reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniówki 2010 !!

cześć, mój mały brzdąc śpi :)
My już po spacerku i po zakupach więc zaraz idę jakiś obiadek robić. Nawet go nie zjem bo postanowiłam, że od dzisiaj dieta, mam nadzieję że wytrwam bo za dwa tygodnie do pracy to by się przydało mieć tak z dwa kilko mniej :)
aga23, witaj znowu na bb :)
Asiax, gdzie Ty takiego idealnego chłopa znalazłaś!!!!!!! To nie robot? To napewno mężczyzna? Zazdroszczę.. :)

reklama
Do ideału to mu dużo brakuje, niestety ma także wady, no ale trzeba się cieszyć z tego co jest.

A ja codziennie wpierniczam po 2 jagodzianki i schudłam dwa kilo i ważę 66 kg, tylko opona na brzuchu mnie wnerwia, ale byłam wczoraj u teściów i teściowa zakupiła sobie Mango Vibro Max, trochę poćwiczyłam i teściówka powiedziała że jak mam ochotę to żebym sobie przychodziła poćwiczyć, mam nadzieję że się zmobilizuję.

Andzia - zdrówka dla małego i cierpliwości dla Ciebie.
Minnie - Sto lat dla Michałka
Kacha- Sto lat dla Jessi
Yola - podziwiam Cię za te pierogi, ja nienawidzę robić, na szczęście mam sklepik gdzie można kupić pyszne domowe pierogi, no i teściową która od czasu do czasu przyniesie.
Roxi - gratuluję zębolków
Gosia - Dominiś zdolniacha, u nas też telefon kilka razy lądował na terakocie, na szczęście nic się z nim nie stało, pilot i telefon to najlepsze zabawki.
Dorciaa - ja Ci dywan rozkładam i fanfary tyż bedom i jeszcze butla szampana ( chociaż i ja rzadko zaglądam)

Asiax matko kochana 5 zebów??? u nas ledwo co jednego widac;-) ale ida kolejne bo znowu dzis mamy bunt jedzeniowy i łapki w buzi;-(

no i zazdroszcze M....fajnie...rozmarzyłam się ze i mój tak kiedys zrobi;-)

witam się poniedziałkowo i dietkowo :)
asiax 5 zębów gratuluję u nas 0
tysiolku nie zazdroszczę tego ZOO
rox ja też tak uważam piwo piwem ale aktywny wypoczynek to jest to
aga23 gratki z okazji nowego mieszkania i cieszę się że podróż udana
jola24 Ty to masz przes......z tymi gośćmi
agniecha kciuki za dietkę nie jesteś sama;)_

no a ja dziś rozpoczynam oprócz diety kasting na nianię, 3mać kciuki laski

asiax to masz juz małego gryzonia:-) i męza zazdraszczam:-D

aga to fajnie ze juz w domku i gratki za nowe mieszkanko

yol_a trzymamy kciukasy

Rox fajnie speedzony dzień:-)

Zębolkami nie macie co się przejmować, mojej sąsiadki córeczce zaczęły wychodzić jak miała 11 miesięcy, Miki i tak jest opóźniony, bo Hubert w 4 miesiącu miał już dwa, a jak był w wieku Mikiego to miał 8.

Yol_a - trzyma kciuki żebyś znalazła fajną nianię, no i za odchudzanie, u mnie na wsi niani za mniej niż 10 zł/h się nie znajdzie, dlatego cieszę się ze jest mama i tak sobie myślę że jak staniemy na nogi to będę jej dawać chociaż z 500 zł, w końcu dla Mikiego zrezygnowała z pracy.

Witam i ja w duszny dzień..
My już po spacerku i zakupach nie mogłam się oprzeć i nakupowałam Adasiowi kolejnych grzechotek i wylicytowałam 3 zabawki na allegro:-p:rofl2: Teraz odpoczywam adaś maltretuje dziąsełka:sorry::eek: u Nas nic nie widać nadal jesteśmy bezzębni:-:)-:)-(
gratuluje wszystkim maluszkom zębolków:tak:;-)

reklama
Do góry