reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
no właśnie Klara, ten brzuch :( Znalazłam już fajny stój taki dwu częściowy, ale góra z bluzeczką, fajnie wygląda bo rozstępy na brzuchu zakrywa :) Ale oczywiście nie było mojego rozmiaru, na takie wielkie cyce chyba nie robią :) Boziu, ile ja bym dała, żeby mieć takie pryszczyki zamiast cycków, Wiem, że zaraz ta co ma takie pryszczyki napisze że chciałaby mieć większe ale naprawdę duże cycki to problem!!!!!

Heloł kobiety
Jo tyż meczowa ale jednocześnie wciągnięta w BB :-D
Tyż mom problem z moim sadlichem;/ ehh.. aż wstyd ciało pokazywać :-( i mom dola jak se pomyśle o czymś fajnym nie na mój bęc

Andzia - no to twarda babka z Ciebie - u mnie plan byl podobny, ale skonczylo sie na checiach :-D

Mnie sie tam moje cycki nawet podobaja - rozm B i wygodne, sportowe :-)
Tylko troche nie bardzo pasuja do bioder i tylka jak szafa trzydrzwiowa :-D

Ogolnie najlepiej jak jest rownowaga: albo cyc i ladna pupa, albo szczupla i waska, i wiotka ;-)

Chyba zaczne zbierac na odsysanie :-D

Oj ja z tych z dużymi cycorkami, też kostiumu szukam ale są tylko na małe bimbałki:wściekła/y:, ogólnie co do figury to nie narzekam bo w ciąży tylko 9 kg przytyłam, rozstepy na boczkach są i na nogach gdzieniegdzie, ale co tam...

Chyba w pn wybiore się do lekarza z Krzyniem bo dostał krostek na całym brzuniu, najpierw były na raczkach, poźniej udach, dekold a teraz brzuch :-(

Idę spać, dobrej nocki

nie wiem czy chcesz sie licytować :-)
ja mam G/75 na takie dydolki nic nie ma :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
7 tysiecy jak bby mi zbywalo to bym se zrobila upragnione D ...ale mi nie zbywa nietety...chociaz kombinuje co by od ortopedy dostac zaswiadczenie o kontuzju kregoslupa i poglebianiu sie jej przez te dydole:dry::dry::dry:

no ja nie wiele mniejsze :) 75 D
Ale naprawdę chciałabym mieć małe, tez bym sobie z chęcią operację zrobiła. Stanik cięzko kupić taki ładny, ze strojem zawsze problemy, jak stanik dobry to majtki za duże. Tak samo ciężko jakis kostium kupić,jak spódnica dobra to marynarka za duża.

Witam,ale sie dzis spiekłam na raczka ,wszystko mnie piecze....a jutro z rńca wyjezdzamy nad morze(yupiiiii) skromnie bo skromni e bo we wtorek wracamy ale dobre i tooooo...dziewczeta dziekuje za miłe powitanko Andzia witam cie rowniez po dlugim czasie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry