Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja tylko na moment - moje dziecie się rozszałało i mi pracować nie dajetak się wierci w brzuszku że skupić się nie mogę
rewelacja
![]()
moje na razie wstydliwe, nie dość, że na USG chowało główkę za rączkami i nogami machało tak, że dalej do końca nie wiemy czy chłopak, to harcuje tylko wieczorem, jak już w łózku leżę :-)hmm no właśnie ja mojego maleństwa w łóżku niezbyt często czuję.. bardziej przy wieczornym polegiwaniu przed TV.. jakby pozycja "na wznak" na maluszku nie robiła wrażenia, ale jak "półleżę" to wtedy szaleje ;-)...
Na 90%, ostateczne potwierdzenie na usg połówkowym w poniedziałek.Nikki, to już na 100% wiadomo, że to córka?
dziewczyny, a wam na skórze już widać że ktoś was kopie od środka? bo u mnie jeszcze nie.. a mój mąż się doczekać nie może jak też poczuje maleństwo;-)
Nikki - a czujesz tylko wiercenie w środku czy kopniaczki wyraźne?
a i tak się zastanawiam.. 2 tg. temu ginka mi mówiła że dzidzia jest między spojeniem łonowym a pęcherzem moczowym... czyli dość nisko.. a teraz czuję jej harce tak 4-5 cm pod pępkiem... to możliwe?

tylko nie wiem, czy to dzidzi nie zaszkodzi, bo to przecież wytwarza jakieś wibracje
co myślicie, czy taki relaks nam nie zaszkodzi?
a jaka ulga po długim spacerku...Hej kobietki.Moja przyjaciółka dzisiaj od rana na porodówceprzed chwilą z nią rozmawiałam i mówi ,ze nic ja nie bierze mimo ,ze założyli jej balonik z wodą na przyspieszenie rozwarcia
pocieszam je ,ze może się jej rozwarcie zrobi bez bóli:-)Trzymajcie za nią kciuki-to ma się urodzić moja chrześnica
Jakaś zmulona jestem od rana,nic mi sie nie chce.moje zaparcia mnie wykańczają, a po żelazie jeszcze gorzej jest
![]()