reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Zazdroszcze, ja na tym etapie nie czuje niczego konkretnego.. jakies bulgotki tylko... nie wiem czy to nisko polozone lozysko ma cos z tym wspolnego, lekarz powiedzial ze jest nisko polozone ale nie przodujace.. czy ktoras ma jakies doswiadczenie w tym kierunku??
Ja też mam nisko łożysko,lekarz powiedział ,że powinno się podnieść wraz z rozwojem ciąży:tak:Mam uważać na siebie bardzo:tak:

cześc kobietki :)
ja też coraz częściej i wyraźniej czuję moją rybkę w brzuszku :) :) cudowne uczucie :) a w nocy śniło mi się że nieźle tam szalała... nie wiem czy to prawda czy tylko sen :-D

ja ogarnęłam jeden z pokoi i teraz chwila przerwy... zaraz robię obiadek a potem reszta domku :tak:

hehe fajnie że wam coś już leci z cycuszków :) ciekawe jak będzie u mnie:confused::-)

mam pytanie:
jak się schylam, to boli mnie brzuch z lewej strony...albo wiązadła macicy, albo nie wiem co to może być.. Ale tylko jak się schylam... Myślicie że się tym martwić czy nie:confused:

dziewuszki nie ma sie czym martwic:) niedlugo napewno i wy poczujecie ruchy swoich malenstw...

ivi no wlasnie ja mam identycznie... tez mnie boli cos na dole z lewej strony jak sie schylam albo jak leze i podniose nogi do gory... nie umiem za bardzo opisac tego bolu, taki troche ciagnacy. Ale nie mam zielonego pojecia co to...

Ja przez ostatnie 2 dni miałam takie bóle , nie wiem czy lekarz mi niewprawnie zrobil cytologie ale strasznie po nim cierpialam, czulam taki scisk w dole brzucha, nie wiem czy to wiezadła czy szyjka

Witam kobietki :-)

Dziś mam zły dzień, byliśmy w biedronce no i kurde myślałam, że umrę tam...:baffled: było mi słabo i w ogóle myślałam, że zaraz zemdleję...:baffled: ehhh...jak tylko poczuję słońce to makabra, dosłownie odjeżdżam...:dry:

Kurde jak siadam i wstaję to nagle tak zaczyna mnie boleć brzuch, że nie wiem co się dzieje. Potrzyma ze 2 minuty i już ok. W ogóle to czuję jakby ta macica była jakos tak nisko, ale na badaniach wszystko było ok, więc to na pewno nic z tych rzeczy...:dry: Nie wiem o co kaman...:dry:

No, na suwaczku pojawiło się 18 tygodni :-) wchodzimy w 19 :-D hihihi :-D

ania ja tez jakos slonca nie toleruje teraz... jak tylko jest goraco to od razu zamykam sie w chlodnym domku bo na dworze od razu jest mi slabo;/ chcialam isc sie troszke poopalac ale chyba bym tego nie wytrzymala...
Gratuluje tego 18stego tygodnia;) juz niedlugo polmetek :-)

ania ja tez jakos slonca nie toleruje teraz... jak tylko jest goraco to od razu zamykam sie w chlodnym domku bo na dworze od razu jest mi slabo;/ chcialam isc sie troszke poopalac ale chyba bym tego nie wytrzymala...
Gratuluje tego 18stego tygodnia;) juz niedlugo polmetek :-)

Dla mnie słońce i duszne miejsca to od razu omdlenia. to moja zmora w ciąży...w 1 ciązy miałąm to samo, kilka razy leżałam w szpitalu, bo mnie zbierali z różnych miejsc:dry: w tej ciąży jeszcze tak całkiem nie zemdlałam ani razu, ale to w sumie dzięki temu, że już troszkę poznałam to i wiem jak się uchronić przed tym. Raz miałam tak, że już nic nie widziałam, nie słyszałam mąz mnie prowadził, ale jeszcze świadomości nie straciłam, bo w porę zabrał mnie w cień.

reklama
Witajcie dziewczynki:-)
Mnie dzisiaj cholernie boli gardło:baffled: Wczoraj byliśmy na urodzinach kuzyna mojego M i na balety poszliśmy tez i potancowalam troche:tak:ale za to sie opilam soku z lodem i dzisiaj sa efekty!!nie moge sliny przelknac:baffled: Siedze w chlodnym domku bo podobnie jak WY jak tylko slonce poczuje to mi niedobrze i slabo jakos..Jutro nad morze mamy jechac i chyba nie bede wchodzic do wody bo jak do gardla sie jeszcze zalatwie calkiem to sie bede meczyc pozniej..milego dnia Wam zycze:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry