Witam
U nas też pogoda do bani ale postanowiłam poleźć z małym do tesco bo nam sie kaszki skończyły i masz,Antek zrobił mi taką jazdę że z powrotem musiałam go na łapkach nieść bo nie dało rady go uspokoić,ale to moja wina bo juz w domu był śpiący a że sklep nie daleko to poszłam i miałam za swoje.
A tak ogólnie to u nas ok szykujemy się powoli do niedzielnych chrzcin ,jutro jedziemy tort zamówić,garniak zakupiony,zdjęcia zamówione więc teraz tylko czekać pozostaję a za tydzień w sobotę impreza roczkowa

nas czeka
Zmienilismy przychodnie i jak na razie pani dr. ok bez zastrzeżeń,zobaczymy jak będzie dalej.Powiedziała że teraz nie da żadnych leków małemu na ta krew bo może te wyniki jeszcze nie są dobre po tej infekcji, dała skierowanie na 26 na morfologie znów i jak się okaże że nie są dobre to wtedy włączy mu jakieś leki.
A że mały 26 kończy roczek to na pobranie krwi pójdziemy z nim 27 bo stwierdziliśmy z Z że nie pozwolimy go kłóć w urodzinki.
Pasi hej żeczywiście dawno Cie tu u nas nie było ale wiadoma sprawa każda z nas ma teraz mniej czasu na bb ale WITAJ!
Kama my też dziś na obiad pulpeciki mamy tylko że my z ziemniorami

Miłego dnia