reklama

Styczniówki 2010 !!

Witam na nocce :-D:-D
Mój m pojechał własnie po mojego tate bo przyjedzie na tydzień :happy2::happy2:
Synuś na szczęście dziś śpi :happy2::tak:
Ale wczoraj za to od 2.34 niespaliśmy az do 9 :szok::szok: Masakra jakas sie z nim dzieje.

Które kobitki będą się wylegiwać w Sławie ??? Coś gdzieś podczytałam a teraz niewidze. Chyba ślepne :-D:-D:-D:-D Pytam bo to przecierz zabi skok odemnie:-D:-D A tak sie składa ze od 10 lipca bede przez 3 tyg w PL :-):tak::-D

Pozdereczki i kojojowych senków ;-)

reklama
a ja mam oponę, rozstępy na udach i brzuchu wulkaniczny pępek i żem kupiła szorty doopa zakryta i wsio jestem bjutiful:D życie jedno za 30 lat pewnie siem już nie rozbiorę na plaży to kiedy jak nie teraz:)?

Witam z rana

Hellouł łowce:-D Nie chcem nic mówić ale zara będzie mecz i powtórka z rozrywki:-)

Ja tez zaczęłazm mecze oglądać. :-):-p kto by pomyslał.... zawsze gryzłam, jak mój tv przełączał na mecz:-p

Tyż mom problem z moim sadlichem;/ ehh.. aż wstyd ciało pokazywać :-( i mom dola jak se pomyśle o czymś fajnym nie na mój bęc

skąd jato znam...:confused:

Andzia - no to twarda babka z Ciebie - u mnie plan byl podobny, ale skonczylo sie na checiach :-D

ale sobie potem to odespałam :-p:-D

I ja się witam porannie.

Jak zwykle jeden dzień mnie nie było i ledwo ponadrabiałam wszystko.

Muszę się od razu pożalić. Moje dziecię tylko jedną pobudkę w nocy zrobiło, więc mogłam się pięknie wyspać w tę noc, ale jak na złość akurat zatrucie zaliczyłam i pół nocy nie spałam i teraz zapałki chyba potrzebuję, żeby sobie wsadzić w powieki :-(

A do Sławy też myślałam czy by nie śmignąć na jakiś weekend bo ode mnie to godzinka drogi, ale jakoś się zebrać nie mogę. Ale nie wiedziałam, że to taka popularna miejscowość turystyczna, że agniecha aż z Wrocławia tam jedzie. Zawsze byłam prezekonana, że tam tylko ludziki z okolic zjeżdżają :-)

nie wiem czy chcesz sie licytować :-)
ja mam G/75 na takie dydolki nic nie ma :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
7 tysiecy jak bby mi zbywalo to bym se zrobila upragnione D ...ale mi nie zbywa nietety...chociaz kombinuje co by od ortopedy dostac zaswiadczenie o kontuzju kregoslupa i poglebianiu sie jej przez te dydole:dry::dry::dry:

roxeen, a jak się ma takie zaświadczenie to fundusz funduje czy jak? bo jak tak to ja biegnę szukać ortopedy co kopertki lubi ;-)

i wecie co tryumph czy jak to się pisze produkuje takie Big stroje i jeszcze Viki (ale to już takie brzydkie) a ja Wam powiem że ja kupuję jakieś na ryneczku i nawet pasują a też małymi nie grzeszę przed ciążą D a teraz to nawet nie wiem ale mleka mam fuul więc BIG. Mam dwa i jest w miarę ok a kupiłam dla karmiących DD i na sutki mi starcza:-D

a strój to nie potrzebny bo chyba i tak nie wykapie się w tym roku bo nie będzie kiedy a ja tak lubie pływać a w tamtym roku też się nie pluskałąm i w tym nie bede :baffled:a opalac sie nie lubie.

t ns54bx,x, ybxy ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, xccccm xccbxbbbbbbbbbbbbx ccccccccccccccx x x xccbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb

to dzień dobry w wersji mojego dzieciątka :-D:-D:-D

Waszec szkraby nie wsadzają girek w szczebelki? moja kurcze wkłada w szczebelki później przekręca się i później jej się przyblokuje i krzyk bo kolanko za szerokie:cool2:

wczoraj doprowadzałam chałupę do porządku po tyg pracy a dzisiaj trzeba zakupy robić na tydzień najblizszy.

Ostatnia edycja:
Dzień dobry!!

Agniecha to za tydzień się widzimy!!!! ;D o ranyyyyyyy jak super!! ;D;D;D za tydzien, w niedzielę, bo S. ma wolne i będziemy mogli przyjechać z rana ;D GICIOR!! ;D;D;D

No, druga Aga też mam nadzieję wpadnie i cała reszta również ;D;D;D i będzie zlot w Sławie :)

Co do strojów kąpielowych :) ja nie kupuję :) mam jeden jednoczęściowy, który założe w któryś dzień i z krzaków wskoczę do wody, tak żeby nikt oglądać nie musiał, bo po co psuć piękny krajobraz :)
Te 23 kg więcej, które mam (2 lata temu miałam -23 kg :() powoduje, że nie wyglądam :( a żadna dieta nie sktukuje... Ćwiczenia też nie... Może źle je robię? :( Teraz moja psiapsióła z piaskownicy wróciła na stałe (w końcu!!) instruktorka fitness, wiec powie mi co i jak robic, zeby w koncu i woda i tłuszcze poszły sobie :)
A rozmiar cycuchów - zawsze był B, a teraz D - DD ;(;(;( kochałam te moje B :(

Dziecię babci sprzedałam :) a sama poszłam spać i spać nie mogłam, więc chociaż poleżałam sobie :)
upał okropny, S. w pracy i w domu siedzieć będziemy cały dzien :(

Miłego dnia Wam życzę!!:)

Aaaaa i witam nowe Mamy i dzieci!! :)

I 100 lat dla Polci :)
Ranyyyy pół roku temu leżałam w wannie i mówiłam do Sławka 'Kochanie jak te skurcze bolą", a on mi odpowiedział 'wiesz, wiem jak boli, złapał mnie kiedyś w łydce' :)
A teraz już mamy prawie półroczne dziecko ;D co się uśmiecha, gada, broi i jest cudowne ;D
Jak ten czas leci... :)

Miałam już iść, ale muszę Wam napisać :)
Byliśmy wczoraj w mc donalds na lodzie :) I S. zamawia i mówi poproszę loda mc flurry z lionem i polewą makrelową, myślałam, że posikam się ze śmiechu :) pani pyta raz jeszcze z jaką polewą, a ten znów - makrelową :) ranyyy jak ona się smiała ;D a ten mój blondyn nie zakapował o co chodzi :)
No dobra, nie marudzę, zmykam!!

Raz jeszcze miłego dnia Dziewczynki!!

reklama
Witam się, zmykamy dzisiaj do teściów na obiadek to pewnie zajrzę dopiero wieczorem, a jutro do pracy, ale mi się nie chcę:no::no::no:

Emilcia - pyszna musiała być ta polewa makrelowa mniam, mniam!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry