Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Spóźnione życzenia z okazji urodzin!!!Wszystkiego naj naj naj:-)Ja przez cały weekend robiłam urodzinki![]()
wiem napewno, ze jak dzidzia się urodzi to na 100% będę robiła chrzciny w restauracji bo nie wyobrażam sobie tego w domu![]()

Sherly wszystkiego najlepszego!
ja też stwierdziłam, ze chrzciny to tylko w restauracji, ale mój M powiedział, że 20 osób to on w domu zmieści tylko haha niby kto będzie przy tym robił!?
protestuję!!!!
Ja w domu a raczej na mieszkaniu tego nie pomieszczę, a nawet nie mam takiej ilości talerzy
musiałabym to robić u mamy, ale nie chcę jej robić dodatkowego problemu:-)Spóźnione życzenia z okazji urodzin!!!Wszystkiego naj naj naj:-)
U mnie przy dwójce to już wogole nie mam zamiaru przy garach robic..ale moja tesciowa wlasnie wybudowala mila restauracyjke wiec z chcinami nie bedzie problemu![]()
20 osób to się zmieści, tylko kto ich będzie obsługiwał?? Bo chyba nie Ty, skoro będziesz się noworodkiem zajmować?? Ugotować takie ilości jedzenia, począwszy od obiadu, to też nie lada wyczyn. Ja robiłam w domu chrzciny na 12 osób i na fotkach jak zombie wyglądam, dziecko prawie non stop płakało, nieprzyzwyczajone do tylu obcych osób, a ja myślałam, że wszystkich wygonię, non stop a to herbatka a to kawka, podawanie, zmienianie talerzy, obsługiwanie, szykowanie... ogólnie nie polecam... to był mój pierwszy i ostatni raz...Sherly wszystkiego najlepszego!
ja też stwierdziłam, ze chrzciny to tylko w restauracji, ale mój M powiedział, że 20 osób to on w domu zmieści tylko haha niby kto będzie przy tym robił!?
protestuję!!!!
Trzymam kciuki za wasze usg-dajcie znzc jak wrócicie
Ja jestem spiąca coś dzisiaj,zec szok.Wieczorkiem idziemy obejrzec mieszkanie do wynajecia-trzymajcie kciuki
Mój idzie dzis do banku dowiedziec sie o kredyt mieszkaniowy:-)Stwierdzilismy ,ze jak by nam sie udalo dostac kredyt to tesciowa nam odpisze kawalek działki z budynkiem gospodarczym i bedziemy go przerabiac na mały domeczek
spokojnie nam wyjda tam 3 pokoje z kuchnia i łazienka i chcielibysmy go podciagnac do góry i zrobic małe poddasze
,a jak nie dadza kredytu to decydujemy sie na wynajem