• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczniówki 2010 !!

Tysi, to nie nasza chata, tylko wynajęta. Nie wiem, dlaczego dają tu ludziom pozwolenia na podpiwniczenie. Ci mądrzejsi nowi mieszkańcy nie budują już piwnic, a nawet budują chatki na wzniesieniach:tak:Wzdłuż głównej ulicy, od której odchodzi nasza, zbudowane są rowy melioracyjne. Niestety niektórzy pozasypywali te rowy w niektórych miejscach, bo chcieli mieć więcej miejsca dla siebie. Iteraz pewnie dostają za swoje... Mój mąż razem z sąsiadem(jak zalało mu podwórko), wykopali taki mały dół po drugiej stronie ulicy (normalnie jest tam pole) i już ten mały dół "odciążył"podwórko nasze i sąsiada.

reklama
Topoloeczka to na prawde nie fajnie macie - a Ci co zasypują rowy to juz wogóle zero pomyslunku no a co lepiej miec 2 metry wiecej działki i wode w sypialni ;-) ale co tam, niedługo Kochana bedzie wiosna i problemy sie skończą , szkoda tylko ze za prad nie potrzebnie tyle musicie płacić - moze pomyslcie czy nie opłacałoby sie Wam porzadnego drenarzu zrobić na działce :-)

aguska a dla Twojego małego równiez najlepsze życzonka z okazji Pierwszych Urodzinek ! niech rośnie zdrowo i będzie pociecha dla swojej mamusi :-)

Amelka poszła spac wiec przy dobrych wiatrach mam 1,5 godziny wolnego :-)
ide chyba sobi epoczytac książke :-) kurcze mam ta kolekcje 25 tomów Kolekcji Kryminałów Joanny Chmielewskiej a dopiero na 9 tomie jestem ! ehhhh nie ma kiedy czytac - wieczorem rzadko mi sie chce a w dzień z Amelką to cięzko by było :-D

My mamy 37 tomów Chmielewskiej:-)Wszystkie przeczytane przez mojego m, część przeze mnie:-)Uwielbiam "Lesia" i "(Nie)boszczyka męża":-DZ czytaniem u mnie tak samo. Baaardzo lubię czytać, ale nie zawsze chce mi się wieczorem. A w dzień, to wiadomo-są inne rzeczy do robienia:sorry:

A woda w końcu kiedyś przestanie lecieć...

Tysi, gonimy Was ząbkowo:-p A Amelka niezły wysyp górnych miała:-)U nas brakująca jedynka i dwójka pojawią się lada dzień.

Nie chce mi się dziś ruszyć na spacer. Nieźle przymroziło i jest szaro i ponuro... Komuś się chce?

Ostatnia edycja:
Topoleczka - o kurcze to niezła kolekcja :-) ja już tez wiekszośc przeczytałam jak na studiach byłam ale teraz jeszcze raz sie za brakujące zabrałam, wogóle to otatnio sprawdziłam i Chmielewska npisała około 60 książek takze...jeszcze troszku mi brakuje ! ooo tak Lesio jest świetny !!! ogólnie to chciała bym jeszcze znowu znaleźć czas zeby cała Jeżycjade musierowcz przeczytac - to też było swietne !

co do zabków to Amelce teraz sie wybijaja już górne trójeczki, obie - tak w połowe już sa drogi a dół jakoś nam przysnął - coś tam juz miga białego pod dziasłem ale bez szału :-) ale do uzebienia Laury od Czechow to nam duuuużo brakuje :-D

nie wiem jak to zrobic, weszłam tam napisałam ale zara mnie wywaliło a na piva nie mam namiarów

Nie pisz na tamtym wątku-jeśli możesz to skasuj tamtego posta, bo tam nic nie miało być dopisywane:-).Wejdź sobie tylko na tamten wątek i kliknij prawym przyciskiem myszy na nazwę "macy". Wyskoczy Ci kilka opcji m.in."Prywatna Wiadomość".I tam ją poproś:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry