reklama

Styczniówki 2010 !!

Kobietki muszę się pochwalić K dziś zrobił pierwszy raz siusiu na nocnik, ja siedziałam na kibelku i mówiłąm do niego siusiu siusiu, eeeee eee i zrobił:)

Dostał nocnik grający ale wczoraj go rozbroił wyrwał zatyczkę baterie i kabelki:confused: w mgnieniu oka i już nie gra.
wszystko co ma zatyczki to ulubiona zabawka majsterkuje dotąd aż rozbroi:tak: już trzy samochody na beterie zepsute sprężynki powyrywał wandal mały:)

Miłego wieczorku

reklama
Witam kobietki

Wreszcie sie zmobilizowałam by tu zajrzeć.
Otóż Nasz roczek jak najbardziej udany.W dniu urodzin Adas wybrał kieliszek :)
Wczoraj robilismy roczkowa impreze. Nie mam pojecia gdzie upcham zabawki.. masakra.
Wstawiam wam kilka zdjec:)

Wszystkim solenizantom skladam najserdeczniejsze zyczenia

Pozdrawiam serdecznie

Hello

Bećka Gratulację! To mały majsterkowicz Ci rośnie :-)

Paulinaa super że impezka udana :tak: Mam nadzieję że ja po dzisiejszym dniu to samo powiem.

Paula chwal się swoim wyrobem :-D

Ja niestety nie zamówiłam tego którego chciałam, cena powalająca 55zł/ kg, potrzebuję 3 kg więc 150 zł za tort to lekka przesada. Zamówiłam inny za 35 zł/kg (jest różnica) mam nadzieję że też będzie fajny.

Paula, czyli jednak bawiłaś się piankami:-)Jakie ciacho dałaś do środka? Brakuje mi koncepcji... Dałaś do pianek jakiś barwnik spożywczy? Wrzuć fotki oniecznie:tak:

Malwina i Paulina, super, że imprezka Wam się udała:-DMoże też pokażecie nam jakieś zdjęcia;-)?

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA MATEUSZKA!!!

My dziś byliśmy na urodzinkach u teścia. Sporo ludzi u nich było, a Mały świetnie się tam czuł, mimo tego, że my zwykle w dwójeczkę przebywamy:-) Bardzo ładnie się bawił. Kurcze, jakie nasze dzieciaczki duże już są!:szok:

Miłego wieczorku!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry