reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Dobry wieczór.

Podczytując wpisy szanownych, stałych bywalczyń, wyjść z podziwu nie mogę, nad zaawansowaną, graniczącą wręcz z hermetyczną jednomyślnością obecnych tu szanownych Pań-Mam. Dzieci Wasze kochane z mlekiem matek wyssą lub/i wyssają przedziwną, acz cokolwiek szkodliwą mieszankę pseudolojalności i ksenofobii.

A że to nie teza, zamieszczam przykłady:
teza , teza kofana:tak::-)

Widzę jak powiewa transparent z napisem: my=Ja. Sorry...
Nieprawda. Korzystając z internetu przez ostatnią dekadę nabrałam niewłaściwego jak widać przekonania, iż fora to po prostu wirtualne hyde parki, na łamach których, każdy w dowolnym zakresie i w dowolnej porze, ma prawo do prezentowania własnych poglądów, a o ich jakości nie stanowi częstotliwość z jaką padają. Jak jednak ze zdumieniem spostrzegam, pojawiła się była funkcja, którą na własny użytek i na potrzeby tego forum określę relatywnie niewdzięcznym skrótem SS. Czai się pod nim i lekko trąca moherową stęchlizną przedziwna postać Samozwańczej Strażniczki, z niezrozumiałych powodów przemawiającej w imieniu Ogółu. Ten Ogół zaś to ani jej rodzina, ani wspólnota wyznaniowa, ani nawet nie hodowla psów rasowych, niechże zatem dane mu będzie czuć, myśleć i wyrażać inne od aktualnie obowiązującego, jedynie słusznego SS. W przeciwnym wypadku osoby mniej lub bardziej postronne dojść by mogły do wniosku, że oto widzą stado owiec Dolly na rydyku. Pod zacnym przewodem nobliwego bacy. Idzie stado owiec i bucy. Tylko kto tu kogo prowadzi..?
Mniem tu nikt nie prowadzi:tak: Nikt a nikt . Sama się prowadzę :-D I mam się nieźle:tak: Nie wiem Hu jest SS ale jak mniem uświadomisz to będem wdzięczna:-) Moim przywódcom jest moje serducho i mój rozum:tak:
Jak? Za wszelką cenę :-)
Lubienie ludzi jest bezcenne:tak:

Bez urazy, ale trzeba było jednak skrobać.

-------

Skąd wszyscy w Waszym stadzie czerpią taką pewność, że to o fanfary i nadzwyczajne nimi uhonorowanie chodzi nowoprzybywającym, a nie o zwyczajną życzliwość?
Żeby Wam ulżyć w te upały, spieszę z odpowiedzią: ze stada właśnie.
Ja tam zawsze życzliwie witam:tak: I nigdy żem nic złego nie rzekła na powracające a moja reakcja zawsze była pozytywna:tak: Jak dla mnie określenie nas jako stado jest ok:tak: Bo my som stado na dobre i złe. Choć każdę cielę od innej krowy jest:tak:Każda ma inną łatę ale jakoś tak razem leziemy po pastwisku:happy2: I raz jedna, raz druga podeżre innej trochu trawy ale się jakoś wspólnie trzymamy:tak:
Taka prawda, moja się nie udziela-la-la-la...

A prawda moja jest taka że jak się czegoś szuka to się zawsze znajdzie haka:-D

Niewielu pamiętają, za to ocenią każdego bez wyjątku ;-)
Napisz recepturkę jak mam to robić?:-)

Robicie to cudownie, poczułam się zachęcona; stąd i mój post.
Udzielać się jeszcze?
No a co ? Ja ciem lubiłam i nie lubiłam jak se poszłaś. Jak wróciłaś myślałam że napiszesz a kuku i znikniesz:-) A jak chcesz zostać z nami to siem bardzo cieszę:tak:

Z nieustającą troską i życzliwością będę podglądać kiedy zechcę, i pisać kiedy mi się żywnie spodoba.
No i prawidłowo:tak:

Buzi, buzi.... taś, taś ;-)
Taś taś:) Dażka już siem nie złoszczaj:tak:

[video=youtube;wGtFTRR2Ka0]http://www.youtube.com/watch?v=wGtFTRR2Ka0[/video]

Bo doble wychowanie pseskadza w nolmalnym zyciu ;-) :-D

Ale KAja ma jeszcze Sangrije mniam!!! To do Kaji leciem ;-)

Roxy ależ my nic tu nie piszemy czego by inne poczytac nie mogły, a adorację mamy w Ku Klux Klanie - po prostu trochę już tu razem piszemy, a Dażka też z nami przecie pisała la la la :-D lepiej polej tego swojego winka dobrego:tak:ale ja lubię taki cięty żart jak Dażki - mnie sie podoba taki styl pisania i nie każdy tak umie o!:-D

