reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniówki 2010 !!

Kacha wawa trzymam kciuki za Olesia mam nadzieje ze
szybko wyjdziecie ze szpitala .
Ja padam ze zmeczenia mam dosc a tu jeszcze pomycie podlugi i pranie .
Co do bigosu to ja moge jesc codziennie caly czas cos bym jadla wiec podjadam owoce i warzywa zeby njie wygladac jak szafa trzy drzwiowa..

reklama
Nadineczka... ja biore zuravit:tak:z zalecenia na drogi moczowe... pije tez czasem herbatke z zurawiny:tak:

Kacha.... zdrówka dla Olisia i duzo sił dla Ciebie!!!

A my dzis cały dzien poza domem, najpierw slub kolezanki, pozniej siedzielismy u tesciów... i juz wiemy gdzie bedziemy mieszkac do czasu skonczenia remontu - u tesciów, ze wzgledu na 2 dziecko... pomogą mi przy Paulince bym mogła jak najwiecej odpoczac:tak:

Wróciłam do domu od teściów, i niestety czuje sie gorzej niż rano, juz nic nie umiem powiedziec tak mam gardło zdarte, pije syrop z cebuli, probowalam mleko z czosnkiem ale nie wchodzi mi zwyczajnie:baffled:obrzydliwstwo

Dużo zdrówka dla Olisia!!

Ostatnia edycja:
reklama
Stwierdzam ,ze faceci to naprawde inny gatunek:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Mam nadzieje ,ze moi synowie nie bedą w przyszłosci takimi egoistami jak ich wstrętny ojciec:wściekła/y:
współczuje nerwów :sorry2:

Nadineczka... ja biore zuravit:tak:z zalecenia na drogi moczowe... pije tez czasem herbatke z zurawiny:tak:

Kacha.... zdrówka dla Olisia i duzo sił dla Ciebie!!!

A my dzis cały dzien poza domem, najpierw slub kolezanki, pozniej siedzielismy u tesciów... i juz wiemy gdzie bedziemy mieszkac do czasu skonczenia remontu - u tesciów, ze wzgledu na 2 dziecko... pomogą mi przy Paulince bym mogła jak najwiecej odpoczac:tak:
no to fajnie będzie dobrze trzymam kciuki :tak:

Wróciłam do domu od teściów, i niestety czuje sie gorzej niż rano, juz nic nie umiem powiedziec tak mam gardło zdarte, pije syrop z cebuli, probowalam mleko z czosnkiem ale nie wchodzi mi zwyczajnie:baffled:obrzydliwstwo

Dużo zdrówka dla Olisia!!
Anulka kup sobie tantum verde w dropsie lu aerozol jak dla mnie działa rewelacyjnie sama musiałam się nim dopiero co ratować po jednej pastylce wielka ulga :sorry2: i można stosować w ciąży :tak: i spróbuj może jak lubisz pić herbatę z imbirem jak już ci inne rzeczy nie wchodzą :sorry2:

Do góry