reklama

Styczniówki 2010 !!

Hmm, a mi mam nadzieję nie nastukacie :) ja tu aż tak nie szaleję z produkcją.... Dywanu nie musicie rozkładać, obędzie się :D
C jadł dziś pierwszy raz jagody, zobaczymy jak to będzie i kaszkę ryżową od Agbar:)
A ja se gir opalić nie mogę a reszta jakoś mocno.... najśmieszniejszy jest pasek na dłoniach od trzymania wózka :P
Miłego dnia!!!

reklama
ASIAX prosze już od malutkiego wie jak zarobić:-Dchyba musze zagadac do Alanka:-D

Taaak kobitki szykuje się spotkanko a ja nie będe na nim:-(ale jak juz ROX napisała nie jedno takie bedzie i w koncu się załapie na jakieś:-)

Witam się i ja.
Dziś o 7,00 rano byliśmy już na spacerku. Chyba jestem nawiedzona :)))) o takiej porze łazić z wózkiem :)))) A po powrocie ucieliśmy sobie małą drzemke :))))
Mały teraz gimnastykuje się w łóżeczku, to mogę sobie troche z wami posiedzieć :)

Witam
Rośnie mi mały żarłok, wcz o 20 zjadł 180 mlesia o 21- 60 mlesia, obudził się o 24- i 90 mlesia i o 4 -60:szok: , i dziś tez wcina jak szalony.
Dziś i jutro sama bez M, bo pracuje w każdy weekend:( ale tylko w sezonie od maja do października. Naszczęście w tygodniu(przez 2 miechy) mam go całe dnie bo się wakacjuje..

Idę do garów, jakieś żarełko przygotować bo jutro gości mam.

Miłego dzionka Wszystkiiimmmm;-)

ale tu dzisiaj wesoło, aż żałuję, że jestem u rodziców i nie mogę na bieżąco czytać :)
Dażka, gratuluję, teraz napewno wszystkie Cię zapamiętamy:szok:

Dzisiaj rano zawieźliśmy małego do rodziców i pojechaliśmy sobie na zakupy z zamiarem kupienia mi stroju kąpielowego. No i oczywiście nic nie kupiłam, każdy strój wyglądał na mnie łokropnie, masakra jakaś. Za tydzień jedziemy nad jeziorko i w worku będę się opalać. No ale kupiłam dla Mateuszka dwie pary bodziaków. Jak zwykle nie mogłam wrócić do domu bez prezentu dla małego, zboczenie jakieś :)

Emilka, dzwoniłam dzisiaj do Sławy i już zarezerwowałam domek od 10 lipca więc już napewno :)

Hej hej
a ja mam dla C wiejską marchewkę- trala la la.... i C jadł jagódki zbierane przez moją mamę- na coś się kobita od czasu do czasu przydaje :)
ale nie piszę tego by Cię Agagsm denerwować!!!!!- Ty masz kochana chociaż jakiś punkt a ja od czasu do czasu dostanę od mamy, ale ona daleko, a w okolicy lipa :( nic nic i jeszcze raz nic......
Miłego wieczoru!!!

P.S. Aga83 ja nie ma stroju w ogóle, ale pocieszam się że nad morzem pewnie i tak by było mi za zimno to do wody nie wlezę, a poza tym ten mój brzuch :(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry