reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
WITAM:-)
DAŻKA no to se pogadałaś:-D

Dzisiaj musze zrobić porządeczek w ciuszkach Alanka:tak:

Chyba dam dzisiaj na luz bo sie tak wczoraj spiekła ze teraz wole nie wychodzić na to słonce a tym bardziej gdzie czeka mni9e jutro prawie całodniowe plażowanie nad jeziorkiem:baffled:

Ja lubie ciepełko ale cieżko niekiedy zasnać przez te upały:sorry2:

No to buzi buzi taś taś cia ram ciam ciam:-D

Dzieńdoberek!
U nas słoneczko pięknie świeci tak więc zaraz pakuję mojego małego brzdąca i i wyruszamy na podwórko,bo mój ambitny plan na dziś to ululać małego odstawić w cień a samemu wystawić moje cztery litery na słońce co by się troszkę opalić bo żem blada jak ściana.

czechow
ale za to z jakimi kochanymi wariatami:-D

Miłego dzionka wszystkim

No jasny gwint - polazłam do pana z warzywkami niepryskanymi - wystałam się w kolejce poto, by usłyszec, że dziś juz mu ziemiaczki zostały - no a co ja mam dziecku robić przez tydzień do jedzenia?? ehh następnym razem kurna pierwsza będę czekać aż przyjedzie i wszystko będzie miał - a nie babunie z motorkami w tylkach i wózeczkami na kółkach mi wykupują wsio, a potem moje dziecko musi ze słoiczków jeść obiadki - im jak zjedza opryski to już nic nie będzie nooo, a moja żabka ma od rauz wysypki:(

mófisz hmmm
no to bedziemy musiały załozyc grupę AA bo SS juz mamy :-D
I jeszcze CBŚ mamy zapomniałaś haha

yyyyyy.......
;-)
Agę zatkało jak to zobaczyła co wy babole wyprawiacie;P

WITAM:-)
Dzisiaj musze zrobić porządeczek w ciuszkach Alanka:tak:
No to buzi buzi taś taś cia ram ciam ciam:-D

Ja wczoraj robiłam - 2 reklamówki odłożyłam i jakie luzy w komodzie Miśki ;))
a poza tym ja tez chce, ja też - zabierz mnie nad to jeziorko jutro:)

A nawiasem ale powiało radością na naszym forum - Tysi ma rację, że od razu odżyło hihi
Justyś: wczoraj wystawiłam giry na balkon i po 15 minutach słońce sie przesunęło i mi zabrakło na opalanie ;)

no to kochane miłego i radosnego dzionka buźka, kwa kwa i morele benc!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
nadineczka ja nie pamiętam czy ty Dażke pamiętasz z wczesniej - toć sie nie skompromitowała ona ma taki styl ...

ja nie bede sie chwalic wcale a wcale ze sobie pospałam do 9 zez synem mym :-D mój syn jest super fajny - kocham go wiecie :-)

teraz ma czkawkę i molestuje opakowanie od chusteczek nawilżanych bo to najlepsza zabawka :-D
a ja kawka sniadanki i maluje se pazury na girkach i bede miala choc ladne girki :-D [/COLOR]

no to w takim szkoda dziewczyny bo cała skompromitowana:-D

u nas też woreczki są the best i wsio co oddaje szelstny odgłos nawet rachunki wcina a uwielbia te za prąd bo taki fajowski papier:-p

Rox słuchaj no ja Ci wystwię girki a Ty mi szrajbnij pazurki co? plissssss:-D

Witam się. Dażka miała dołka i musiała się gdzieś wyżyć, niech jej idzie na zdrowie.

Miki od 20 do 23 budził się 3 razy, ale potem spał do 9, więc i ja wyspana.
Moje dziecko jest niemożliwe, przyjechali do nas teściowie, A Miki BA BA BA, więc babcia szczęśliwa do porftela i 50 zł do wózeczka włożyła, za parę minut Miki DIA DIA DIA, a dziadek do portfela i 100 zł do wózeczka, widzę że mój synuś od najmłodszych lat potrafi się ustawić.

Pozdrawiam te co są na bieżąco i te co są z doskoku.

Rox jak tak bez czerwonych dywanów i fanfarów?? ;D Nie bawię się tak ;-p ;)

Agagsm ja też kiedyś poszłam stać w kolejce za niepryskanymi warzywami, stałam godzinę i nie dostałam nawet ziemniaków ;/

A ostatnio kupiłam niepryskane, ekologiczne truskawki (dla mnie) i wysypke miałam ;/

Zrobiłam sobie przyjemnosc na zakupach dzis i odwiedzilam kosmetyczke :D
I o niebo mi lepiej ;D
Mogłoby tylko jeszcze troche popadac, te pylki by zamokly i przez chwile byloby fajnie... :(

A Wy to wariatki jestescie!! :)

Hmmm :) naszego spotkania to sobie nie wyobrazam, wszystkie razem... Toz to ludzie pomysla, że z zakladów pouciekały :D hahaha ;D;D;D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry