reklama

Styczniówki 2010 !!

Zuzanko 100 lat :)

Otworzyłam paczkę pieluch belli 3d flexi są super Tysi miałaś rację - dzięki! :tak: i w 4 spokojnie Nam się dupka mieści. Mam jeszcze paczkę pampków 4+, zużywam ją i przechodzimy na bellę.

reklama
Hej kobitki, u nas impreza urodzinkowa udana:-) było superowo, J sama stała i nawet tancowała hihihihihi. Tesciowa zrobiła 2 torciki jeden dla nas a drugi dla J z jajkami przepiórczymi- bo ma skaze, ale sie zajadała az uszy sie jej trzęsły hihihihi. Dostała super prezenty- duzo ciuszków, których ciągle brak;-) a od nas konika little tikes cieszyła sie bardzo. A napis wyszedł imponująco, karzdy kto wszedł to sie zachwycał, dumna jestem z siebie, ze nie poszłam na łatwizne i nie kupiłam:happy: Pozdrawiam

kama super ze mogłam sdoradzić i ze bella sie podobają ! naprawde w niczym nie sa gorsze od pampersów - i warto zamawiac na allegro albo w tym sklepie belli bo o wiele taniej niż w sklepie - 37 zł a 51 zł to duża różnica ! ja zamawiam odrazu 4 p[aczki pieluch i mam za darmoszke przesyłke :-)

edyta super ze roczek udany ze wszystko sie podobało :-)

Edytka, fajnie, że roczek Wam się udał:-)Najważniejsze, że się Małej podobało:tak:A te dwa torciki od babci to super pomysł-widać, że bardzo Julkę kocha:-)Fotki wrzuć:-)

Rox, czekamy w takim razie na po-sesji;-)I kciuki nadal trzymam:-)

Paula, jak wyniki testu?

Tysiolek, mam pytanko odnośnie tych pieluch: ja belli używałam w szpitalu i wtedy pamiętam, że wydawały mi się dosyć sztywne i szerokie-czy te też takie są, czy takie jak Pampersy?

U nas dziś piękna pogoda. Czekam tylko aż Tymcio się obudzi, jemy obiadek i wypadamy na spacerek-obowiązkowo:-)Jest tylko jeden problem-tyle u nas wody po tych roztopach, że ulica pływa, ale mam nadzieję, że w kaloszach dam radę przejść,wózek też powinien się jakoś przekulać.Wygląda to jak powódź...

Topoleczka, no wiec te nowe flexi 3D sa supełnie jak papmpersy, sa mięciutkie i nie sa takie szerokie jak te zwykłe belli :-) naprawde polecam bo ja też tylko pampersiara byłam i nic innego nie wchodziło w gre a teraz zupełnie zrezygnowałam na rzecz belli :-)

edyta najpierw musisz gdzieś wstawić na serwerze np tu wgraj http://www.fotosik.pl/dodaj_zdjecia.php a potem tam wyskoczy link po wgraniu i kopiujesz ten link i wklejasz do posta i gra gitara :-)

Dzięki, Tysiolek za info-spróbuję:-) Czyli jak Tymek nosi 4+ Pampersiaka, to 4+ Flexi powinno wystarczyć, nie? Bo pewnie kupię te 4 paki i będziemy mieć zapas;-)

Edyta, ja wgrywam po prostu zdjęcia prosto z kompa tutaj. Wystarczy, że klikniesz nad tym okienkiem wpisywania w taką ikonkę przedstawiającą kwadracik z drzewkiem. Pojawi Ci się okienko-wybierasz "wybierz pliki"-wybierasz pliki z kompa-wybierasz "wgraj pliki" i wgrywają Ci się w oknie rozmowy.

Topoleczka, Amelka nosiła 4+ pampersy a teraz nosi kuuupe czasu belli 4 bo sa o wiele większe niż pampki, moja siorka co ma o 2 miechy starsze dziecko tez nosi nadal 4 belli :-) inne dziewczyn tez o tym pisały ze wypadaja wieksze :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry