reklama

Styczniówki 2010 !!

Tysi, to nie nasza chata, tylko wynajęta. Nie wiem, dlaczego dają tu ludziom pozwolenia na podpiwniczenie. Ci mądrzejsi nowi mieszkańcy nie budują już piwnic, a nawet budują chatki na wzniesieniach:tak:Wzdłuż głównej ulicy, od której odchodzi nasza, zbudowane są rowy melioracyjne. Niestety niektórzy pozasypywali te rowy w niektórych miejscach, bo chcieli mieć więcej miejsca dla siebie. Iteraz pewnie dostają za swoje... Mój mąż razem z sąsiadem(jak zalało mu podwórko), wykopali taki mały dół po drugiej stronie ulicy (normalnie jest tam pole) i już ten mały dół "odciążył"podwórko nasze i sąsiada.

reklama
Topoloeczka to na prawde nie fajnie macie - a Ci co zasypują rowy to juz wogóle zero pomyslunku no a co lepiej miec 2 metry wiecej działki i wode w sypialni ;-) ale co tam, niedługo Kochana bedzie wiosna i problemy sie skończą , szkoda tylko ze za prad nie potrzebnie tyle musicie płacić - moze pomyslcie czy nie opłacałoby sie Wam porzadnego drenarzu zrobić na działce :-)

aguska a dla Twojego małego równiez najlepsze życzonka z okazji Pierwszych Urodzinek ! niech rośnie zdrowo i będzie pociecha dla swojej mamusi :-)

Amelka poszła spac wiec przy dobrych wiatrach mam 1,5 godziny wolnego :-)
ide chyba sobi epoczytac książke :-) kurcze mam ta kolekcje 25 tomów Kolekcji Kryminałów Joanny Chmielewskiej a dopiero na 9 tomie jestem ! ehhhh nie ma kiedy czytac - wieczorem rzadko mi sie chce a w dzień z Amelką to cięzko by było :-D

My mamy 37 tomów Chmielewskiej:-)Wszystkie przeczytane przez mojego m, część przeze mnie:-)Uwielbiam "Lesia" i "(Nie)boszczyka męża":-DZ czytaniem u mnie tak samo. Baaardzo lubię czytać, ale nie zawsze chce mi się wieczorem. A w dzień, to wiadomo-są inne rzeczy do robienia:sorry:

A woda w końcu kiedyś przestanie lecieć...

Tysi, gonimy Was ząbkowo:-p A Amelka niezły wysyp górnych miała:-)U nas brakująca jedynka i dwójka pojawią się lada dzień.

Nie chce mi się dziś ruszyć na spacer. Nieźle przymroziło i jest szaro i ponuro... Komuś się chce?

Ostatnia edycja:
Topoleczka - o kurcze to niezła kolekcja :-) ja już tez wiekszośc przeczytałam jak na studiach byłam ale teraz jeszcze raz sie za brakujące zabrałam, wogóle to otatnio sprawdziłam i Chmielewska npisała około 60 książek takze...jeszcze troszku mi brakuje ! ooo tak Lesio jest świetny !!! ogólnie to chciała bym jeszcze znowu znaleźć czas zeby cała Jeżycjade musierowcz przeczytac - to też było swietne !

co do zabków to Amelce teraz sie wybijaja już górne trójeczki, obie - tak w połowe już sa drogi a dół jakoś nam przysnął - coś tam juz miga białego pod dziasłem ale bez szału :-) ale do uzebienia Laury od Czechow to nam duuuużo brakuje :-D

nie wiem jak to zrobic, weszłam tam napisałam ale zara mnie wywaliło a na piva nie mam namiarów

Nie pisz na tamtym wątku-jeśli możesz to skasuj tamtego posta, bo tam nic nie miało być dopisywane:-).Wejdź sobie tylko na tamten wątek i kliknij prawym przyciskiem myszy na nazwę "macy". Wyskoczy Ci kilka opcji m.in."Prywatna Wiadomość".I tam ją poproś:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry