reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
M w sklepie, więc wpadam się przywitać :-) M pracuje teraz na nocki, to jeszcze wykorzystujemy wspólny czas.
Kupiliśmy nową lodówkę :tak: Strasznie się cieszę, bo ta, którą mamy jest nawet niższa od naszych szafek w kuchni i ledwo co się w niej mieści, a robię już Fafli sama owoce i obiadki i chciałabym móc robić na zapas, ale nie mam gdzie zmieścić.
I zamówiliśmy małej nowe łóżeczko :-) Boję się, że z tego, które ma wypadnie, bo ono już jest rozklekotane, po dwójce dzieci mojej koleżanki (z czego to starsze ma 8 lat) i małą wykopuje szczebelki mimo, że już je nawet posklejałam szeroką taśmą. Dzisiaj ją znalazłam w poprzek łóżeczka z nogami na zewnątrz, boję się, że wypadnie. Ale jutro powinno już przyjść nowe :tak:

Co do zabawek, to ja też się zastanawiam, jakie teraz kupować, nie chcę gracić mieszkania i kupować pierdół, ale koncepcji żadnej. Może przejdźmy z tematem na odpowiedni wątek? Widzę, że nie ja jedna mam problem z wyborem zabawek.

reklama
Tysiolek to ci się dziecków namnożyło:)
Asiax gdzie można nabyć takiego chłopa? Drogo?:) i dziękuję za fanfary dywan i bąbelki:)
Aga23 gratki za mieszkanie super cieszę się:)
Rox ty wyczynowa dziołcha jesteś!
Yola przetrzeb baby na pocieszenie powiem że u mnie z siedmiu zainteresowanych przyszły dwie i do tego żadna umówiona nie odwołała się czekałam jak jełop na szczęście niania jest:) powodzenia!
Paulinaa świetne zakupy
Agniecha pierwszy ząbek to duma mamusi:)
Pasi super lodówka dobra rzecz:) a najlepiej pełna:)

Do góry