Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Pasi Ty myslisz ze co ze CBŚ nie działa i Dorcia Cię nie namierzy ? a myślisz ze dlaczego morki ni widu ni słychu ? z Marianem cię namierza![]()
ja myślę, że stałe bywalczynie sceptycznie podchodzą do powrotów i nowych koleżanek ponieważ na ogół wychodzi tak,że pojawia się osoba w kilku postach i sruu znowu znika:Sorry2: takie moje zdanie...
a podrugie nie ładnie podczytywac a nic nie skrobnąc - to aż tak wiele wysiłku nie kosztuje ..prawda? ;-p
Dziewczyny mam wrazenie ze to do mnie własnie te 2 posty . Przykro mi troszku bo nie ze swojej winy niepisałam .
Jak pisac z usztywnionymi rękoma???
To samo chciałam skrobnąć ale nie chciałam urazić
Dziewczyny powracające, piszące i nagle znikające - ja nie wiem czemu wy się dziwicie, że was z fanfarami nikt nie wita? Anusia czy kto tam taki zdziwiony dziś był już nie pamiętam kto... jak sobie czytacie to was nie znamy i tyle, a jak znikacie i pojawiacie się po 3 miesiącach to ja przyznam szczerze nie bardzo pamiętam, że tu cokolwiek parę razy napisałyście, więc wybaczcie, ale czerwonego dywanu nie rozłoże![]()
normalnie chłodem powiało dzis;-)
ale racja ja tez jak ktos sie dawno nie udzielala to juz nie pamietam...taka prawda, my tu w zasadzie codziennie piszemy
właśnie co z Paula??![]()
Oj to prawda- lodowato się zrobiło....i az mi przykro, po tak zimnym przywitaniu, bo pisałam z Wami całą ciążę chyba bardzo regularnie. I się zastanawiam, czy pisać dalej, bo odniosłam wrażenie, ze nie chcecie powrotów.
Ale rozumiem, ze nie pamiętacie wszystkich, bo w końcu tyle ludzi się tu przewija....
andzia poprostu wyraziłysmy swoje zdanie i już :-) nie znikajcie i bedzie fajnie my naprawde nie pamietamy kto kiedys pisał :-) w każdym razie zachęcamy do udzielania sie :-)
A ciaśtećko na ziachętę ćeś?

A sorry, chyba już polałyśmy ;-) To tu, to tam.... ale raczej tam ;-)E tam przedszkole - dawno tak się nie ubawiłam czytając - chciała dziewczyna żebyśmy ją zobaczyły, a my rymowanki przedszkolne lubimy to i widzimy, nie?Dażka, nie wiedziałam, że chodzisz do przedszkola ;-) Ale niech będzie, buzi, buzi... taś, taś ...A ciaśtećko na ziachętę ćeś?