Paulinaa: ty jak Boga kocham nic ci nie wyciągałam z ust - o co ty mnie pomawiasz?;-)Ile mówisz ten Harnaś miał %? hehe

kurcze lecem bo małż mój kochany wzywa

Hejka !
Nie było mnie tu jakieś 5 dni i dopiero wczoraj o 2 w nocy Was nadrobiłam ale już nic nie skrobnęłam bo mi nos w klawiaturę wpadał.:-)
USPRAWIEDLIWIENIE:
Nieobecność moja spowodowana była obecnością:-D u kochanej teściówk:no:i ale już żem u siebie cała szczęśliwa.:-):tak:
Oj jak ja nie lubię znikać z bb na tak długo to chyba jakieś uzależnienie już.

Widzę że sporo się tu działo i trochę mnie ominęło,tak więc witam powracające styczniówki te które pamiętam i te których nie kojarzę Witajcie.:-)

A wy dziewuszki tylko widzę o % marzycie tak więc która to polewa ?to i ja szybciutko kieliszek podstawie:-D

Dobry wieczór.

Podczytując wpisy szanownych, stałych bywalczyń, wyjść z podziwu nie mogę, nad zaawansowaną, graniczącą wręcz z hermetyczną jednomyślnością obecnych tu szanownych Pań-Mam. Dzieci Wasze kochane z mlekiem matek wyssą lub/i wyssają przedziwną, acz cokolwiek szkodliwą mieszankę pseudolojalności i ksenofobii.

A że to nie teza, zamieszczam przykłady:

Widzę jak powiewa transparent z napisem: my=Ja. Sorry...

Nieprawda. Korzystając z internetu przez ostatnią dekadę nabrałam niewłaściwego jak widać przekonania, iż fora to po prostu wirtualne hyde parki, na łamach których, każdy w dowolnym zakresie i w dowolnej porze, ma prawo do prezentowania własnych poglądów, a o ich jakości nie stanowi częstotliwość z jaką padają. Jak jednak ze zdumieniem spostrzegam, pojawiła się była funkcja, którą na własny użytek i na potrzeby tego forum określę relatywnie niewdzięcznym skrótem SS. Czai się pod nim i lekko trąca moherową stęchlizną przedziwna postać Samozwańczej Strażniczki, z niezrozumiałych powodów przemawiającej w imieniu Ogółu. Ten Ogół zaś to ani jej rodzina, ani wspólnota wyznaniowa, ani nawet nie hodowla psów rasowych, niechże zatem dane mu będzie czuć, myśleć i wyrażać inne od aktualnie obowiązującego, jedynie słusznego SS. W przeciwnym wypadku osoby mniej lub bardziej postronne dojść by mogły do wniosku, że oto widzą stado owiec Dolly na rydyku. Pod zacnym przewodem nobliwego bacy. Idzie stado owiec i bucy. Tylko kto tu kogo prowadzi..?

Jak? Za wszelką cenę :-)

Bez urazy, ale trzeba było jednak skrobać.

Dziewczyny powracające, piszące i nagle znikające - ja nie wiem czemu wy się dziwicie, że was z fanfarami nikt nie wita? Anusia czy kto tam taki zdziwiony dziś był już nie pamiętam kto... jak sobie czytacie to was nie znamy i tyle, a jak znikacie i pojawiacie się po 3 miesiącach to ja przyznam szczerze nie bardzo pamiętam, że tu cokolwiek parę razy napisałyście, więc wybaczcie, ale czerwonego dywanu nie rozłoże:)
Skąd wszyscy w Waszym stadzie czerpią taką pewność, że to o fanfary i nadzwyczajne nimi uhonorowanie chodzi nowoprzybywającym, a nie o zwyczajną życzliwość?
Żeby Wam ulżyć w te upały, spieszę z odpowiedzią: ze stada właśnie.

Taka prawda, moja się nie udziela-la-la-la...

Niewielu pamiętają, za to ocenią każdego bez wyjątku ;-)

Robicie to cudownie, poczułam się zachęcona; stąd i mój post.

Udzielać się jeszcze?

Z nieustającą troską i życzliwością będę podglądać kiedy zechcę, i pisać kiedy mi się żywnie spodoba.

Buzi, buzi.... taś, taś ;-)

:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
dobranoc

reklama
Witam kobietki:-)

Aga Harnaś miał jakieś 6%:-D
Dzień słoneczny.. młody terroryzuje od 5.30 piszczy ze mała głowa
a mnie dziś łeb napitala i ooo.. to wszystko przez tego harnasia heheh...:-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry