reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniówki 2010 !!

Masz rację Dorciaa, rzeczywiście pierwszy ząbek to duma mamusi :) Ucieszyłam się jak głupia jak zobaczyłam pęknięte dziąsełko i wystające tak troszeczkę malutkie zębisko :) Kiedyś jak koleżanka mi mówiła że jej synuś ma ząbka to nie rozumiałam jeszcze jej szczęścia, teraz już wiem o co jej chodziło,

Dobrej nocy kochane, idę lulu pa pa

reklama
Jupi ja jej! Jupi ja jej!
Schudłam 1,5 kilo od czwartku ha ha ha :tak::tak::tak:

Agniecha, gratuluję zębolka :-)

Lodóweczka będzie 10.00-11.00 :tak:

A moje dziecko mi się rozregulowało. Do tej pory budziła się na butlę o 7.00. Odkąd wróciliśmy ze wsi budzi się coraz wcześniej, wczoraj 5.40 :szok: A wczoraj mi się w ogóle obudziła o 22.00, więc ją nakarmiłam, dałam butlę i wzięłam do swojego łóżka, ale o 23.30 wsadziłam ją do łóżeczka, bo spać mi nie dała :-D Molestowała mi buzię, gadała, piszczała, o spaniu nie było mowy.
I nauczyła się mówić "koje" :-D:-D:-D nie wiem, czy faktycznie to K jej wychodzi, czy tylko ze smoczkiem tak wyszło, ale ubaw miałam, że hej :-D

agniecha, gratuluję zębolka. My wciąż szczerbaci, choć już pod dziąsełkiem ząbek jest wyczuwalny i widoczny od kilku tygodni :)
My byliśmy dziś umówieni z moją bratową na zakupki dla dzidzi, bo ona w listopadzie urodzi córeczkę, ale niestety w nocy przyszła burza, a teraz jest cały czas pochmurno i strach wychodzić żeby się nie rozpadało. Jutro muszę namówić męża żeby nas do galerii zawiózł to poszaleję :) Muszę sobie kieckę znaleźć, bo zaproszenie na wesele dostaliśmy, a ja w nic nie wchodzę :(

cześć dziewczyny zaraz spadam do fryzjera:) i choć mam rudą farbę to znowu mnie świerzbi żeby jednak cosik zmienić także drżyjcie w niepewności:)
Pasi 1,5kg mówisz? no to co tam sobie wycięłaś na tych wczasach?:) przyznaj się u chirurga byłaś:) hahaha

Juna, pokaż później tę kieckę :-)

Dorciaa, na wywczasach to ja przytyłam :-D Ach, te ziemniaczki okraszone tłuszczykiem mejd by babcia męża ;-) a dietkuję się od zeszłego czwartku :-)

Pasibrzuch i do tego zsiadle mleko ale takie co kiedyś było - teraz to nawet mleko się popsuje a nie zsiądzie... heh - ale się rozmarzyłam.
Dorciaa - czekamy na efekt tego fryzjerskiego wyjścia
juna - powodzenia na zakupach

No właśnie zsiadłe mleko było, jak kiedyś, bo teściowa chodzi do gospodarstwa obok po mleko i robi zsiadłe mleko i śmietanę :-)
A nie pisałam Wam, nasz pies poparzył sobie łapę na żarze z grilla, teść wysypał koło płota, a ona przebiegła przez to. Strasznie mi jej było szkoda, bo cały czas lizała łapę i kulała. Na szczęście do tego gospodarstwa przyjechał weterynarz, więc poszłyśmy. Śmiać mi się chciało, bo on przyzwyczajony do krów i świń, wziął łapę psa i tak delikatnie ją dotykał, bo to taka mała łapka :-)
No i Maja dostała zawiesinę dowymieniową dla bydła :-D
Ale zawsze mówiłam, że ma coś wspólnego z krowami. Oto pruf ;-)

Uploaded with ImageShack.us

Witam się.

Moje dziecko obudziło się o 23.30 z takim wrzaskiem że jeszcze nigdy takiego nie słyszałam, 10 min nosiłam go na rękach, a on się cały trząsł i nie mógł się uspokoić, chyba coś złego mu się przyśniło, potem włożyłam go do łóżeczka i szybko zasnął.
A obudził się o 5, zawsze najwcześniej wstawał o 6, nie wiem co mu się pokręciło.

Pasibrzuch - fajny widoczek i Maja rzeczywiście jak mały cielaczek wtapia się w tło.
Dorciaa - straszniem ciekawa co wyjdzie na twojej głowie, Ty odważna dziołcha jesteś, ja zawsze boję się eksperymentować z włochami.
Juna - udanych zakupów

A ja tydzień temu miałam weselicho i kupiłam sobie kieckę w kwiaty różowo - biało- czarno - szare, nawet na nią nie zwróciłam uwagi, bo nie moje kolory i fason, ale Pani w sklepie mnie namówiła na przymierzenie i powiem że czułam się w niej rewelacyjnie, w życiu lepiej nie czułam się w kiecce.

reklama
Do góry