reklama

Styczniówki 2010 !!

Mały zaraz mi sie przebudzi :(
Ksawik rowniez budzi sie po kilku godzinkach paciania. Np. przedwczoraj usnąl dość wcześnie, bo już po 18 i obudził sie o 21. buszował do 23 po czym jakos go zalulalam

reklama
Dzięki dziewczyny za życzonka, jak ten czas zleciał, rok temu od 40 minut mały był już z nami a ja lezałam po cc cała w euforii, wydawał mi się taki sliczny:))))

Dziewczyny w sobote idę do fryzjera ale kompletnie nie wiem jaka fryzurkę wybrać,może macie jakieś fajne strony z fryzurami,za wszystkie propozycję z góry dzięki.
A my jutro na kawkę do babci rano jedziemy bo później do pracy idzie na 14,i pewnie jakiegoś kwiatka kupimy.

wiw sto lat dla Kostka!i wszystkiego co najlepsze.
Asienka PL witaj wśród nas
Beti fajny pomysł z tym prezentem dla dziadków
aguska toż twój maluch wiedział kiedy się narodzić,to idealny prezent dla Babci

Ostatnia edycja:
Aguska, z okazji dnia Babci podrzuć im ich największy prezent i jedź sobie odpocząć:-)I one się ucieszą, i Ty;-)

My pewnie babciom kwiatki kupimy i może uda nam się dziś do nich podjechać. Tak naprawdę, to musielibyśmy podjechać do czterech, bo TYmuś ma jeszcze dwie prababcie, ale to będzie niewykonalne, więc pewnie dla niektórych kwiatek będzie przy okazji, a dziś telefon z życzeniami:-)

Śnieg u nas posypał w nocy. Niedużo, ale zawsze:-)No i przymrozek jest mały niestety. Niestety, bo u nas mnóstwo wody wylało po okolicznych polach, drogach i podwórkach , więc teraz w ogóle będzie sajgon, jak to wszystko zacznie zamarzać...Wodę w piwnicy to my mamy non stop od jakichś 4 mies., a teraz po tych roztopach, to leci strumieniem. I pompa działa dzień i noc.

Miłego dnia Babeczki:-D

Asienka PL witam serdecznie na forum :-) lepiej późno niz wcale ;-)
aguska wszystkiego naj naj dla solenizanta dzisiejszego ! swietny prezent na dzień babci i zrób tak jak Topoleczka radzi :-)

Topoleczka, nie fajnie z ta woda w piwnicy ....ja naszczescie nie mam piwnicy hihih :-D ale to co was zalewa? woda gruntowa czy cio?

reklama
Jajecznica na masełku:-)Hmmm.... Chyba dziś wypróbujemy, bo brzmi pysznie i fajnie zachwalacie;-)Ja zwykle robię bez tłuszczu.

Tysiolek, my wynajmujemy chatkę w miejscu, gdzie jest wysoki poziom wód gruntowych. Wystaczy, że trochę popada, a nas już zalewa...:-(Teraz, gdybyśmy nie wypompowywali wody, byłaby pewnie co najmniej do kolan... Wszyscy w okolicy, którzy mają piwnice, też tak mają i wypompowują... Sąsiadowi tak zalało podwórko, że nie mógł się do chaty dostać, więc wolę nie myśleć, co miał w piwnicy:baffled:

Paula, mój ojciec ma urodziny 16.01 i też chciał, żeby Tymuś tak ucelował:laugh2:A tu 1.02:rofl2:
A po torcik podjadę w takim razie;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry