reklama

Styczniówki 2010 !!

Witam wieczorkiem Bartuś już śpi:-)
Mój synek poprostu doprowadza mnie do zawału serca tak pomału... bo dziś zdobył kolejnego guziola ma przy oczku bałam sie że limo będzie ale całe szczęscie nie ma.
Tak się rozbrykał że nie daje rady go asekurowac.I co najgorsza poprostu niczego się nie boi.Za to ja boję się także za niego!
Pogoda beznadziejna to naet nie ma jak wyjść na spacer.Chcę wiosnę!!!!

reklama
Asieńko, witaj i pisz i fotki wstawiaj:-)!!!

Justyś,
Tymek też ciągle nowe guzy sobie nabija. A już był czas, że przestał. Obecnie ma siniaka po lewej stronie czółka.:tak:
U nas też pogoda była do bani, ale stwierdziłam, że nie wysiedzę w domku. Ubrałam Małego, spakowałam go do wózka i poszliśmy na spacerek i do sklepu. I o dziwo przestało padać tuż przed naszym wyjściem:tak:

Paula, dzięki za tortowe opisy:-)To też będzie mój pierwszy tort w życiu:tak: No i mam nadzieję, że też wyjdzie smaczny:-)A o tej masie malinowej pomyślę, bo brzmi pysznie.

I znów nic mi się nie chce. Chyba zaraz wyłączę kompa, wykąpię się i poczytam w łóżku-o tak to dobry plan na wieczór:-) A mężuś wybył...

Ostatnia edycja:
Witaj Asienka to u was już po roczku:-)
Ja się szykuje ale co chora jestem jak na przekór!mam nadzieje że wyzdrowieje
Kaamaa fajny wieczorek też bym tak chciała a nie mój m jak wraca z pracy koło 21-22 to jest baaaardzo zmęczony:-(Aż żal mi go

Dziekuje za mile powitanko!
aguska2017 - zdrowka zycze, narazie ogarniam, ale obiecuje jak bum cyk cyk ze jakos zdjatka wkleje!
my imprezke mamy 23 stycznia w rok powrotu do domku!(zoltaczki dostalismy i solarke stosowalismy)

Ostatnia edycja:
czyli w ta niedziele my też robimy imprezke w niedziele:-)Bo Bartuś urodził sie w dzień Babci i wypada w piątek a wiadomo że nie każdy moze wtedy przyjść bo się pracuje.I ustaliliśmy że niedziela każdemu będzie pasowała:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry