reklama

Styczniówki 2010 !!

Bry.

paulina moja na "nogach" od 4.00 teraz walczy w łóżeczku by zasnąć - coś mi się widzi że zaraz kimnie a ja już nie mogę spać... normalnie dziewczyna chce mnie wykończyć.

Ból głowy z niewyspania czy z kacora...

Nie wiem ile wczoraj wypiłyście ale posty miałyście iście linczowskie :-)

reklama
Czechow to widzę ze nie tylko moje dziecię dzis bojowo nastawione .:sorry2:
Ja zaraz szanownemu panu kaszki zrobię i możne po tym zaśnie bo mleka ani rusz, wiec dooopa.:nerd:
Głowa ciężko trafić , może i z tego kaca bo Rox jeszcze wina polała którego żem ciekawa była:-D

Dażka nie wydaje mi się, że masz prawo tak nas oceniać...nie uważam się za głupią owcę i sobie takich komentarzy nie życzę...prawda jest taka, że ktoś znika bez śladu potem się wkurza, że go nikt nie wita, to ma żal...i nie wydaje mi się, że powinien nas lub MNIE jak wolisz pouczać ktoś kto zjawia się raz na ruski rok...
pisz sobie...czytaj...nikt nie zabroni...ja Ciebie czytać nie muszę...

enyłej Dżon daje popalić ale chyba nie zęby a jakiś skok i jak tak dalej pójdzie to ja też skok zaliczę:D z okna!
Rox a Tobie Boo ile nad jeziorem wytrzymał? w wózku był? bo ja chcę dziś tą plażę śmignąć a się cykam:D a szorty są:D

Dażka dobra jesteś żeby tak się skompromitować i to na publicznym forum:-D
normalnie się uśmiałam;-)

a moje dzieciątko właśnie ma drugą kimę którą odprawia na brzuszku i się boję kurcze że nosem będzie spać w kołderce grrr która swoją drogą jest pod nią a nie na niej no ale toż to szczegół:sorry2: ale słodziuchno wygląda na brzuszku:tak:

powiem Wam moje babsztylki, że nawet nie wiem kiedy mi ten tydzień w pracy minął jakoś tak hop siup i już po :tak: w sumie to dobrze tylko że teraz sobota i niedziela i znowu robota :sorry2: jak na razie dochodzę do siebie muszę wpaść w trybiki:baffled:

idę do mojego dziedziolka bo mi tak tęskno było przez ten cały tydzień i muszę się nacieszyć:happy2:

miłego upału a fuuuuj

e_milcia...hmmmm.... my ciebie nie pamietac:no::-D:-D:-D:-D:-D

Dzien dobry
Wpadlam zyzyc miłego dnia i weekendu, przede mna pracujacy oszywiscie wiec bede omykac:tak: Ale pamietajcie o mie taś taś:-D:-D:-D:-D

Witam i ja w ten ladny dzionek

U nas nocka ciut lepsza, dobrze ze Zuzka wstaje o 8 dopiero, bo inaczej by cien chodził...

A my planujemy sobie pod camping jechac po pracy M, ciekawe czy nam się uda:-)

E_milcia a ja ostatnio myslałam o Tobie , co się z Tobą dzieje. Ale widze ze wróciłas?:-D

Miłego

Cmok cmok witam sie i ja :-)

Michalek obudzil sie dzisiaj ze spuchnietym oczkiem i juz mi stanela wizja watpliwej przyjemnosci podrozy do szpitala (jako ze dzis sobota) autobusem w 35-stopniowym upale :baffled:
Pogrzebalam w necie i bede robic zimne oklady i przemywac sola fiz., zobaczym czy do jutra sie poprawi. Ogolnie zachowanie bez zmian.

Czemu akurat teraz jak malza nie ma no???

Siostra malza nas najlepiej zalatwila, bo powiedziala kupcowi na samochod o 1000 zl mniej niz chcielismy... nikt ja o wtracanie sie nie prosil. Jakos udalo sie ugadac, ze stracimy "tylko" 500 zl.... wsciekla jestem jak nie wiem jak pomysle ile godzin malza w domu nie ma, zeby na to zarobil :no::wściekła/y:
Ale juz nie da sie tego odkrecic. Jest jeszcze drugi kupiec, ale jedzie dzisiaj na urlop i malz boi sie, ze sie tam rozmysli i potem dopiero frytki by byly...

Wczoraj mialam taki upal w mieszkaniu, ze gotowalam malemu jedzonko dopiero 0 23. Mam nadzieje, ze sasiadow miksowaniem nie pobudzilam :zawstydzona/y:

Dzisiaj czeka nas znowu leniwy dzien. Obejrze sobie meczyk a co mi tam :tak:

Milego dzionka

heeeh heeeej :-)

tas tas busi busi i takie tam inne :-)
Dażka czuje się zaszczycona że byłam aż tyle razy przez Ciebie cytowana :-) co nie zmienia faktu żem usmiałą się do łeż :-)
rozbawiłaś całe forum - dziekujemy Ci za to bo juz troszku dretwo było :-D

no nic ide - jak wróce mam nadzieję ze jeszcze będziecie mnie pamiętać :cool2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry