zaklepałam na poniedziałek 12 lipca. Cholercia az mnie zołądek ze strachu boli i wszystko sie we mnie trzęsie :szok:

Pozdrawiam i miłej i slonecznej niedzieli zycze

Rozumiem że się martwisz bo ja też tak miałam,jedna @ po porodzie(po 2 miesiącach dostałam),potem ponad miesiąc cisza,a potem 2 w miesiącu myślę żę tak może się zdarzyć w końcu nasz organizm przeszedł rewolucję.Tylko że ja po cesarce i karmię piersią więc u mnie tak podobno może być,pójdziesz do gina to ci wszystko wyjaśni a na razie się nie denerwuj.

A no i mój Z i rower juz dojechali i muszę przyznać że nawet galanty:-D

Ostatnia edycja:
Witam

emilcia - moze wybierz sie do endokrynologa, bo mnie sie cos widzi, ze moze Ci hormony swiruja. A upragnione B na pewno wroci jak pozegnasz zbedne kg :tak:

aga23 - a ja sie przejmowalam, ze mi sie spoznia 9 dni i zastanawialam sie czy wsio ok :baffled: W ciazy na pewno nie jestem :tak:
Przejdz sie do lekarza, bede trzymac kciuki. A moze do tego czasu sie "odblokujesz" psychicznie i sama @ przyjdzie. :tak:

Jejuu, co ja wszystkich do lekarza wysylam?

A w temacie odchudzania podjelam decyzje, ze OD DZISAJ OSTATECZNIE biore sie za siebie. Wnerwilam sie ze w nic nie wchodze i urlop za miesiac, trzeba jakos wygladac i jakos sie ubrac!

Babki mam pytanie. Na ostatniej wizycie u gina (tej poporodowej) mowil mi kiedy nastepna i cos mi sie metnie przypomina, ze po pol roku, pewnie ze wzgledu na cytologie, ale nie wiem dokladnie.
Wie moze ktoras kiedy znowu do gina?

:-(Ja mam podobny problem po odstawieniu cerazette. Czekam na @ juz prawie miesiąc jak odstawiłam, ostawiłam bo już nie karmie a lekarz przepisal mi
żeby zacząć brać novynette i jak narazie cisza.. mam nadzieje ze się pojawi.

pozdrowienia dla wszystkich mamusiek i ich maluszków z opener festival:-) nie mam kiedy zalądać bo ogólnie jak za starych czasów 2-3 godzinki snu na dobę:szok: powrót około 4 nad ranem a o 6,30 budzenie na mleko i po spaniu! postaram się nadrobić po powrocie na tyle ile się da;-)
Kaja pomysł z namiocikiem super, osłania od wiaterku i daje cień ale pontonik robi za kojec, maluch może brykać, przewracać na brzuszek i nic piachu nie wsypuje się do środka, polecam takie rozwiązanie:-)
wszystkiego NAJ dla maluchów które w tych dniach obchodzą miesięcznice:-)

Witam sie kochane:-)

My juz w domku po weekendzie nad jeziorkiem, było cudownie tylko trochę za gorąco!!!

Szkoda ze tak szybko minęło, ale mam nadzieję ze takich wyjazdów bedzie wiecej.
Takze polecam rónież Wdzydze Kiszewskie na Kaszubach:-)

Zuzka byłą bardzo grzeczna i nawet spała dość dobrze w innym łózku;-)

Teraz wykąpana jeszcze marudzi:blink:
Miłego wieczorka

WITAM SIĘ:-)
Eee Komorowski wygrał:dry:J a go nie lubie to dla mnie taki buc który za bardzo się czuje:nerd:

A mecze taaa i ja je lubiem:-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry