reklama

Styczniówki 2010 !!

Bartuś urodził sie rok temu o 8.15 pamiętam to jak dziś jak po cc leżałam ze łzami w oczach że wreszcie mój synek jest z nami:-)
dziewczyny dzięki za życzonka i dobry pomysł z podrzuceniem hehe szkoda tylko że jedna babcia daleko mieszka.
A moja teściowa chciała żeby sie urodził 12 w jej urodziny ale to było trochę za wcześnie.Ja chciałam żeby 21 bo ja sie urodziłam 21 tylko że marca i mój m też 21 tylko że maja.to Bartuś trafił idealnia:-D

reklama
Wiw ja też życzę dla Kostka wszystkiego co najlepsze! :-)

Aguśka dla Bartusia 100 lat i najlepsze życzenia :tak:

My też lubimy jajeczniczkę na masełku. W sumie Julia wszystko lubi.

Topoleczka kurcze strasznie nie fajnie :no: wole nie myśleć jaki rachunek za prąd będziecie mieli.....

Ja chciałam urodzić 2 stycznia na urodziny mojej kochanej Babulki, było bardzo prawdopodobne bo termin miałam na 1 no ale że leń się nie śpieszył to nic z planów nie wyszło.

Bratowa miała termin na 12.01.2011r. i tak śmialiśmy się że jak 13 urodzi to Julian synka nazwą, ale się mlody pośpiepszył i 11 wyszedł :-D i został Dominikiem.

Paula ja tak samo zrobiłam na wstępie już pisałam :-D:-D

Julciu
ciocia Kama również życzy Ci 100 lat! i w przyszłości spełnienia wszystkich marzeń :-)

Rox
realistka z Ciebie :-D Męża za 20 kilka lat, ja to mam nadzieję że Julka do 20stki poczeka :-D

Edyta, ale faux pas strzeliłyśmy! No to teraz trzeba jeszcze serdeczniej:
STO LAT STO LAT, NIECH ŻYJE, ŻYJE NAM JULECZKA!!!

first_birthday_smash_cake_sm-782398.jpg

Kaamaa, nie pytaj o rachunek za prąd, bo jak zobaczyłam ostatni, to prawie zawału dostałam...A wtedy pompa też prawie non stop chodziła, a teraz jeszcze częściej odsysa...

Usmażyłam jajeczniczkę:-)Z dwóch jajek. Tymcio niestety całej nie zjadł, co u niego należy do rzadkości, ale to ze zmęczenia, bo po jedzonku położyłam go do łóżeczka i padł:tak:

No i w ogóle baaaaaaaaaaaaaaardzo się dziś cieszę, bo się dowiedziałam przed chwilą, że we wrześniu zostanę ciocią:-):-D:szok::laugh2::rofl2::happy::baffled:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Obstawiam chłopaka:-)

Witam

I ja życze wszystkim byłym i dzisiejszym roczniakom dużo uśmiechu na twarzy!!!

Przez pogodę jakiegoś lenia mam okropnego i nic mi się nie chce.
No ale obiad to trza zrobić :eek:

reklama
heheh ciesze sie ze podusnełam wam nowy pomysł nasniadanko :-)

edyta no własnie, nie ma Cię na liście - i nie wiedziałyśmy :-( w kazdym razie wszystkiego co najpiekniejsze dla Twojej córeczko Kochanej !!!

Topoleczka to skoro u Was wysoki poziom wody gruntowej to jakim cudem dostaliście pozwolenie na podpiwniczenie domu? U nas tez poziom wysoki i dlatego nie dawali zezwolenia na budowe jak ktoś piwnice chciał :-) i nie ma problemu, nikogo nie zalewa, a te 2 osoby które sie uparły i mają piwnice to tez mają co chwile zalaną :-D

hehehehe Topoleczka własnie przyjżałam sie Twojemu obrazkowi ile zebów macie - nooo powiem Ci ze orginalny rokład w szczece :-D :laugh2:

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry